garcia Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 (edited) je l' donji dorcol uvlaci gornji dorcol u trenerke? Edited May 6, 2016 by garcia
ultra plasticni Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 (edited) donji dorcol uvlaci gornji iz pajpa u pluca Edited May 6, 2016 by ultra plasticni
Paul Gompitz Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Znam te price sa Karaburme kako se na kiosku kod skole prodaje droga, a skolsko dvoriste puno dilera. Nije mi jasno ko je tu lud? Ako vec svi roditelji u skoli to znaju, a policija ne radi nista, po dva oca svakog dana od 8 do 8 u dezurstvo. Sigurno ne diluje kolumbijski kralj droge licno ispred osnovne skole na Karaburmi pa su svi nemocni. Ili roditelji vjeruju da Nesa Slina nocima ne spava jer sprema opasan plan kako da njihovu djecu zastiti od droge u njihovom komsiluku?
salerokada Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Nalupas sitnom dileru dva samara, on dodje posle sa ekipom i polomi ti noge. Pa se ti zajebavaj sa njima
Dagmar Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Opet bi mogli roditelji da se organizuju, skupljaju ispred škole i protestuju, u grupi bi svakako nešto postigli.
garcia Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) e roditelji moraju i da rade. vecina poslodavca nema razumevanja za odsustvovanje zbog vidjilantizma. a i koj-moj mi onoliko odfikare od plate da finansiraju drzavu?! gde su odredi Neshe iz Beograda? Edited May 7, 2016 by garcia
Dagmar Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 e roditelji moraju i da rade. vecina poslodavca nema razumevanja za odsustvovanje zbog vidjilantizma. a i koj-moj mi onoliko odfikare od plate da finansiraju drzavu?! gde su odredi Neshe iz Beograda? Ima dovoljno valjda onih nezaposlenih da se okupe ispred škole u nekolik onavrata i probaju da animiraju medije itd. Ili u Srbiji svi zaposleni, dobro i to je kul.
Prospero Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Znam te price sa Karaburme kako se na kiosku kod skole prodaje droga, a skolsko dvoriste puno dilera. Nije mi jasno ko je tu lud? Ako vec svi roditelji u skoli to znaju, a policija ne radi nista, po dva oca svakog dana od 8 do 8 u dezurstvo. Sigurno ne diluje kolumbijski kralj droge licno ispred osnovne skole na Karaburmi pa su svi nemocni. Ili roditelji vjeruju da Nesa Slina nocima ne spava jer sprema opasan plan kako da njihovu djecu zastiti od droge u njihovom komsiluku?
Prospero Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) pa to je legendaran grafit na bioskopu slavica (a u njega se najbolje gleda iz dečijeg parkića koji je odmah pored :D ) http://www.vice.com/rs/read/zvuk-ozloglasene-karaburme Edited May 7, 2016 by Prospero
Muwan Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Ima dovoljno valjda onih nezaposlenih da se okupe ispred škole u nekolik onavrata i probaju da animiraju medije itd. Ili u Srbiji svi zaposleni, dobro i to je kul. Ako roditelji negde treba da se okupe onda je to sedište državne strukture koju plaćaju da im decu štiti od droge i dilera a posle toga roditelji moraju da rade njihov posao dok se ovi tale sa dilerima i uzimaju svoj deo od sveopšteg gudriranja Srbije.
Recommended Posts