Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Slikaću ja ujutro da vidite šta su "otvorili" u petak

Posted

"Danas sam obišao nekoliko lokacija na Savskom Vencu. U Kameničkoj ulici se polako završavaju stepenice za koje građani već nekoliko godina unazad zahtevaju radove. To jeste trebalo da uradi opština Savski venac, radimo mi kao Grad Beograd, želimo da ulepšamo ovu centralnu gradsku opštinu koja zaslužuje da izgleda mnogo bolje", rekao je Mali novinarima po obislaku radova

Kako laže: ulice su isključiva nadležnost grada. Tri godine se sa lokala apeluje da se ove stepenice poprave i goveda su se sad setila da to kao i urade. Iako je "trebalo opstina da radi". Kako ga nije sramota...

Posted

kad je toliko vredan neka zakrpi i one jendeke u vojvode putnika.

Posted (edited)

"Danas sam obišao nekoliko lokacija na Savskom Vencu. U Kameničkoj ulici se polako završavaju stepenice za koje građani već nekoliko godina unazad zahtevaju radove. To jeste trebalo da uradi opština Savski venac, radimo mi kao Grad Beograd, želimo da ulepšamo ovu centralnu gradsku opštinu koja zaslužuje da izgleda mnogo bolje", rekao je Mali novinarima po obislaku radova

Kako laže: ulice su isključiva nadležnost grada. Tri godine se sa lokala apeluje da se ove stepenice poprave i goveda su se sad setila da to kao i urade. Iako je "trebalo opstina da radi". Kako ga nije sramota...

da taj olos zna za sram, odavno bi izvrsio sepuku.

edit: ili kako se to vec zove.

Edited by ikar
Posted

Ovo su otvorili svečano u petak

5b5ce78a8d929063f2a2c047b273de86.jpg

20c57cc0a9b2a312c1310a4e05e27b0f.jpg

5fa3989a738205d374ac86340bb7a1d0.jpg

Posted

A na ovaj nacin oni pokusavaju tacno sta..da ubede nekoga iz Kursumlije da glasa za njih ? Iz komsiluka nikoga nece zajebati..a isuvise je mali zahvat da bi uzeli neku bolju kintu za ovo.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

mora da su se mnogo namučili da ovo naprave

Posted

Čak su i tablu postavili da se vidi gde se šta nalazi :lolol:

Posted

carska kampanja, wc-i, igralistanca i temeljno kamenje. kao pred izbore za savjet mjesne zajednice.

Posted

Ovo su otvorili svečano u petak

gde je ,bre, ovo? 

Posted

Iza studentskog grada, mislim da je Z.Đinđića 167 broj

Posted

hehe kako ce ruzno biti pokarani, u mom komsiluku na vracaru nema ko nece da izadje da glasa protiv njih

Posted

Današnja 'Vesićeva Vračarska Revija' koja stiže uz Politiku je neverovatna - ima 70 strana punih fotografija, Vučića ima na samo DVE fotografije (obe otkrivanje Pekića), kao i Siniše Malog koji je na dve slike (obe otkrivanje 'čitačice'), dok se Vesić pojavljuje na 11 strana  :ziga:

Ispoštovao ih Vesić, nisu ljudi u kampanji pa nema smisla da ih ističe i zloupotrebljava  :lolol:

Uglavnom nema nikakvih imena SNS kandidata ko da na tim lokalnim izborima ne učestvuju neki ljudi, ali je ukupan sadržaj verovatno težak bar 5-6 tužbi za zloupotrebu položaja i sl. stvari.

Posted

Na zalost, mislim da im ovim uspeva da zadrže ono svoje biračko telo, alibi varijante "ne mogu mnogo nemaju para ali vidiš da se trude..." eto to su odgovori ljudi, dok meni eksplodira glava.

...shit has hit the fan...