katamaran Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Nocas neki seljofest na Tasu? Izgleda da je neki magarac od DJ-a na Blejvocu poceo malo da divlja ali je srecom primiren posle cetrdesetak minuta. Do jedan se nista nije culo i onda odjednom krece sve da odzvanja i tutnji i tako do 01:40 kad su se naprasno utisali. Po programu bi najpre bio Blejvoc ako je splav a vidim i da se nalaze do Fristajlera koji me je ranije redovno maltretirao par puta nedeljno.
svashtabezneshto Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Kod mene nešto već drugu noć ubi, Vračar, ne mogu da procenim šta je, jasni su samo basovi. I sad gruva.
katamaran Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Kod mene (Stari grad) sad samo potmulo u daljini. Od jedan do 01:40 je bilo jezivo.
katamaran Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) Splavovi su Meka i Medina Tri osobe povređene su u pucnjavi koja se dogodila oko 3.30 sati jutros ispred popularnog prestoničkog splava "Snake and Shake", potvrdili su MUP i portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Tatu majstor upucan nekoliko puta u noge, leđa i jednom u kuku, dok je reper Vuk Mob upucan jednom, a nepoznata devojka je u pucnjavi zadobila prostrelnu ranu na nozi. Edited June 16, 2016 by katamaran
Arkadija Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) upucan je u kuku? Ajde, molim te, pa gde piše da novinar mora da zna sve padeže? To je isto kao kada pišu da se nešto dogodilo u Savi Mali ili kod Save Centra. Edited June 16, 2016 by Arkadija
Joe D Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 pa dobro, ne mora da znaci da ne zna padeze, mozda je upucani pirat.
katamaran Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Sta ima cudno u tome sto se pirat veseli na vodi? Belch je ovih dana kacila nekog tatu majstora sa kukama pa je mozda taj u pitanju.
Takeshi Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) cega se vesara dohvati tu trava ne raste. genijalni senzorski sistem na vracaru nije uracunao da se u uzduznom parkiranju automobili parkiraju prema duzini a ne prema iscrtanim mestima. Edited June 16, 2016 by Takeshi
Prokleto Djubre Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Svidja mi se i sto na primeru ispravnog parkiranja automobil viri ka ulici izvan linije :D Ne znam da li mi je bolja poruka da nisu umeli naci jedan dobar parkiran auto ili da misle da su mesta ionako jadno iscrtana i da mora da se viri.
gagilija Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 neka dva helikoptera nadlecu iznad blokova...zna li se sto?
Frank Pembleton Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Al bar će u nedelju da vitla po Smederevu... ...shit has hit the fan...
zoki Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Evo ga opet onaj smrad, na vračaru trenutno gore nego u zoo vrtu
Recommended Posts