Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Nije sleganje ramenima ako prestanes da kupujes odredjeni artikal (ili da uopste ides u prodavnicu). Za neko zvanje inspekcije, sudjenje u zemlji monopola... ne, hvala.

Posted

Jebiga, nečije dete će da pojede supicu od te piletine. Serem, al ne bi mogao baš da iskuliram. Sve znajući kakvog ološa ima i u inspekciji. A generalno ljudi imaju po meni pogrešan stav po pitanju inspekcije. Kao neko ko je radio u prodajnom objektu vrlo dobro znam da oni jedva čekaju prijavu oštećene mušterije da istrče na teren.E sad, možda veliki trgovinski lanci i to zatvaraju nekako, al treba pokušati.

Posted
Nije sleganje ramenima ako prestanes da kupujes odredjeni artikal (ili da uopste ides u prodavnicu). Za neko zvanje inspekcije, sudjenje u zemlji monopola... ne, hvala.
kakvi su to stavovi?!kao, ne mogu ionako ništa da promenim pa ću da se pravim da ne vidim ili ću da prestanem da kupujem!ako te sprečava da reaguješ zbog monopolističkog tržišta trebalo bi bar da pomisliš na one koji planiraju da konzumiraju nešto što je za sve drugo osim za želudac!
Posted

Ok, idite, izvidite, prijavite kad nadjete :)

Posted

Ja išao, prijavio, izašli inspektori na teren u roku od odmah (maxi u pitanju)

Posted
Zavisi kako gde, negde automaski prepisuje sa kase cifru, ne ukucava se svuda ručno
Gde ovo ima kod nas ?
Posted

i kad nije istekao rok trajanja ono meso izgleda kao da mu nije dobro, pogotovu piletina, konstantno

Posted
Gde ovo ima kod nas ?
ma video na par mesta kad sam kupovao neku elektroniku, samo se treba setiti gde :)
Posted

jel moze neko da mi objasni gde se nalazi zemunski buvljak?

Posted

Stara okretnica petnaje. Bogu iza tregera, koji će ti to?

Posted

rekose mi da tamo ima neka rekvizita koja mi treba za neko snimanje. jel ide tamo i dalje ta petnaja?

Posted

ne. ideš do psoledenje petnaje pa edno 10 minuta šipčiš pešaka

Posted

Cija se ono mega-ambasada zavrsava u Uzickoj, preko puta izraelske!? Kineska, americka? Kakvu su tvrdjavu napravili, sa sve zidom od 3 metra, bodljikavom zicom i silnim kamerama.Cenim da takva zgrada govori vise o spoljno-politickoj strategiji doticne zemlje za Srbiju, vise od svih pisanih dokumenata.