Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Branio sam fontanu dok na njoj nisam video ovog petla. Vrh. Tu ga preteraše i pređoše u gastošku estetiku. Al šta oćete, sad je potpuno drugačija od one u Trebinju i HN :fantom:

Jao jbte, sad kad si napisao, ja obratio pažnju...Kako nisam video...

Pa da kad razmislim i logično je...

Ma nema ovi su skakavci... Sve će da razjebu..

Posted

bar da je i pevac od mermera

:(

Posted (edited)

Da se otvori kladionica za koliko će da krene renoviranje ovog napušetnog objekta sa rol-vratima umazanih grafitima, zbog koga je česma na stepenicama... a pored toga da ima i neka kvota dal je pravi gazda svih lokala koji će do iduće godine da budu okolo ovog 'trgića' biti jedan isti čovek :fantom:

sve je po zlu krenulo kad je onaj zdral bakocevic poplocao i podelio preko pola knez mihajlovu

i da ne zaboravim prvu bunker-cesmu kod americke citaonice

Edited by bradilko
Posted

Ma nema ovi su skakavci... Sve će da razjebu..

Ispada da je Dana pravila manju štetu. Posle nje pokupili kioske, raščistili grad, jedino ostale one odvratne nadgradnje.

Posle ovih će trebati Novi Novi Beograd, starom nema spasa.

Posted

sve je po zlu krenulo kad je onaj zdral bakocevic poplocao i podelio preko pola knez mihajlovu

i da ne zaboravim prvu bunker-cesmu kod americke citaonice

hvala, to je tačno. već sam zaboravila ime zlotvora koji je unakazio knez mihajlovu.

Posted

kada sam bio mlad postojala je izreka da se ide da se pusti pevcu krv. možda će pevac na fontani da da ideju.

Posted

bilo je i ranije, nije da nije.neke rušitelje toliko volimo da evo već 70 godina negujemo uspomenu na njih.toliko zjapi rupetina na kosancicu.

Posted

hvala, to je tačno. već sam zaboravila ime zlotvora koji je unakazio knez mihajlovu.

zaista unakazena ulica a nekada je bila tako lepa i gospodstvena, ovakve je se secam kada sam bio u osnovnoj skoli :nobles:

3538461740_86350df363_o_zpsvrntvkra.jpg

Posted

divna fotka, i ja se secam takve knez mihajlove.ali evo da kompletiramo, sam pocetak kneza iz istog perioda

beograd-nekad-knez-mihajlova-saobracaj.j

Posted

Da, stvarno je nenadoknadiv urbanistički gubitak to što danas ne mogu džipovi i bembare da se parkiraju na obe strane Kneza, po mogućnosti ukoso i sa prednjim delom na trotoaru.

Posted

Da, stvarno je nenadoknadiv urbanistički gubitak to što danas ne mogu džipovi i bembare da se parkiraju na obe strane Kneza, po mogućnosti ukoso i sa prednjim delom na trotoaru.

E to...Uvek dajem prednost pešačkoj ulici. A to popločavanje je drugi problem koji je mogao biti rešen deset puta do sada...
Posted (edited)

E to...Uvek dajem prednost pešačkoj ulici. A to popločavanje je drugi problem koji je mogao biti rešen deset puta do sada...

a koji je tachno problem sa poplochavanjem, uopshte ili samo knjaza? poshto ne sagledavam, nije mi bilo u fokusu u to doba...

naravno, nostalgija koju pale stare fotografije grada kog se ne secam je jedna sasvim druga dimenzija :wub:

Edited by gospa buba