Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Jel zna neko zašto su načičkani bageri na slaviji?

dolaze po dimitrija kad narod otputuje za uskrs?

Posted

Ruse parking? Da tuda moze da se prolazi kada krene rekonstrukcija?

Posted

koji parking? unutar kružnog toka je samo spomenik a tu su se parkirali bageri

Posted

Ja sam razumeo onaj parking gde je nekada bio bioskop "Slavija"...

Posted

da, taj montazni izmedju Beogradske i Mekenzijeve...mislim, jedan jedini na Slaviji...

Posted

Evo:

Vesić je objasnio da će tokom radova postojati paralelna saobraćajnica, koja će se od Makenzijeve pružati preko parkinga do Ulice kralja Milana, kako bi se saobraćaj nesmetano obavljao za vreme radova. 

Moja sucut svima koji treba da prezive istovremenu rekonstrukciju Slavije i Bul. Oslobodjenja, narocito ziteljima Vozdovca i Banjice...  :cry:

Posted

Dobro je onda, isparanoisala sam bez razloga :)

Posted

Danas će se verovatno doneti Odluka o finansiranju ili sufinansiranju projekata o unapređenju bezbednosti u saobraćaju na putevima na teritoriji grada Beograda koje realizuju udruženja.

Predlog je lepo potpuno otvoren prema korupciji i sukobu interesa.

Posted (edited)

Nekoliko pitanja za ljude sa Karaburme(ili one koji ne zive tamo ali mogu da odgovore na pitanja)...

Kakav je prevoz od Stare okretnice do Pravnog recimo,koje linije idu i koliko minuta treba radnim danom jednom studentu do Pravnog?

Da li je taj kraj oko Stare okretnice miran,i da li su istinite price o "maloj Kolumbiji"?

Za kada je predvidjen zavrsetak radova Plaze?

Edited by Milošica
Posted

Imaš dvadeset trojku koja staje kod glavne pošte, relativno blizu pravnog (prođeš Tašmajdan i to je).

Istinite su priče o 'maloj Kolumbiji', moji prijatelji su konačno uspeli da prodaju stan i pobegnu odande, svašta se tamo dešavalo, ali kap koja je prelila čašu je bila kad su im narkomani iz kraja noću zapalili lift, nekim čudom čitav soliter od desetak spratova nije izgoreo, sa čitavom populacijom koja je tada spavala.

Posted

25 do Vuka za dvadesetak minuta, pet minuta do pravnog pešaka.

Nije (baš) Kolumbija, al' nije ni fin, miran kraj...

Posted

25 ide do Vuka, mada je nesto redja ali kad krenes to je najbrza opcija, 20-25 minuta sa sve pesacenjem do pravnog.

Da bi 23ka dosla do Glavne poste treba da prodje kroz Takovsku, sto je, onako... iritantno iskustvo.

Ja sam na Kburmi skoro 4 god, no frx za mene. Mislim da dominira maloletnicki kriminal pa tamo ne bih gajio decu ni u ludilu, ali za nekog studenta, sto da ne, bar je jefin smestaj i blizu je centru

by Tapatalk

Posted

A za prevoz do pravnog ima i krs kombinacija ako ne stize 25

Na staroj okretnici se hvata bilo koji bus, izadje se na 4. stanici (Vuka Vrcevica) i tu ceka 25, 25P, 32 i 74 jer svi idu (bar) do Vuka.

Takodje moze da se udje u 16 ili 23, ode do Doma kulture Palilua ( izmedju Pancevackog mosta i SUPa 29. novembar), predje ulica i tu saceka 33 ili 48 koji idu direktno do pravnog, Beogradskom seku Bulevar.

by Tapatalk

Posted

Što se gradskog prevoza tiče Karaburma je možda najbolje pokriven deo grada. Prevozi idu na par minuta i do centra se stiže za dvadesetak minuta. Ja sam tim prijateljima čuvao kera i spavao tamo par nedelja i da, nije frka da će sad neko da te orobi na ćošku, ali kad imaš dete priča postaje mračna.

Posted (edited)

Pa to, meni se čini iz pitanja da je čovek upisao pravni...ako na K. može da nađe smeštaj, stan za iznajmljivanje, za studentske dane ok je to...ne bih voleo da živim tamo dugoročno ali za studenta je ok varijanta. Mislim generalno je krš kraj, meni među 2-3 najmanje omiljena u bgd. Al pretpostavljam da su onda i kirije niže

Edited by hazard