Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Nikako mi nije jasno kako im to uspeva.

TT

tako shto uposhljavaju jednu tachno odredjenu ekipu nadobudnih shtetochina i bukacha, koja za sobom ostavlja pustosh chega god se dohvati. kod mene su doveli neku armiju spoljnih saradnika koji uglavnom prse stomachine i grakcu okolo kao manijaci, i od kad su se pojavili apsolutno nishta vishe ne funkcionishe, osim graktanja i neke represije u najavi, kao, ako nam se ne svidja, mozemo i da idemo. od prostog odrzavanja okoline do gradjevinskih poduhvata, sve je krsh i svinjac, i ako moze josh 10 metara uokolo da se poprave neka kolateralna sranja, to se obavi pod must. ono shto je trebalo da se uradi, to se ostavi u blatu do kolena, a ostaci se ofarbaju da bude lepo :isuse:

vrlo precizno mozesh da prepoznash takve likove, rmpalije kvazi majstori za sve, penzionerke vracene honorarno u radni odnos, neka kush naaame ekipa orna da se raspravlja, niko zaposlen, niko odgovoran.

Edited by gospa buba
Posted (edited)

tako shto uposhljavaju jednu tachno odredjenu ekipu nadobudnih shtetochina i bukacha, koja za sobom ostavlja pustosh chega god se dohvati. kod mene su doveli neku armiju spoljnih saradnika koji uglavnom prse stomachine i grakcu okolo kao manijaci, i od kad su se pojavili apsolutno nishta vishe ne funkcionishe, osim graktanja i neke represije u najavi, kao, ako nam se ne svidja, mozemo i da idemo. od prostog odrzavanja okoline do gradjevinskih poduhvata, sve je krsh i svinjac, i ako moze josh 10 metara uokolo da se poprave neka kolateralna sranja, to se obavi pod must. ono shto je trebalo da se uradi, to se ostavi u blatu do kolena, a ostaci se ofarbaju da bude lepo :isuse:

vrlo precizno mozesh da prepoznash takve likove, rmpalije kvazi majstori za sve, penzionerke vracene honorarno u radni odnos, neka kush naaame ekipa orna da se raspravlja, niko zaposlen, niko odgovoran.

Sve ovo mi liči na radno okruženje u kome se i sam nalazim, no mi nije jasno kako obore žirafu u krugu ako rade okolio.

Tj. ukoliko neki manijak za volanom nije ponovo naišao prebrzo u kružni tok.

TT

Edited by Tale
Posted

Prošao u petak onuda, žirafa bila živa i zdrava :mellow:

I da, svaki put kad dodjem u Beograd imam neki čudan osećaj da se svuda dešava Zemun iz 90ih. Ne kažem ovo politički, stvarno mi vizuelno deluje da je tako.

Posted (edited)

prošla malopre. nema više žirafe  :(

verovatno se opet zakucala neka pijana skotina

Edited by beta kentauri
Posted

Obično su ostajali tragovi (najčešće se zalete od BIP-a pa prolete preko zaštitnih stubova, neki se zakucaju u drvo).

Posted

I da, svaki put kad dodjem u Beograd imam neki čudan osećaj da se svuda dešava Zemun iz 90ih. Ne kažem ovo politički, stvarno mi vizuelno deluje da je tako.

Naravno da je tako. Zauzima se sve što se može zauzeti. Gradonačelnik je to već objasnio - mrtvo zelenilo. 

Posted (edited)

Sve ovo mi liči na radno okruženje u kome se i sam nalazim, no mi nije jasno kako obore žirafu u krugu ako rade okolio.

Tj. ukoliko neki manijak za volanom nije ponovo naišao prebrzo u kružni tok.

TT

ni meni nije jasno kako treba da proture jednu cev a onda izvale korenje drvoreda starog 40 godina, ostave sve da zjapi, naprave poplavu koja lije 7 dana. naprave stepenice ali poseku sve ruze sa strane. znachi nije vazna vrsta akcije nego da se zahvati shiroko, 20 metara svinjca za svaki poduhvat. i da se dotera vrlo veliki bager svaki put, pa kad treba da se okrene, da izvali josh neshro... i da se deru tokom procesa aaa buraaaaz, levljeee, desnijeee, da se na kraju napiju, pa kad zamolish da se ne dernjaju da dobijesh i batine :lolol:

jeste, univerzalni zemun. sad je njihovo. i partijski i mentalno.

Edited by gospa buba
Posted

E, sad baš ne znam šta da napišem osim bledog +1

Evo već par godina bijem neku bitku da se neke stvari urede, stigoh i do zakazanog prijema kod gradonačelnika pa me omeo Vučić obeležavajući ga kao kriminalca.

A ja sa kriminalcima ne mogu da se dogovaram.

TT

Posted

Od pre neki dan se umasto ambasade Libana, u jednoj senjačkoj 'DIPOSovoj vili', nalazi rent-a-car :)

fun fact: tu je kuću DIPOS kompletno renovirao 2012-13 pred dolazak novog ambasadora... 

Posted

Od pre neki dan se umasto ambasade Libana, u jednoj senjačkoj 'DIPOSovoj vili', nalazi rent-a-car :)

fun fact: tu je kuću DIPOS kompletno renovirao 2012-13 pred dolazak novog ambasadora... 

libanci su ambasadu zatvorili jer već dugo nisu imali nikakva posla.

ipak, rent-a-car .

malo šta me više čudi na senjaku.

vreme je da se prodaje šta se ima i da se pakuju pinkle

Posted

Ako ništa drugo bar je ćelavi dobio dva puta po dandari, i to nehotice.