ajgor Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Branu si mogao da vidis kako nadgleda radove ovih dana. To je njegovo delo.. U pravu si, loše sam upamtio.
Takeshi Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 fali jos betona i mermera u centru, malo je sa ovim izmenama.
beta Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 jovinovo forsiranje estetika palanke po svaku cenu. šta očekivati od čoveka koji je projektovao rugobu od zgrade u kojoj se nalazi urbanistički zavod beograda
gospa buba Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 kod nas ne mogu da se zapate one fontane shto napadaju iz poda, ama nikako. u budimu su imali pre 2 decenije
hazard Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 jovinovo forsiranje estetika palanke po svaku cenu. šta očekivati od čoveka koji je projektovao rugobu od zgrade u kojoj se nalazi urbanistički zavod beograda Eh sad jebiga, ako je zgrada urb. zavoda (koja je blagi uzas slazem se) kljucna stvar koja opisuje Jovina kao arhitektu onda ne znam...
gospa buba Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 (edited) ^^ pa znam, al koj ce kikiriki fontana nasred slavije, ako gradjani i gradjanke ne mogu da joj pristupe bez stavljanja glave u torbu, a ja to reshenje bez tashne nikako ne nazirem? ono, shedrvan je da narod aplicira neposredno :( nego ce vetrushina da raznosi vodurinu po saobracaju? Edited March 30, 2016 by gospa buba
hazard Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 nego ce vetrushina da raznosi vodurinu po saobracaju? S'a fali? Kao, osvezivac vazduha u stanu ti ne smeta a smeta ti to isto na Slaviji, a? Ce osvezi malo
morgana Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 (edited) haha, konfekcijske cesme, ima i u herceg novom jedna takva, na belavisti: kao i u trebinju Edited March 30, 2016 by morgana
Lancia Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Steta sto to nije bunar, pa pobacati sve te arhitekte i urbaniste. butj.
beta Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Eh sad jebiga, ako je zgrada urb. zavoda (koja je blagi uzas slazem se) kljucna stvar koja opisuje Jovina kao arhitektu onda ne znam... naravno da nije, opisuje ga gazela ali ja imam pik na zgradu uzb, i na opštinu nbg i prostor ispred sava centra i muzeja 25.maj.
J-♣ Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 bolje ga opisuje "mostarska petlja", gde je bio projektant, malo ga zezaju neki ljubomorni da je to jedina petlja koja ima semafor (semafor je imao smisla i tada je to bilo optimalno rešenje, danas bi kružni tok bilo bolje rešenje) za "gazelu" je bio koprojektant, glavni projektant je bio Milan Đurić sa petljom autokomanda se već nije proslavio - moglo je tada bolje
Recommended Posts