June 7, 20168 yr Svejedno. Pišite šta mislite da ima smisla. Rekli su mi da budem koncizan pošto ću imati 15-ak minuta na raspolaganju* ali mogu da mu uručim štampani materijal pa neka bistre. *kod načelnika uprave saobraćajne policije nisam imao nikakav limit, razgovarali smo sat i četvrt.
June 7, 20168 yr Svejedno. Pišite šta mislite da ima smisla. Rekli su mi da budem koncizan pošto ću imati 15-ak minuta na raspolaganju* ali mogu da mu uručim štampani materijal pa neka bistre. *kod načelnika uprave saobraćajne policije nisam imao nikakav limit, razgovarali smo sat i četvrt. OK onda ce da bude lokalpatriotski ;)
June 7, 20168 yr Ja sam tek sad skontao ko je nova predsednica Savskog Venca Master ekonomije (Megatrend), Irena Vujović. Alal vera!
June 7, 20168 yr kad su konsultacije, otvorena vrata i tako to? sta je bilo sa drugim pomocnikom borkom milisavljevicem? nesto ga nema od afere norvezanin iz bosne.
June 7, 20168 yr Ja sam tek sad skontao ko je nova predsednica Savskog Venca Master ekonomije (Megatrend), Irena Vujović. Alal vera! splavarski tres za opstinu koja je domacin mnogih splavova...prikladno
June 8, 20168 yr na SV je mnogo atraktivniji novoizabrani predsednik Skupštine... Biće zanimljiv i ovaj gradski rebalans budžeta što je zakazan za 22. jun, jer pored para za novogorski novobeogradski park verovatno moraju da smisle i finansiranje za npr. SV kome su pre godinu-dve onoliko smanjili povraćaj novca (zbog pogrešne vlasti). Ipak dotična Leopard Irena i ekipa tek treba da se razmašu.
June 8, 20168 yr PO hitnom postupku se danas raspraljva o spomeniku Zoranu Đinđićumicun pije infuziju preventivno shta su zapeli opsesivno, u chemu je problem?
June 8, 20168 yr micun pije infuziju preventivno Ako umre pre glasanja, možda i njega uguraju u paket sa Đinđićem, pa se uplašio... "Samo da preživim ovo glasanja, samo da preživim, zaboraviće me posle valjda...."
June 8, 20168 yr Deder, dajte neke ideje da Malome odnesem na ruke: https://saobracajnakamera.wordpress.com/2016/06/07/sta-bi-vi-predlozili-gradonacelniku-beograda/ Predloži mu da pred tobom skoči na glavu kroz prozor svog kabineta, samo da sačeka da upališ go pro.
June 8, 20168 yr Vodja kaze da je Mali napravio najlepse setaliste u Evropi. Stvarno su nesposobni u toj Evropi kad ne umeju da poplocaju 50 metara, posade lazni stand tik uz prugu i nacrtaju delfine.