Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Bahaćenje, nepoštovanje zakona, neprimenjivanje istog, čumeizacija, kao i zloupotreba položaja...sve u najgorem mogućem obliku.Mislim da u srbistanu trenutno ne postoji jeziviji i gori primer od ovog na Savi.

Potrebna je jedna veeeelika kritična masa na svim nivoima inače će nas ovi govnari glave koštati na kraju.

Posted

Iz kujne ,,budzi brate gde mu mesto nije", idejni projekat prosirenja starog savskog mosta (u funkciji BnV):

9249f574b4936974047fad7455075263.png

165c4ad912da97157084a311b8ad0ea8.png

f4d4c1ebce2cdc275d9e82917e0b22ec.png

Posted

Iseći će stari most i podići ga na grede? :lolol:

Posted

Leleeee , sad smo u fazi ajd ne dirajte ništa, jer ga završiti nećete...
Posted

Onaj divljak Vesic je krenuo da ore jos jednu novobeogradsku zelenu povrsinu u Bulevaru Z. Djindjica zarad korporativnog parkinga. Stoka bahata.

Posted

Ja bih to na klocne.

Posted

Ja bih to rknuo na klocne.

+1

Posted

Onaj divljak Vesic je krenuo da ore jos jednu novobeogradsku zelenu povrsinu u Bulevaru Z. Djindjica zarad korporativnog parkinga. Stoka bahata.

Ono kod pokojnog B92? Video danas...

Beton beton samo betooon

Posted

počinje da me hvata muka od sopstvenog rodnog grada. posle sranja na cvetnom trgu video sam i ovo novo kod "pevca". kako je to lep kraj BIO.

a česme? podsetile su me na ome serijski napravljene orliće, labudiće, laviće......

kada će da udare na ratno ostrvo?

Posted (edited)

polako gospon djordje, prvo da izbetoniraju park kod usca a i taj kalemegdan je neiskoriscen prostor, toliko te travuljine i drveca tamo, prvo to da se izbetonira pa onda ratno ostrvo

Edited by Pontijak
Posted

Da, da....nažalost

Tu je i Košutnjak...lepo bi to mesto bilo za sazidati nešto, bilo šta..