Shan Jan Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nije sleganje ramenima ako prestanes da kupujes odredjeni artikal (ili da uopste ides u prodavnicu). Za neko zvanje inspekcije, sudjenje u zemlji monopola... ne, hvala.
Idioteque Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jebiga, nečije dete će da pojede supicu od te piletine. Serem, al ne bi mogao baš da iskuliram. Sve znajući kakvog ološa ima i u inspekciji. A generalno ljudi imaju po meni pogrešan stav po pitanju inspekcije. Kao neko ko je radio u prodajnom objektu vrlo dobro znam da oni jedva čekaju prijavu oštećene mušterije da istrče na teren.E sad, možda veliki trgovinski lanci i to zatvaraju nekako, al treba pokušati.
Sara Goldfarb Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nije sleganje ramenima ako prestanes da kupujes odredjeni artikal (ili da uopste ides u prodavnicu). Za neko zvanje inspekcije, sudjenje u zemlji monopola... ne, hvala.kakvi su to stavovi?!kao, ne mogu ionako ništa da promenim pa ću da se pravim da ne vidim ili ću da prestanem da kupujem!ako te sprečava da reaguješ zbog monopolističkog tržišta trebalo bi bar da pomisliš na one koji planiraju da konzumiraju nešto što je za sve drugo osim za želudac!
Shan Jan Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ok, idite, izvidite, prijavite kad nadjete :)
renne Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ja išao, prijavio, izašli inspektori na teren u roku od odmah (maxi u pitanju)
Shan Jan Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Prepravljali rok trajanja mesa?renne postideo si me :(
Hella Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Најбољи град заслужује најбољу власт. Otpisane kamate na takse i poreze 23. 09. 2010Grad odlučio da otpiše skoro devet milijardi zateznih kamata fizičkim i pravnim licima po osnovu poreza na imovinu, komunalnih taksi i naknada za korišćenje građevinskog zemljišta, koje su dospele na naplatu do 31. decembra prošle godine.
Lezilebovich Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Zavisi kako gde, negde automaski prepisuje sa kase cifru, ne ukucava se svuda ručnoGde ovo ima kod nas ?
prima Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 i kad nije istekao rok trajanja ono meso izgleda kao da mu nije dobro, pogotovu piletina, konstantno
renne Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Gde ovo ima kod nas ?ma video na par mesta kad sam kupovao neku elektroniku, samo se treba setiti gde :)
Bright Billy Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 jel moze neko da mi objasni gde se nalazi zemunski buvljak?
renne Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Stara okretnica petnaje. Bogu iza tregera, koji će ti to?
Bright Billy Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 rekose mi da tamo ima neka rekvizita koja mi treba za neko snimanje. jel ide tamo i dalje ta petnaja?
renne Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ne. ideš do psoledenje petnaje pa edno 10 minuta šipčiš pešaka
Takeshi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Cija se ono mega-ambasada zavrsava u Uzickoj, preko puta izraelske!? Kineska, americka? Kakvu su tvrdjavu napravili, sa sve zidom od 3 metra, bodljikavom zicom i silnim kamerama.Cenim da takva zgrada govori vise o spoljno-politickoj strategiji doticne zemlje za Srbiju, vise od svih pisanih dokumenata.
Recommended Posts