gospa buba Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Mislim da su i meni roditelji pričali :D da se to moglo koristiti početkom 80-ih u jednom od solitera pored kružnog puta na NBG. Naravno, onda je neko bacio nešto kabasto, usmrdelo se, a onda su komšije shvatile da bi tih nekoliko kvadrata mogli da prisvoje. eee, da. u onim soliterima shto imaju stub nasred sobe i pola onih prozora laznih shto se ne otvaraju ima taj djuborovod svuda pretvoren u ormar. ceo jedan dan sam dihtovala to neshto nekim silikonima jer su tudji ruchkovi ulazili u tzv ormar a prvo te upozore da ne ulazish nogama u ormar inache cao
Hella Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 edit: za Hellu ovo remek delo treba da pobedi na svim festivalima kratkog filma ikada
Bujodrag Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Kod tetke u 23. bloku (isto vojna zgrada) su to ranije koristili. Bas cu da je pitam da li je jos u funkciji. edit: za Hellu Mukica, uplašio se gužve.
Блок_64 Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Само дебилчине из паркинг сервиса могу да раде обрачун по носивости возила а не по стварној тежини.
bigvlada Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Да ли је неко икада користио оне отворе за смеће у зградама? Da, kod mene je to funkcionisalo decenijama. Onda je dobar deo prvobitnih stanara poumirao a novopridošli nisu navikli na tu civilizacijsku tekovinu. Posle poslednjeg čišćenja u kome su pored jelki (množina) i ostalog neindentifikovanog đubreta našli klupu od armiranog betona u delovima (neki genije je mislio da će tako da pročisti kanal), svi pristupi su zavareni.
pacey defender Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 (edited) Ja se ponadao da ce trotorar nis Kneza Milosa da bude malo inventivniji od obicnog asfalta. Tokom leta ce da bude pakleno vruce a generalno deluje depresivno. Mogli su one ploce da postave, pretpostavljam da ne bi bilo problematicno zbog nagiba terena. Ako je mogla Nemanjina...... Edited June 3, 2016 by pacey defender
eumeswil Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Po ko zna koji put se radi održavanje na delu Bulevara oslobođenja od Paunove do Baštovanske. Taj deo se izgleda baš raubuje.
Pontijak Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Da, kod mene je to funkcionisalo decenijama. Onda je dobar deo prvobitnih stanara poumirao a novopridošli nisu navikli na tu civilizacijsku tekovinu. Posle poslednjeg čišćenja u kome su pored jelki (množina) i ostalog neindentifikovanog đubreta našli klupu od armiranog betona u delovima (neki genije je mislio da će tako da pročisti kanal), svi pristupi su zavareni. isto tako bilo davno u bloku 1 istina, u mom A1 je neko pokusao da putem vatre ocisti taj vertikalni kanal, bokte, kada je suknula vatra, metan od djubreta je cudo, izgledalo kao lansiranje interkontinentalnog projektila, sredina 70-ih godina
hazard Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Ja se ponadao da ce trotorar nis Kneza Milosa da bude malo inventivniji od obicnog asfalta. Tokom leta ce da bude pakleno vruce a generalno deluje depresivno. Mogli su one ploce da postave, pretpostavljam da ne bi bilo problematicno zbog nagiba terena. Ako je mogla Nemanjina...... ja sam uvek pre sa obican asfalt nego MN Loznica behaton plocnik, izgleda tako jadno & jeftino i posle max. godinu dana (ako i toliko) pocne da se uleze i raspada...plus je kod nas odrzavanje plocnika katastrofa. Ul. Milana Rakica je npr. imala neki stari betonski plocnik jos iz SFRJ, to decenijama naravno niko odrzavao nije i ici trotoarom po kisi bila je avantura..ne znas kada ce koja ploca da se prevrne kad stanes na nju i zapljusne te...kada je to zamenjeno pre ja mislim jedno 7-8 godina obicnim asfaltom nakon rekonstrukcije ulice, verujem da je svakom pesaku koji je tamo prelazio svanulo (meni jeste...).
J-♣ Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Po ko zna koji put se radi održavanje na delu Bulevara oslobođenja od Paunove do Baštovanske. Taj deo se izgleda baš raubuje. Deonica od ~400m ušla u deseti dan izvođenja sa podrazumevajućom obustavom saobraćaja u oba smera, naravno rade samo prepodne i to ako ne pada kiša.
akibono Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Dobi opština Savski venac novo poglavarstvo u subotu u ponoć, kako pišu novine, i predsednikovica od Maloga Irena se pohvalila šta će sve da radi, napravi i organizuje... ponešto od toga i može, a ponešto nit' može nit' sme - al' je bliska sa kabinetom pa je i nije mnogo briga :D A narod već osetio tu promenu vlasti, pa neki izgleda i proslavili kroz prikladan street-art <_<
akibono Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Za 10 godina će biti bolje, ako iznađu rešenja! Он је истакао да се у граду интензивно ради на изналажењу финансијског решења, како би се у наредних десет година санирале све улице у Београду. – Улице су нам у веома лошем стању, нису обнављане и до 50 година, век трајања им је око 20 година, због чега нам и обичне кише стварају проблеме – истакао је Весић и захвалио челницима Општине Вождовац на сарадњи.
Tale Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Deder, dajte neke ideje da Malome odnesem na ruke: https://saobracajnakamera.wordpress.com/2016/06/07/sta-bi-vi-predlozili-gradonacelniku-beograda/
Frank Pembleton Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Deder, dajte neke ideje da Malome odnesem na ruke: https://saobracajnakamera.wordpress.com/2016/06/07/sta-bi-vi-predlozili-gradonacelniku-beograda/ Oš tamo ili ovde?Koju temu, da se ne rasplinemo ;-)
Recommended Posts