Tale Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Svejedno. Pišite šta mislite da ima smisla. Rekli su mi da budem koncizan pošto ću imati 15-ak minuta na raspolaganju* ali mogu da mu uručim štampani materijal pa neka bistre. *kod načelnika uprave saobraćajne policije nisam imao nikakav limit, razgovarali smo sat i četvrt.
Frank Pembleton Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Svejedno. Pišite šta mislite da ima smisla. Rekli su mi da budem koncizan pošto ću imati 15-ak minuta na raspolaganju* ali mogu da mu uručim štampani materijal pa neka bistre. *kod načelnika uprave saobraćajne policije nisam imao nikakav limit, razgovarali smo sat i četvrt. OK onda ce da bude lokalpatriotski ;)
Skyhighatrist Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ja sam tek sad skontao ko je nova predsednica Savskog Venca Master ekonomije (Megatrend), Irena Vujović. Alal vera!
yolo Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 leopardova zemska! Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Takeshi Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 kad su konsultacije, otvorena vrata i tako to? sta je bilo sa drugim pomocnikom borkom milisavljevicem? nesto ga nema od afere norvezanin iz bosne.
hazard Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ja sam tek sad skontao ko je nova predsednica Savskog Venca Master ekonomije (Megatrend), Irena Vujović. Alal vera! splavarski tres za opstinu koja je domacin mnogih splavova...prikladno
akibono Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 na SV je mnogo atraktivniji novoizabrani predsednik Skupštine... Biće zanimljiv i ovaj gradski rebalans budžeta što je zakazan za 22. jun, jer pored para za novogorski novobeogradski park verovatno moraju da smisle i finansiranje za npr. SV kome su pre godinu-dve onoliko smanjili povraćaj novca (zbog pogrešne vlasti). Ipak dotična Leopard Irena i ekipa tek treba da se razmašu.
renne Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 PO hitnom postupku se danas raspraljva o spomeniku Zoranu Đinđiću
gospa buba Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 PO hitnom postupku se danas raspraljva o spomeniku Zoranu Đinđićumicun pije infuziju preventivno shta su zapeli opsesivno, u chemu je problem?
radisa Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 micun pije infuziju preventivno Ako umre pre glasanja, možda i njega uguraju u paket sa Đinđićem, pa se uplašio... "Samo da preživim ovo glasanja, samo da preživim, zaboraviće me posle valjda...."
Tresko Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Deder, dajte neke ideje da Malome odnesem na ruke: https://saobracajnakamera.wordpress.com/2016/06/07/sta-bi-vi-predlozili-gradonacelniku-beograda/ Predloži mu da pred tobom skoči na glavu kroz prozor svog kabineta, samo da sačeka da upališ go pro.
katamaran Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Vodja kaze da je Mali napravio najlepse setaliste u Evropi. Stvarno su nesposobni u toj Evropi kad ne umeju da poplocaju 50 metara, posade lazni stand tik uz prugu i nacrtaju delfine.
Recommended Posts