Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ja sam cuo samo za onu liniju kod Stare okretnice 16-33/48-Pravni.Nisam znao da moze direktno do Vuka 25icom. :D

Ja na Karaburmi vec imam obezbedjen stan blizu Stare okretnice,pa zato pitam za Karaburmu.Da se uverim da nije toliko lose koliko neki pricaju,a ako jeste da trazim novi u nekom drugom kraju.

Pa ako vec imas stan onda OK. Ne moras bezati odatle, kao sto rekosmo, kraj nije za podizanje dece, ali nije sad favela rio de zaneira :D

Posted

ćale jednom išao da gleda "duplex" na karaburmi.

radilo se o musavoj staroj garsonjeri sa improvizovanom drvenom galerijom.

otprilike kao kada bi spavao na ormaru.

Posted

a vi to sve, kao, slučajno znate? vi to jako dobro pratite, jel da? jel zapalite cigaretu disko sa lokalnim drogošima?

Posted

meni se karaburna nikada nije dopadala. išao sam tamo davno dok je žena radila u gimnaziji pa u dukić školi. posle, kada je eskalirala nadgradnja koju pejsi pominje baš mi je ispala sa spiska mogućeg za život. 

prijatelj ima unučad na mirijevskom bulevaru, tvrdi da je zet paranoičan po pitanju bezbednosti dece, sada, čitam ovo, možda s razlogom.

Posted

Imao sam ja gajbu kod nove okretnice, u Dordja Joanovića. Nije baš toliko loš kraj, ne preterujte.

Svakako je bolji od raznih Altina, Borča  i ostalih Batajnica.

Posted

Nisam dugo bio na Karaburmi, ali isao sam povremeno, a i u skolama je bilo dece od tamo. Nisam imao pojma da je doslo dotle da se ljudi klone nekih krajeva samog grada iz razloga bezbednosti. Doduse sad se setih, bila je svojevremeno i slicna prica za Jerkovic. Tamo i danas cesto idem, ali meni deluje kao sasvim okej kraj.

Posted

Price o "lososti" Karaburme su prenaduvane. Ispadne po vama da se ljudi masovno iseljavaju odatle zbog kriminala. :isuse:

Ima prednosti i mane u odnosu na druge delove grada. Meni se licno ni jednom nije desio neki los slucaj, mada znam za takve, ali takodje znam vise traumaticnih iskustava od ljudi koji zive/su ziveli na NGB i donjem Dorcolu.

Posted

Nije li mala Kolumbija deo kod nove okretnice? Tamo je i ona skola gde su ubili vodju navijaca Partizana u zakazanoj tuci suprostavljenih klanova? Bese u toj skoli se diluje i regrutuje na veliko?

Posted

a vi to sve, kao, slučajno znate? vi to jako dobro pratite, jel da? jel zapalite cigaretu disko sa lokalnim drogošima?

Pa ne slučajno, i rođaka mi živela tamo, i rekla da je to sa dilovanjem droge baš prisutno...
Posted

Hvala jos jednom.Verovatno uzimam taj kod Stare okretnice pa kud puklo. :D

Posted

Samo nemoj dilovati drogu, kraj je već na lošem glasu.

Posted

+ ako zgrada krene da odbacuje nadogradnju k'o presađeni bubreg, što se dešava tu i tamo, bez panike je napustiti i udaljiti se za dve visine zgrade (nadogradnja included).

Posted

Kenjate za karaburmu preterano

Posted

Nije neobicno da dozivis i razbojnistvo u po bela dana. Radni dan, otprilike vreme kada se krece u drugu smenu, stanica na Staroj prepuna, iz te mase se izdavaja klinac, ne vise od 18 god sigurno, prilazi jednom od kioska, vadi utoku i uzima kes, nestaje u prolazima izmedju zgrada, trci preko parkica i tu mu se gubi svaki trag, dolazi bus, ljudi ulaze u njega i svak ide na svoju stranu. Dnevna rutina