Shan Jan Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ali 11+ minuta da se razlikuje. Tesko. Gotovo nemoguce. A racuni se razlikuju za tacno 1001 dinar (u paru!). Posto je covek kupio nekoliko stvari to znaci da je trebao da udje, izvidi tacno koliko ce da ga kosta, izadje, fejkuje racun, opet udje i napravi podmetacinu. Sobzirom da izgleda je pazario i nesto na meru (na 1:57 ima zavezanu kesu sa cini mi se paradajzom) tesko da je mogao da predvidi u paru koliko ce ga to kostati :)
deeps Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 (edited) Moze i obrnuto. Ako krades, zasto onda ne krades tacno 1000, nego 1001 dinar? Tj. kao promasio si jednu cifru pri ukucavanju. Ako te uhvate, kazes jbg. promaklo.A ovde ja sad treba da poverujem da ona dok krade cak 3 cifre drugacije ukuca. Edited September 22, 2010 by deeps
Shan Jan Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 (edited) A sansa da pogodis broj para je 1 u 100. Daj odustani covece.edit: u stvari, covek je mogao kad je sve kupio da izracuna, izadje, napravi fejk racun i vrati se. To bi se valjda moglo videti na nekim kamerama ako je istina. Nisam ekspert za te racune i nemam pojma da li je to i moguce ali eto :) Edited September 22, 2010 by Shan Jan
ToniAdams Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 nisam nikad obracao paznju prilikom placanja karticom, kako uopste to ide? zar ne skida automatski iznos koji kasa izbaci?i koji benefit kasirka moze ima ako nekom skine vise novca sa racuna?
Lezilebovich Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ne skida automatski, nego se rucno ukuca iznos. S obzirom da potpisujem slipove, uvek pogledam iznose. Ne vidim ni ja neki konkretni benefit za kasirku, osim ako postoji sira akcija da ona u dogovoru sa poslovodstvom dobija procenat od viska, sto je malo verovatno...
renne Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Zavisi kako gde, negde automaski prepisuje sa kase cifru, ne ukucava se svuda ručno
Sara Goldfarb Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 nisam se do sad susretala sa automatskim prepisivanjem iznosa sa kase na aparat za kartice. đe to ima?
Idioteque Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Sumnjivo je meni ovo sve. Prvo, pripremljenost ovih što su snimali. Drugo, zašto nisu proverili još neke suhomesnate proizvode? Snimaju drugi proizvod sa brdom etiketa i ne pokušavaju da vide šta piše ispod. Čudno.Treće, montaža i trud pokazuju želju da se baš po Idei pljune. Engleski jezik? WTF?Peto, ovo što kaže deeps, nemoguće 11 minuta razlike između kase i terminala. Šesto, ne verujem da bi se Idea zbog parčeta pečenice zajebavala sa ogromnim kaznama, zatvaranjem objekta, aferom i čime sve ne, ma kolike ustaše ( ) bile.Ovakav prilog mogu da snimim u bilo kom Maxiju za 5 minuta.
Shan Jan Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Šesto, ne verujem da bi se Idea zbog parčeta pečenice zajebavala sa ogromnim kaznama, zatvaranjem objekta, aferom i čime sve ne, ma kolike ustaše ( ) bile.Ne bi, zato podmazuju gde treba taman toliko da im se isplati.Naravski da ni maxi nije bolji. U njemu piletinu ne kupujem iz principa a princip je jednostavan: svakom trecem je istekao rok.
Idioteque Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Koliko treba da podmažeš inspektore da bi ti se isplatilo da prodaješ pokvareno meso od koga sutra neko može da umre? Ili o kolikoj količini mesa se radi?Nekako mi to podmazivanje nema logike...
betty Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Engleski jezik? WTF?to da bi razumeli rvati.
Shan Jan Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Koliko treba da podmažeš inspektore da bi ti se isplatilo da prodaješ pokvareno meso od koga sutra neko može da umre? Ili o kolikoj količini mesa se radi?Nekako mi to podmazivanje nema logike...Pa nije bas tolika sansa da ces da umres. Prodaje se meso koje nije bezbedno a ne ono koje je dokazano ubitacno :P Uostalom ja ti rekoh da u maxiju vidim redovno piletnu kojoj je istekao rok i sta ces sad kazes? Ne, nemoguce, nisi ti to dobro video, ne bi oni nikad...
Sara Goldfarb Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Pa nije bas tolika sansa da ces da umres. Prodaje se meso koje nije bezbedno a ne ono koje je dokazano ubitacno :P Uostalom ja ti rekoh da u maxiju vidim redovno piletnu kojoj je istekao rok i sta ces sad kazes? Ne, nemoguce, nisi ti to dobro video, ne bi oni nikad... jedno pitanje,ako redovno vidiš piletinu kojoj je istekao rok zašto im na to ne ukažeš ili ne pozoveš sanitarnu inspekciju?
Idioteque Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ja sam jednom zbog jogurta urlao u Maksiju, za piletinu bi direktno u inspekciju otišao. Ne razumem sleganje ramenima na takve stvari.
Recommended Posts