Hella Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 prođi jednom kroz sns miting pa ćeš videti šta je smrad ima da ljubiš svaki avgustovski pazuh u gsp
Arkadija Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Na Slaviji je smrad strahovit. Izgleda da ga je ovaj vetar naneo.
katamaran Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Kod mene srecom nista. Neka teorija sta bi moglo da bude? U takvim situacijama je najcesce uzrok posipanje stajnjaka po Krnjaci il nesto slicno al mi je malo cudno da su Vracar i Slavija ugrozeni.
gospa buba Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 prođi jednom kroz sns miting pa ćeš videti šta je smrad ima da ljubiš svaki avgustovski pazuh u gsp nisi ti izgleda puno tih pazuva video ^_^
Arkadija Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Kod mene srecom nista. Neka teorija sta bi moglo da bude? U takvim situacijama je najcesce uzrok posipanje stajnjaka po Krnjaci il nesto slicno al mi je malo cudno da su Vracar i Slavija ugrozeni. Dešava se ovo svake godine. Sada je, čini mi se, kriv vetar koji duva iz pravca Pančeva, tj. poljoprivrednih dobara sa druge strane Dunava. Ali, sada je baš gadno. Smrdi ko 3 dana neočišćen zoo vrt u avgustu Edited June 17, 2016 by Arkadija
Hella Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 nisi ti izgleda puno tih pazuva video ^_^ kad se gnušam gspa kolima se brže stiže
katamaran Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) Dešava se ovo svake godine. Sada je, čini mi se, kriv vetar koji duva iz pravca Pančeva, tj. poljoprivrednih dobara sa druge strane Dunava. Ali, sada je baš gadno. Smrdi ko 3 dana neočišćen zoo vrt u avgustu Pretpostavio sam da je tako nesto. Za divno cudo ovde se ne desava iako sam jako blizu i Vracaru i Slaviji. Cak toliko blizu da mi je bas cudno da promasi. Mozda Tas i Botanicka spasu stvar. Edited June 17, 2016 by katamaran
Đipalo Junuz Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Nagrabusili smo mi sa austrougarske strane kad surčinske farme obave obogaćivanje njiva To kod vas će biti svež planinski vazduh u poređenju sa ovim što nas čeka
Блок_64 Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Када би успели некако да им пошаљемо тај ваздух да осете и они мало преко саве.
djeneralche Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Danci, najveci proizvodjaci svinja u Evropi, kad im cela drzava smrdi na stajsko djubrivo, kazu da mirisu pare.
katamaran Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 http://mondo.rs/a912878/Info/Drustvo/Smrad-u-Beogradu.html tek sad ne kapiram kako kod mene nista
katamaran Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Zrakomlati mi mlate nad glavom zbog djindji rindjija. Sta koji moj imaju da vide na Adi.
Dagmar Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Zrakomlati mi mlate nad glavom zbog djindji rindjija. Sta koji moj imaju da vide na Adi. Pa najlakše je teroristu opasanog eksplozivom uočiti među golim dupetima, on jedini obučen. Nije naša policija naivna.
Recommended Posts