Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Slavija će da se radi u 'dve faze' - prvo će od jeseni prave tzv. muzičku fontanu u sredini i to rade 155 dana jer im je taj tender 'uspeo', a onda će tek posle da se bace na saobraćajnice jer im taj tender opet propao... drugim rečima na Slaviji će biti selo-veselo najmanje jedno 10-11 meseci :D

Posted

Slavija će da se radi u 'dve faze' - prvo će od jeseni prave tzv. muzičku fontanu u sredini i to rade 155 dana jer im je taj tender 'uspeo', a onda će tek posle da se bace na saobraćajnice jer im taj tender opet propao... drugim rečima na Slaviji će biti selo-veselo najmanje jedno 10-11 meseci :D

:isuse:

Sigrno je fontana u pitanju? Prošle nedelje su uklonili sve tezge na kojima su se prodavale knjige. Mada , to je možda samo zbog stvaranja iluzije da se nešto radi.

Posted

Znači sele pokojnika sigurno?

Ta fontana će da bude neki kvalitetan promašaj cenim....

Posted (edited)

Pokojnika nisu ni pipnuli. Samo su počupali cveće i travu oko spomenika, a i to su uradili još krajem maja.

Edited by Arkadija
Posted (edited)

Manji promasaj od muzicke fontane za vozace bi bilo da su postavili zlatni robotizovani spomenik Dzingis Kana kako vitla sabljom i usmerava saobracaj ...

Edited by Geo
Posted

E nego to sa muzičkom fontanom to je šala jel' da?

Mislim pored onolike buke od saobraćaja...

....shit has hit the fan...

Posted (edited)

СРЕДА, 20. ЈУЛ 2016, 16:18 -> 17:08

ИЗВОР:ТАНЈУГ

"Изградњу велелепне музичке фонтане финансира Град Београд", подсетио је Весић.
Edited by Geo
Posted

Sad ce Vesara da uvede sms za narucivanje pesama na muzickoj fontani i eto jos parica za njegove dzepove

mozemo mi to da pripisemo zalu sa mladoscu ali za ove je JUL bio ozbiljna politicka organizacija!

Posted

Tale, care, biciklisti ti se zahvaljuju.

Posted (edited)

Tek sam počeo da razvijam klupko. Sinoć sam se dopisivao sa GO Novi Beograd u vezi upita koji Sekretarijat pominje u poslednjem pasusu na prvoj strani.

Danas će da nađu taj dopis iz 2003(?!) da bi saznali kakav to odgovor od GO Novi Beograd Sekretarijat čeka već punih 13 godina..

TT

Edited by Tale
Posted (edited)

Tale, nađi Zorana Bukvića na fejsbuku, on je predsednik UZB i bez sumnje ima svu neophodnu dokumentaciju koja dokazuje da postoji dozvola da biciklisti koriste nasip. on je isto u procesu vraćanja znaka za bicikliste pa možda ne bi bilo zgoreg da radite udruženim snagama. Slobodno mu reci da sam te ja uputila na njega

Edited by belch
Posted (edited)

Imamo komunikaciju odavno ali ni on nema nikakvu dokumentaciju. Ovo je prvo što se pojavilo i što sada treba iskoristiti.

TT

Edited by Tale
Posted

Ja sam peckao povremeno GO NBG i Šapića ali generički odgovor je "nismo nadležni, to je do gradske uprave" e sad ja kunem dalje jer nisam u materiji, pa ne mogu da ocenim da li je to bežanje od odgovornosti, na šta meni liči, ili oni stvarno tu ništa ne mogu...

....shit has hit the fan...