salerokada Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 http://rs.n1info.com/a167635/Lifestyle/Lifestyle/Dino-park-od-18.-juna-na-Kalemegdanu.html Ko razmnozava dinosauruse po BG-u? Ograde javnu povrsinu pa onda naplacuju bezobrazno skupe ulaznice. Jos na ogradu stave sto neprovidniju tkaninu da slucajno neko siromasno dete ne vidi dinosaurusa za dzabe. Srbija, zemlja dinosaurusa. U NSu dino park, na Kalemegdanu, trenutno na Adi...
Willow Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Sa Fejsbuk stranice grupe Sačuvajmo Cetinjsku i Zetsku ulicu:
yolo Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 ne znam da li se i gde pisalo, vracar pada. bane kuzmanovic izgubio trojicu iz vecine, jedan LDP, jedan LS i jedan njegov (DS). slomili su ih, kao sto smo se i bojali.
Prokleto Djubre Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 ne znam da li se i gde pisalo, vracar pada. bane kuzmanovic izgubio trojicu iz vecine, jedan LDP, jedan LS i jedan njegov (DS). slomili su ih, kao sto smo se i bojali. Slomiti (glagol): Zatrpati koruptivnim novcem tako da zrtva ostane bespomocna.
salerokada Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Koliko LS ima na Vračaru? Znam za onog jednog što je dobio otkaz.
Jozef K. Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Valjda jedan. Ako je dss uz sns, onda je gotovo ovo.
Frank Pembleton Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Pre neki dan u jutarnjem na n1 Kuzmanović bio dosta samouveren. Čak je i spuštao loptu na ono " djb vama onako a sad oće sa vama" ...shit has hit the fan...
salerokada Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Valjda jedan. To je i pitam. Teško mi je da verujem da je preleteo, ako je prethodno odbio pritiske i kažnjen otkazom.
beta Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 ne znam da li se i gde pisalo, vracar pada. bane kuzmanovic izgubio trojicu iz vecine, jedan LDP, jedan LS i jedan njegov (DS). slomili su ih, kao sto smo se i bojali. baš šteta kuzmanović je inače redak skot
Lezilebovich Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 ne znam da li se i gde pisalo, vracar pada. bane kuzmanovic izgubio trojicu iz vecine, jedan LDP, jedan LS i jedan njegov (DS). slomili su ih, kao sto smo se i bojali. Koliko je to sigurno ? A tu su i dva dss/dverjanina koji ne bi trebalo da idu sa sns-om, osim ako ih ne slome
FERNOUX H Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 (edited) To je i pitam. Teško mi je da verujem da je preleteo, ako je prethodno odbio pritiske i kažnjen otkazom. Naravno da nije preleteo nego je u Bratislavi gde zarađuje za život nakon otkaza. Svi su na vreme bili obavešteni da će biti odsutan. Edited June 11, 2016 by FERNOUX H
salerokada Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Jel to znaci da je odustao od mandata ili je privremeno u inostranstvu?
Frank Pembleton Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 http://dostajebilo.rs/odlozena-konstitutivna-sednica-skupstine-opstine-vracar/ ...shit has hit the fan...
Recommended Posts