Pontijak Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 ionako se po tim sumama skupljaju kojekakvi hajduci, treba to poseci i izbetonirati
Hella Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 počinje da me hvata muka od sopstvenog rodnog grada. posle sranja na cvetnom trgu video sam i ovo novo kod "pevca". kako je to lep kraj BIO. a česme? podsetile su me na ome serijski napravljene orliće, labudiće, laviće...... jel a kako je došlo do toga zna li neko
Pontijak Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Gradsko veće Grada Beograda je odlučilo da se hosteli u stambenim zgradama mogu otvarati samo uz saglasnost skupštine stanara i ugovor s njom, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.Gradska informativna služba Beoinfo je danas prenela da je Vesić rekao da je ta odluka proistekla iz prava koje je dato lokalnim samoupravama na osnovu izmena Zakona o turizmu, po kojem su one dobile pravo da propišu bliže uslove za rad nekategorisanih turističkih kapaciteta - hostela i apartmana za izdavanje. Vesić je rekao da će tu odluku Skupština grada razmotriti još ovog meseca."Hosteli koji se već nalaze u zgradama, imaju rok do 31. decembra ove godine da se usaglase sa odlukom, odnosno da obezbede ugovor sa Skupštinom stanara", rekao je VesićGradska odluka je doneta na predlog velikog broja skupština stanara i građana koji su se žalili jer hosteli u stambenim zgradama otežavaju život stanara.
Tale Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 jel a kako je došlo do toga zna li neko Znam ja: izabrasmo Borisa koji je sjebao sve živo uključujući i buduće poverenje u DS. TT
Sestre Bronte Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 jel a kako je došlo do toga zna li neko tako što se u beograd decenijama doseljavaju ljudi koji ga mrze sada to biva evropi, hehe
đorđe geprat Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Gradsko veće Grada Beograda je odlučilo da se hosteli u stambenim zgradama mogu otvarati samo uz saglasnost skupštine stanara i ugovor s njom, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.Gradska informativna služba Beoinfo je danas prenela da je Vesić rekao da je ta odluka proistekla iz prava koje je dato lokalnim samoupravama na osnovu izmena Zakona o turizmu, po kojem su one dobile pravo da propišu bliže uslove za rad nekategorisanih turističkih kapaciteta - hostela i apartmana za izdavanje. Vesić je rekao da će tu odluku Skupština grada razmotriti još ovog meseca."Hosteli koji se već nalaze u zgradama, imaju rok do 31. decembra ove godine da se usaglase sa odlukom, odnosno da obezbede ugovor sa Skupštinom stanara", rekao je VesićGradska odluka je doneta na predlog velikog broja skupština stanara i građana koji su se žalili jer hosteli u stambenim zgradama otežavaju život stanara. u principu, namera je dobra. stanovi se sve više pretvaraju u poslovni prostor. pored hostela i apartmana koji su deo turističkih kapaciteta tu su advokatske kancelarije, frizeraji, zubari, maseri, solarijumi, razne agencije, servisi......... sve to sa brojnom klijentelom i povećanim prometom u zgradi. no, ovde mislim da je u pitanju potraga z dodatnom kintom što će da bude olakšano uvođenjem profesionalnih upravitelja zgradom. stanari od toga neće imati ništa.
Đipalo Junuz Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Kako je uopšte regulisano to sa otvaranjem firmi u stanovima? Stambeni prostor, poslovni prostor itd...? (Preduzeće u kojem radim je u stanu u zgradi na Vračaru, od desetak stanova u ulazu u tri ili četiri su firme. Nas ima petnaestak, kod ostalih slično. Proizvodimo i pristojan nivo buke, zbog broja ljudi... Komšije valjda trpe, nemam pojma, šef nije nikad spomenuo da se neko buni.)
Frile Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 u principu, namera je dobra. stanovi se sve više pretvaraju u poslovni prostor. pored hostela i apartmana koji su deo turističkih kapaciteta tu su advokatske kancelarije, frizeraji, zubari, maseri, solarijumi, razne agencije, servisi......... sve to sa brojnom klijentelom i povećanim prometom u zgradi. no, ovde mislim da je u pitanju potraga z dodatnom kintom što će da bude olakšano uvođenjem profesionalnih upravitelja zgradom. stanari od toga neće imati ništa. Zašto je to u principu dobro? Šta je loše u tome ako neko u svom stanu ima na primer advokatsku kancelariju sa radnim vremenom od 9 do 5? Je li buka štampača i mušterija veća od buke usisivača i dece koja se igraju u stanu?
Tihajeza Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Firme plaćaju veći infostan, zar ne? (Tj.ako stan ako je u njemu registrovana firma)
Frile Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Postoje firme i poslovni prostori bez brojne klijentele, bez povećanog prometa u zgradi, sa mašinama (ako ih ima) bučnim koliko i tv ili veš mašina, gde neko pokušava da skrpi kraj sa krajem. Ali ne, to je u principu dobro da se zna red i da ja imam svoj mir. Ako neko propadne zbog ovih odluka gradskih vlasti, ko ga jebe, što se mene tiče može i da crkne.
Malkmus Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Zašto je to u principu dobro? Šta je loše u tome ako neko u svom stanu ima na primer advokatsku kancelariju sa radnim vremenom od 9 do 5? Je li buka štampača i mušterija veća od buke usisivača i dece koja se igraju u stanu? Loše je ako neko npr. drži školu stranih jezika, protok ljudi je veliki, slabo ko pazi na ulazna vrata, pa su često razvaljena, te se znatno povećava frekvencija zapišavanja i zapovraćavanja, a bogme i provala. Tu je i buka, naravno. To je primer koji mi je poznat. Ako zvučim nadrndano, nisam, nego samo objašnjavam.
Lezilebovich Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 ne razumeš, bitno je da se kapitalistima olakša život, jeb'o stanare naravno da ne mislim tako, samo izvodim podjednako logičan zaključak kao i frile iznad
belch Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 ja uz časove klincima obavezno dajem po unuče votke pa ko izdrži bez povraćanja, izdrži.
Tihajeza Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Mislim da stanovi u kojima su registrovane firme plaćaju veći infostan (stavka održavanje, zajednička struja). Ali se to obično ne reflektuje na stanje zgrade.
Recommended Posts