Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Đilas: Kinezi neozbiljno traže pare28. septembar 2010. | 00:02 | Izvor: B92Beograd -- Izgradnja mosta Zemun-Borča još nije ni počela, a kineski investitori pokazali su neozbiljnost jer na vreme nije urađen ni idejni projekat, kaže Dragan Đilas.
„Nema govora o avansu od 35 posto, mi smo za most na Adi platili avans od 10 posto. To su pravila koja postoje, nebitno da li neko dolazi iz Kine, Austrije, Slovenije... Nema glavnog projekta dok se ne uradi idejni, nema eksproprijacije bez glavnog projekta. To su sve stvari koje pokazuju da kineska kompanija treba da pokaže malo veći stepen ozbiljnosti i odgovornosti za ogroman posao koji su dobili, za ogroman iznos para koje su Beograđani i građani Srbije platiti da bi taj most bio gotov. Očekujem da u nekoliko narednih meseci ti radovi budu intenzivirani i da rokovi koji su dogovororeni ipak na kraju počnu da se poštuju. Ukoliko se ne poštuje moj stav, bez obzira kakav smo papir sa kim potpisali, onda ćemo ići u izmene tog ugovora i da vidimo da li će neko drugi graditi taj most"
Kinezi nedavno prevareni za zemljišteEkonomski analitičar i konsultant za strane investicije Mahmud Bušatlija podseća da se pre nekoliko nedelja saznalo da su kineski investitori platili sedam miliona evra za 13 hektara u blizini auto puta Beograd - Novi Sad, i ostali i bez zemljišta i bez novca.
„Mora se voditi računa i o tome da je situacija bitno promenjena činjenicom da je došlo do jedne ozbiljne prevare jedne kineske firme, kao i o tome da Kina u inostranstvu nastupa kao država. Dakle, i sve njene firme koje su sa sedištem u Kini potpadaju pod državni režim nastupa. Tako da taj problem sa prevarom jedne kineske firme može da ima nekog značaja i u daljem razvoju saradnje sa Kinom, pa i oko ovog mosta u Zemunu“, upozorava Bušatlija.
Posted
ajoj :)ma mene zanima ono, da nema krimosa i mini krimosa, da prevoz ide dobro, i da li su zgrade solidne.
penzijo!Vec vidim da ces voditi glavnu rec na Kucnom Savetu. Dani javasluka i sedenja na ladnom betonu su gotovi... Doseljava se tetka.
Posted
penzijo!Vec vidim da ces voditi glavnu rec na Kucnom Savetu. Dani javasluka i sedenja na ladnom betonu su gotovi... Doseljava se tetka.
hvala empe na lepim recima, ali ja vlas' ne preuzimam jos od predesednikovanja odeljenjem u o.ш. a i samo se onako raspitujem.
Posted
predesednikovanja odeljenjem u o.ш.
Jesi li umela da aboliras kakav prljav nokat ili zaboravljenu maramicu koju bi tvoji higijenicari uredno prijavili?
Posted
Jesi li umela da aboliras kakav prljav nokat ili zaboravljenu maramicu koju bi tvoji higijenicari uredno prijavili?
malo zdrave шtroke nikad nije stalo na put prosperiteta nase male zajednice. a bavili smo se i ozbiljnijim stvarima.
  • 2 weeks later...
Posted

Isto tako su iseljeni i Srbi i pripadnici ostalih nacija koji su ziveli na toj strani Vojvodjanske ulice. Sve kuce na potezu od Dr Ivana Ribara do Gandijeve se ruse zbog prosirenja ulice, ostalo je jos nekoliko kuca koje ce uskoro biti srusene. Sigurno se vec 20 godina zna da je ta strana ulice predvidjena za rusenje.

Posted (edited)
Isto tako su iseljeni i Srbi i pripadnici ostalih nacija koji su ziveli na toj strani Vojvodjanske ulice.
njih i treba angry.gifzbilja me zanima, misle li novinari koji ovako selektivno pisu da zaista pomazu romskoj populaciji Edited by ToniAdams
Posted

Hm, ovo je istina, prošle godine sam gledao tu neki lokal za smešne pare, pa sam raspitujući se saznao da je to predviđeno za rušenje ihaaaaaa.

Posted (edited)

na vestima B92 komentatori traze getoe i logore za Rome, posetioci groznicavo lajkuju smile.gifromik.jpggospodo, ima li na svetu drugih kriminalaca osim Roma i njihove prljave dece? ko, osim, Roma ne placa porez i doprinose?citalac nudi odgovor, niko. on decidno tvrdi da je neplacanje poreza genetska karakteristika Roma. citaoci ubrzano lajkuju!romi2.jpg

Edited by vasudeva418
Posted (edited)

...

Edited by vasudeva418
Posted (edited)
uh, kakav nalet dijareje....
naravno, naivni chitaoci su u potpunosti zaboravili devedesete, kad su naivni gradjani jedne druge nacije, naivno gradili objekte od chvrstog materijala, bez dozvole, mozda i sa precutnim odobrenjem, ukljuchujuci i 1 pokushaj gradnje u zemunskom parku. sto da chovek nema kucu u prirodi? svaki chovek ima pravo i da ima 1 zidan objekat u prirodi? pa josh, naivno, u centru grada... Edited by thermal bug
Posted (edited)

ti koji pisu ovakve komentare velikom vecinom dobili su stanove maltene na poklon od Milosevica. dry.gif(i moja porodica, dabome...primanje tog poklona znaci ucesce u kriminalu za 4 reda velicine vecem od skuckavanja dascare na livadi. ok takvo je vreme bilo, ali danasnje drustvo nema apsolutno nikakvo pravo da zamera Romima ilegalno stanovanje).a ovo za prljavu i bezobraznu decu...pa dabogda tvoja bila prljava, vasljiva i prosila, ne znam sta drugo da kazem.

Edited by vasudeva418
Posted
citaoci ubrzano lajkuju!
Jbg, posto je nasoj Srbadiji svako (i njegov pas) redom nalupao cvrge, konacno su nasli nekog kome oni mogu da udaraju zauske! Herojski.