April 7, 20169 yr Bahaćenje, nepoštovanje zakona, neprimenjivanje istog, čumeizacija, kao i zloupotreba položaja...sve u najgorem mogućem obliku.Mislim da u srbistanu trenutno ne postoji jeziviji i gori primer od ovog na Savi. Potrebna je jedna veeeelika kritična masa na svim nivoima inače će nas ovi govnari glave koštati na kraju.
April 8, 20169 yr Iz kujne ,,budzi brate gde mu mesto nije", idejni projekat prosirenja starog savskog mosta (u funkciji BnV):
April 8, 20169 yr Iseći će stari most i podići ga na grede? Leleeee , sad smo u fazi ajd ne dirajte ništa, jer ga završiti nećete...
April 8, 20169 yr Onaj divljak Vesic je krenuo da ore jos jednu novobeogradsku zelenu povrsinu u Bulevaru Z. Djindjica zarad korporativnog parkinga. Stoka bahata.
April 8, 20169 yr Onaj divljak Vesic je krenuo da ore jos jednu novobeogradsku zelenu povrsinu u Bulevaru Z. Djindjica zarad korporativnog parkinga. Stoka bahata.Ono kod pokojnog B92? Video danas...Beton beton samo betooon
April 8, 20169 yr počinje da me hvata muka od sopstvenog rodnog grada. posle sranja na cvetnom trgu video sam i ovo novo kod "pevca". kako je to lep kraj BIO. a česme? podsetile su me na ome serijski napravljene orliće, labudiće, laviće...... kada će da udare na ratno ostrvo?
April 9, 20169 yr polako gospon djordje, prvo da izbetoniraju park kod usca a i taj kalemegdan je neiskoriscen prostor, toliko te travuljine i drveca tamo, prvo to da se izbetonira pa onda ratno ostrvo Edited April 9, 20169 yr by Pontijak
April 9, 20169 yr Da, da....nažalost Tu je i Košutnjak...lepo bi to mesto bilo za sazidati nešto, bilo šta..