Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Tone, klizi. Nešto se dešava.

TT

ju :o

a jel to josh neko primetio? ^_^

Posted

Da, zaposleni po lokalima na pijaci.

Danas mi je skrenuta pažnja na to i sada pokušavam da nađem relevantnog za procenu.

TT

Posted

cek, Minel je kod Ada Huje a ovaj snimak je sa Ade Ciganlije

I ovo je Minelovo, u Radničkoj (vazda bili neki ogromni transformatori u dvoristu), tačno taj plavo ofarbani plac na fotki

Posted (edited)

Ко је мени крив што имам више него 50+ па знам и памтим шта је био некад Кнез.Најмање важан бар за мене је био Митић.Много важнија америчка и британска читаоница, књижаре, посластичарнице, праве кафане, музичка школа, дом пионира на почетку кнеза.. нећу више...ма доста је и ово

Pamtim i ja sve to (čak pamtim i saobraćaj u njoj kroz maglu, a pamtim i narodnjake u Ineksu na trgu, narodnjake u Parku u Vasinoj i ekspres restoran sa linijom za posluženje Zagreb) i iskren da budem bolji mi je sad. Samo da zatuku par novih seljana (recimo onaj užas sa muzikom blizu Snežane) i da neko konačno eliminiše onog sa havajskom gitarom.

Prvi put ove godine da se malo ozbiljnije bave cukarickim rukavcem. Jos nisam prosao da ne radi bager :)

Na Adi je izuzetno nizak vodostaj a tamo ostrvca ni u najavi. Bas me zanima sta ce biti kad udare vrucine.

Iz nekog čudnog razloga vodostaj na Adi je uvek nizak u ovo doba godine. Zašto, nemam pojma.

Kad su bile poplave takođe je bio nizak.

Tu. I to se ne napravi ostrvce nego opusteno mozes da prepesacis rukavac da ne pokvasis noge.

edit: slika sa neta od ranije

2bac729bbe645a5f111f39bd1ea3f804.jpg

Imam i ja svoju fotku negde. Tad sam hteo da probam da pešice pređem na drugu stranu, sad mi je žao što nisam.

Edited by Anonymous
Posted

Uzasno smrdi tu, verovatno zbog talozenja i reke govnare, popularne Topciderke. Jos kada padne nivo reke..... 

Posted

i posle kazu nista se ne desava u beogradu, istog vikenda prvo rok spektakl na tasmajdanu pa vitez fest na kalemegdanu.

1752404_kzn_6_v.jpg

Posted

Tko je cicaored andre?

Posted

Sad sam to isto hteo da pitam :D

Posted

1662267_Tijana_Maljkovic_1_v.jpg

Gradska sekretarka za privredu, Tijana Maljković.

Posted

Kakav grad (i njegova privreda), takva i sekretarka.

Posted

Ко је мени крив што имам више него 50+ па знам и памтим шта је био некад Кнез.Најмање важан бар за мене је био Митић.Много важнија америчка и британска читаоница, књижаре, посластичарнице, праве кафане, музичка школа, дом пионира на почетку кнеза.. нећу више...ма доста је и ово

Uspomene su samo uspomene. Nisu navedeni sadržaji nestali iz Kneza zbog konverzije u pešačku zonu već zbog drugih, mnogo ozbiljnijih stvari. Da je ostala ulica za saobraćaj, danas svejedno tamo ne bi bio ni Mitić, ni Grčka kraljica, čitaonice, ni knjižare, ni galerije, ni poslastičarnice... Nestali bi i ovako i onako ali bi zato imao napucani vozni park besnih sugradjana koji zauzima ono malo trotoara. I od Trga pa do biblioteke mogao bi da uživaš u beskrajnom nizu pilećeg belog na žaru, palačinkarnica i kladionica.