renne Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Slikaću ja ujutro da vidite šta su "otvorili" u petak
Topola Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 "Danas sam obišao nekoliko lokacija na Savskom Vencu. U Kameničkoj ulici se polako završavaju stepenice za koje građani već nekoliko godina unazad zahtevaju radove. To jeste trebalo da uradi opština Savski venac, radimo mi kao Grad Beograd, želimo da ulepšamo ovu centralnu gradsku opštinu koja zaslužuje da izgleda mnogo bolje", rekao je Mali novinarima po obislaku radova Kako laže: ulice su isključiva nadležnost grada. Tri godine se sa lokala apeluje da se ove stepenice poprave i goveda su se sad setila da to kao i urade. Iako je "trebalo opstina da radi". Kako ga nije sramota...
beta Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 kad je toliko vredan neka zakrpi i one jendeke u vojvode putnika.
SleeperSleep Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 (edited) "Danas sam obišao nekoliko lokacija na Savskom Vencu. U Kameničkoj ulici se polako završavaju stepenice za koje građani već nekoliko godina unazad zahtevaju radove. To jeste trebalo da uradi opština Savski venac, radimo mi kao Grad Beograd, želimo da ulepšamo ovu centralnu gradsku opštinu koja zaslužuje da izgleda mnogo bolje", rekao je Mali novinarima po obislaku radova Kako laže: ulice su isključiva nadležnost grada. Tri godine se sa lokala apeluje da se ove stepenice poprave i goveda su se sad setila da to kao i urade. Iako je "trebalo opstina da radi". Kako ga nije sramota... da taj olos zna za sram, odavno bi izvrsio sepuku. edit: ili kako se to vec zove. Edited April 17, 2016 by ikar
SNARC Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 A na ovaj nacin oni pokusavaju tacno sta..da ubede nekoga iz Kursumlije da glasa za njih ? Iz komsiluka nikoga nece zajebati..a isuvise je mali zahvat da bi uzeli neku bolju kintu za ovo. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
renne Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Čak su i tablu postavili da se vidi gde se šta nalazi
morgana Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 carska kampanja, wc-i, igralistanca i temeljno kamenje. kao pred izbore za savjet mjesne zajednice.
Arkadija Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Ovo su otvorili svečano u petak gde je ,bre, ovo?
renne Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Iza studentskog grada, mislim da je Z.Đinđića 167 broj
yolo Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 hehe kako ce ruzno biti pokarani, u mom komsiluku na vracaru nema ko nece da izadje da glasa protiv njih
akibono Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Današnja 'Vesićeva Vračarska Revija' koja stiže uz Politiku je neverovatna - ima 70 strana punih fotografija, Vučića ima na samo DVE fotografije (obe otkrivanje Pekića), kao i Siniše Malog koji je na dve slike (obe otkrivanje 'čitačice'), dok se Vesić pojavljuje na 11 strana :ziga: Ispoštovao ih Vesić, nisu ljudi u kampanji pa nema smisla da ih ističe i zloupotrebljava Uglavnom nema nikakvih imena SNS kandidata ko da na tim lokalnim izborima ne učestvuju neki ljudi, ali je ukupan sadržaj verovatno težak bar 5-6 tužbi za zloupotrebu položaja i sl. stvari.
Frank Pembleton Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Na zalost, mislim da im ovim uspeva da zadrže ono svoje biračko telo, alibi varijante "ne mogu mnogo nemaju para ali vidiš da se trude..." eto to su odgovori ljudi, dok meni eksplodira glava. ...shit has hit the fan...
Recommended Posts