Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ponovo smo zaboravili:

@Milošica, dobro došla/došao na forum.

Posted

Nekoliko pitanja za ljude sa Karaburme(ili one koji ne zive tamo ali mogu da odgovore na pitanja)...

Kakav je prevoz od Stare okretnice do Pravnog recimo,koje linije idu i koliko minuta treba radnim danom jednom studentu do Pravnog?

Da li je taj kraj oko Stare okretnice miran,i da li su istinite price o "maloj Kolumbiji"?

Za kada je predvidjen zavrsetak radova Plaze?

Do Vuka imaš 25, 25P, 74. idu vrlo često, a treba 15kat minuta od Merkura na Karaburmi. Plus malo pešačenja do Pravnog od Vuka

Plaza se završava mislim do kraja godine. 

Posted

Meni prijatelji živeli tamo 5 godina ali kad je dete poraslo zapalili , kažu baš je narkomanija prisutna.

Cenim da je dakle za studenta ok uz povoljnu cenu iznajmljivanja ...

....shit has hit the fan...

Posted (edited)

@Milosica

Ako mozes, bolje izaberi Novu okretnicu i deo ka Mirijevu, ili potez koji je ispod Partizanskog puta. Time pored 16-23-25 dobijas i mirijevske buseve (27ice) kao prevoz, sto ti je jos zgodnije za Bulevar.

Meni je iskreno taj deo Karaburme super za zivot i odlicno je povezan sa gradom (i nocnim prevozom), za nuzdu mozes i pesice do centra.

Deo od Stare okretnice prema gradu je losiji izbor.

Edited by I*m with the pilots
Posted (edited)

Hvala vam puno.

@hazard

Nisam upisao Pravni,ali mi je on orijentir posto zelim upisati ETF/Gradjevinu/Masinstvo...

Edited by Milošica
Posted

Do ovih fakulteta ti je prevoz sa Karaburme jos bolji. Razmisli i o Zvezdari. Tramvaj se ocas posla spusti niz bulevar

Posted (edited)

Hvala vam puno.

@hazard

Nisam upisao Pravni,ali mi je on orijentir posto zelim upisati ETF/Gradjevinu/Masinstvo...

Onda treba Vukov spomenik da ti bude orijentir :D Sto kaze I'm with the pilots gore, onda ti je sto se tice prevoza bolje da gledas deo Karaburme gde prolazi 27, jer ti ona ide do tehnickih fakulteta direktno.

Edited by hazard
Posted

Meni prijatelji živeli tamo 5 godina ali kad je dete poraslo zapalili , kažu baš je narkomanija prisutna.

Cenim da je dakle za studenta ok uz povoljnu cenu iznajmljivanja ...

....shit has hit the fan...

:thumbup:

Posted

:lolol:

Jebote, opisujete Karaburmu kao prodžekte iz the Wire. Koleginica je iz istog kraja, Slično govori.

O čemu se radi?

Posted

Onda treba Vukov spomenik da ti bude orijentir :D Sto kaze I'm with the pilots gore, onda ti je sto se tice prevoza bolje da gledas deo Karaburme gde prolazi 27, jer ti ona ide do tehnickih fakulteta direktno.

Ja sam cuo samo za onu liniju kod Stare okretnice 16-33/48-Pravni.Nisam znao da moze direktno do Vuka 25icom. :D

Ja na Karaburmi vec imam obezbedjen stan blizu Stare okretnice,pa zato pitam za Karaburmu.Da se uverim da nije toliko lose koliko neki pricaju,a ako jeste da trazim novi u nekom drugom kraju.

Posted

Jebote, opisujete Karaburmu kao prodžekte iz the Wire. Koleginica je iz istog kraja, Slično govori.

O čemu se radi?

da li si ti ikada bio na karaburmi?

Posted

Davno, na nekoj studentskoj žurci. Zapamtio sam da je stan bio na sedmom spratu a da je zgrada originalno četvorospratna.

Posted

O čemu se radi?

donesi.com komentar za restoran na Karaburmi

kurir.png

Posted

To i ja htedoh da pitam :fantom: