Jump to content

Beograd

Featured Replies

prođi jednom kroz sns miting pa ćeš videti šta je smrad ima da ljubiš svaki avgustovski pazuh u gsp :fantom:

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Na Slaviji je smrad strahovit. Izgleda da ga je ovaj vetar naneo.

Kod mene srecom nista.

Neka teorija sta bi moglo da bude? U takvim situacijama je najcesce uzrok posipanje stajnjaka po Krnjaci il nesto slicno al mi je malo cudno da su Vracar i Slavija ugrozeni.

prođi jednom kroz sns miting pa ćeš videti šta je smrad ima da ljubiš svaki avgustovski pazuh u gsp :fantom:

nisi ti izgleda puno tih pazuva video ^_^

Kod mene srecom nista.

Neka teorija sta bi moglo da bude? U takvim situacijama je najcesce uzrok posipanje stajnjaka po Krnjaci il nesto slicno al mi je malo cudno da su Vracar i Slavija ugrozeni.

Dešava se ovo svake godine. Sada je, čini mi se, kriv vetar koji duva iz pravca Pančeva, tj. poljoprivrednih dobara sa druge strane Dunava. Ali, sada je baš gadno. Smrdi ko 3 dana neočišćen zoo vrt u avgustu

Edited by Arkadija

nisi ti izgleda puno tih pazuva video ^_^

kad se gnušam gspa kolima se brže stiže :fantom:

pa di si posho onda <_<

Dešava se ovo svake godine. Sada je, čini mi se, kriv vetar koji duva iz pravca Pančeva, tj. poljoprivrednih dobara sa druge strane Dunava. Ali, sada je baš gadno. Smrdi ko 3 dana neočišćen zoo vrt u avgustu

Pretpostavio sam da je tako nesto. Za divno cudo ovde se ne desava iako sam jako blizu i Vracaru i Slaviji.

Cak toliko blizu da mi je bas cudno da promasi. Mozda Tas i Botanicka spasu stvar.

Edited by katamaran

Nagrabusili smo mi sa austrougarske strane kad surčinske farme obave obogaćivanje njiva :ph34r: To kod vas će biti svež planinski vazduh u poređenju sa ovim što nas čeka :puke:

Када би успели некако да им пошаљемо тај ваздух да осете и они мало преко саве. :naughty:

kad se gnušam gspa kolima se brže stiže :fantom:

6e763e301575c84f2a81619604356a8a.jpg

:Jova:

Danci, najveci proizvodjaci svinja u Evropi, kad im cela drzava smrdi na stajsko djubrivo, kazu da mirisu pare.

Zrakomlati mi mlate nad glavom zbog djindji rindjija. Sta koji moj imaju da vide na Adi.

Zrakomlati mi mlate nad glavom zbog djindji rindjija. Sta koji moj imaju da vide na Adi.

Pa najlakše je teroristu opasanog eksplozivom uočiti među golim dupetima, on jedini obučen. Nije naša policija naivna.