Jump to content

Beograd

Featured Replies

On 10. 6. 2016. at 10:59, katamaran said:

http://rs.n1info.com/a167635/Lifestyle/Lifestyle/Dino-park-od-18.-juna-na-Kalemegdanu.html

Ko razmnozava dinosauruse po BG-u? Ograde javnu povrsinu pa onda naplacuju bezobrazno skupe ulaznice. Jos na ogradu stave sto neprovidniju tkaninu da slucajno neko siromasno dete ne vidi dinosaurusa za dzabe.

Srbija, zemlja dinosaurusa. U NSu dino park, na Kalemegdanu, trenutno na Adi...
  • Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

On 10. 6. 2016. at 19:48, Bujodrag said:

Kako ne služi?

Obogatiše se ljudi.

Да на жалост.

ne znam da li se i gde pisalo, vracar pada. bane kuzmanovic izgubio trojicu iz vecine, jedan LDP, jedan LS i jedan njegov (DS).

slomili su ih, kao sto smo se i bojali.

Лдп би продао рођену мајку за динар.

On 10. 6. 2016. at 21:27, yolo said:

ne znam da li se i gde pisalo, vracar pada. bane kuzmanovic izgubio trojicu iz vecine, jedan LDP, jedan LS i jedan njegov (DS).

Slomiti (glagol): Zatrpati koruptivnim novcem tako da zrtva ostane bespomocna.

Koliko LS ima na Vračaru? Znam za onog jednog što je dobio otkaz.

Valjda jedan. Ako je dss uz sns, onda je gotovo ovo.

Pre neki dan u jutarnjem na n1 Kuzmanović bio dosta samouveren. Čak je i spuštao loptu na ono " djb vama onako a sad oće sa vama"

...shit has hit the fan...

On 10. 6. 2016. at 22:07, Jozef K. said:

Valjda jedan.

To je i pitam. Teško mi je da verujem da je preleteo, ako je prethodno odbio pritiske i kažnjen otkazom.

baš šteta :fantom:

kuzmanović je inače redak skot

Koliko je to sigurno ? A tu su i dva dss/dverjanina koji ne bi trebalo da idu sa sns-om, osim ako ih ne slome™

On 10. 6. 2016. at 23:13, salerokada said:

To je i pitam. Teško mi je da verujem da je preleteo, ako je prethodno odbio pritiske i kažnjen otkazom.

Naravno da nije preleteo nego je u Bratislavi gde zarađuje za život nakon otkaza. Svi su na vreme bili obavešteni da će biti odsutan.

Edited by FERNOUX H

Jel to znaci da je odustao od mandata ili je privremeno u inostranstvu?