Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

prođi jednom kroz sns miting pa ćeš videti šta je smrad ima da ljubiš svaki avgustovski pazuh u gsp :fantom:

Posted

Na Slaviji je smrad strahovit. Izgleda da ga je ovaj vetar naneo.

Posted

Kod mene srecom nista.

Neka teorija sta bi moglo da bude? U takvim situacijama je najcesce uzrok posipanje stajnjaka po Krnjaci il nesto slicno al mi je malo cudno da su Vracar i Slavija ugrozeni.

Posted

prođi jednom kroz sns miting pa ćeš videti šta je smrad ima da ljubiš svaki avgustovski pazuh u gsp :fantom:

nisi ti izgleda puno tih pazuva video ^_^

Posted (edited)

Kod mene srecom nista.

Neka teorija sta bi moglo da bude? U takvim situacijama je najcesce uzrok posipanje stajnjaka po Krnjaci il nesto slicno al mi je malo cudno da su Vracar i Slavija ugrozeni.

Dešava se ovo svake godine. Sada je, čini mi se, kriv vetar koji duva iz pravca Pančeva, tj. poljoprivrednih dobara sa druge strane Dunava. Ali, sada je baš gadno. Smrdi ko 3 dana neočišćen zoo vrt u avgustu

Edited by Arkadija
Posted

nisi ti izgleda puno tih pazuva video ^_^

kad se gnušam gspa kolima se brže stiže :fantom:

Posted (edited)

Dešava se ovo svake godine. Sada je, čini mi se, kriv vetar koji duva iz pravca Pančeva, tj. poljoprivrednih dobara sa druge strane Dunava. Ali, sada je baš gadno. Smrdi ko 3 dana neočišćen zoo vrt u avgustu

Pretpostavio sam da je tako nesto. Za divno cudo ovde se ne desava iako sam jako blizu i Vracaru i Slaviji.

Cak toliko blizu da mi je bas cudno da promasi. Mozda Tas i Botanicka spasu stvar.

Edited by katamaran
Posted

Nagrabusili smo mi sa austrougarske strane kad surčinske farme obave obogaćivanje njiva :ph34r: To kod vas će biti svež planinski vazduh u poređenju sa ovim što nas čeka :puke:

Posted

Када би успели некако да им пошаљемо тај ваздух да осете и они мало преко саве. :naughty:

Posted

kad se gnušam gspa kolima se brže stiže :fantom:

6e763e301575c84f2a81619604356a8a.jpg

:Jova:

Posted

Danci, najveci proizvodjaci svinja u Evropi, kad im cela drzava smrdi na stajsko djubrivo, kazu da mirisu pare.

Posted

Zrakomlati mi mlate nad glavom zbog djindji rindjija. Sta koji moj imaju da vide na Adi.

Posted

Zrakomlati mi mlate nad glavom zbog djindji rindjija. Sta koji moj imaju da vide na Adi.

Pa najlakše je teroristu opasanog eksplozivom uočiti među golim dupetima, on jedini obučen. Nije naša policija naivna.