Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Нашта бре ово личи? Мали прави ибарску у центру Београда.Срамота.

20160402_164122.jpg

prelepo, zaista se uklopila u ambijent.

mislim da sam shvatio sta rade, razmontirali su djilasov stari beograd na novom beogradu i sada ga uklapaju u stari beograd u starom beogradu.

Posted

sve je kul, računajmo da ste me oterali u pizdu materinu ili nešto slično, ne postoje godine kojima to nije primereno

naravno da je ideja dobra kada će da pogodi onaj pilićarski deo preduzetnika, tajkuni se i tako ne guraju sa stanarima koji muzu pomenute piličare da im sređuju zgrade koje ne mogu da održavaju

šta god računao, možeš da smatraš da si u pravu jer je to reakcija na poruku da zaslužujem male i vučiće. 

sada, smireno. imam u RL primer škole za pripremu dece za likovnu akademiju i drugi, za iznajmljivanje apartmana. oba funkcionišu bez problema jer su vlasnici stanova u dogovoru sa savetom zgrade. imam i druge primere. da je nemoguće uspostaviti saradnju sa vlasnicima stanova koji se iznajmljuju. 

ne bi mi bilo pravo da pilićarski preduzetnik otvori kafić ili igraonicu ili kladionicu u pizemnom stanu ispod mog. pretpostavljam da to ne bi bilo pravo ni tebi.

Posted

prelepo, zaista se uklopila u ambijent.

mislim da sam shvatio sta rade, razmontirali su djilasov stari beograd na novom beogradu i sada ga uklapaju u stari beograd u starom beogradu.

pa dobro, grdna je. ali! ofucace se za 6 meseci taman kao ona fasada iza i to je to...

Posted

šta god računao, možeš da smatraš da si u pravu jer je to reakcija na poruku da zaslužujem male i vučiće. 

sada, smireno. imam u RL primer škole za pripremu dece za likovnu akademiju i drugi, za iznajmljivanje apartmana. oba funkcionišu bez problema jer su vlasnici stanova u dogovoru sa savetom zgrade. imam i druge primere. da je nemoguće uspostaviti saradnju sa vlasnicima stanova koji se iznajmljuju. 

ne bi mi bilo pravo da pilićarski preduzetnik otvori kafić ili igraonicu ili kladionicu u pizemnom stanu ispod mog. pretpostavljam da to ne bi bilo pravo ni tebi.

Ja imam dovoljno idiota u zgradi koji ne plaćaju apsolutno ništa niti su ikada išta korisno učinili za zgradu, tako da računam da bi bilo koja zamena postojećih bila osveženje. U maminoj zgradi, koja je u K. Mišinoj, su 4 firme, zgrada je sređena totalno, van radnog vremena apsolutni mir i tišina, mada nema buke ni u radno vreme, ali to nisam stigao da proverim. Inače, ispod su i razni kafići, da ih ne nabrajam, realno, mir i tišina.

Posted

Ja imam dovoljno idiota u zgradi koji ne plaćaju apsolutno ništa niti su ikada išta korisno učinili za zgradu ...

chak i da zanemarimo korisno chinjenje. ima neka lica ili njihovi podstanari, pa ne placaju nishta i tu se ne moze nishta. teorijski je onda bolje da dolazi rachun kao infostan, pa da ih onda drzava progoni, jer mi realno ne mozemo nishta... :unsure:

Posted

Meni je jako veliki problem kada neko, naizgled pristojan, podržava poteze ovih naših vlasti.

Aman, zaman, bilo šta od odluka da donesu, neće doneti da bi to bilo korisno prostom puku, nego da bi to za nešto (zlo)upotrebili.

Ako nekome smeta firma u njegovoj zgradi, doneće neku uredbu po kojoj će da izmaltretiraju tu firmu i random firme po zgradama. I to će biti sve na tu temu, dok opet nekome ne zatreba tako neka uredba ili zakon.

Zato sam napisao da želim malog i vučića svima koji podržavaju ovakav sistem, kao ovo je dobro, to može - pa ne, ništa nije dobro, niti će biti dobro. Izvolte ih, meni ne trebuju.

Posted

pa jeste ochigledno da se iskljuchivo ostrvljuju na oblasti iz kojih mogu da lokalno izvuku neku random kintu na brzinu, ili isteraju nekog i uvale se negde. nema tu nikakve dileme. treba i boranija da se namiri, ne mogu svi da muzu eps i nis.

Posted (edited)

Infostan goni, mislim, posle šest neplaćenih mesečnih računa (proveriti!), a struju seku posle pet neplaćenih hiljada, tako da se tim pričama nazire zaključak...

e.

...a ovaj podatak imate zato što ne čitam pažljivo, ali eto, koristan je.

Edited by Malkmus
Posted (edited)

.

Edited by kapetanm
Posted

jeste. al npr imash lika koji je generisao 50k dinara duga za zgradine potrepshtine. a tu je sve vreme i ignorishe pojavu. i shta sad s njim? :unsure:

Posted (edited)

Нашта бре ово личи? Мали прави ибарску у центру Београда.Срамота.

20160402_164122.jpg

Da se otvori kladionica za koliko će da krene renoviranje ovog napušetnog objekta sa rol-vratima umazanih grafitima, zbog koga je česma na stepenicama... a pored toga da ima i neka kvota dal je pravi gazda svih lokala koji će do iduće godine da budu okolo ovog 'trgića' biti jedan isti čovek  :fantom:

Edited by akibono
Posted

Zar Pevca ne drži (držao) onaj neki stari fuzbaler?

Posted

jesu zgrade za stanovanje, al nije svako za život u zgradi

+1010

Velika većina beograđana nije, rekao bih. Išao bi čak i dalje i rekao da je za većinu Srba idealno da imaju svoju kuću i jedno 20 hektara okućnice, jer za neki organizovani svakodnevni život u zajednici nisu.

Posted

Branio sam fontanu dok na njoj nisam video ovog petla. Vrh. Tu ga preteraše i pređoše u gastošku estetiku. Al šta oćete, sad je potpuno drugačija od one u Trebinju i HN :fantom:

Posted

Meni je jako veliki problem kada neko, naizgled pristojan, podržava poteze ovih naših vlasti.

Aman, zaman, bilo šta od odluka da donesu, neće doneti da bi to bilo korisno prostom puku, nego da bi to za nešto (zlo)upotrebili.

Ako nekome smeta firma u njegovoj zgradi, doneće neku uredbu po kojoj će da izmaltretiraju tu firmu i random firme po zgradama. I to će biti sve na tu temu, dok opet nekome ne zatreba tako neka uredba ili zakon.

Zato sam napisao da želim malog i vučića svima koji podržavaju ovakav sistem, kao ovo je dobro, to može - pa ne, ništa nije dobro, niti će biti dobro. Izvolte ih, meni ne trebuju.

vidi,

ne podržavam ja ovu gradsku vlast. želim joj sve najgore što može da je snađe.  samo nemam nikakav razlog da ne kažem da nešto što je u principu dobro nije dobro jer su ovi to uveli.

na primer: pitaj hazarda da li bi podržao odluku da se uvede većinski izborni sistem na lokalu umesto proporcionalnog koji je uvela DS.

postoji milion stvari koje bi ovi koji su sada na vlasti mogli da uvedu, koje su pozitivne a za koje DS/DOS nisu imali "vremena".

niz odluka koje bi regulisale život u stambenim zgradama je neophodan. na žalost, sve odluke koje donese ova pobuđuju OPRAVDANU sumnju u postojanje skrivenih namera.