Pontijak Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 evo, gledaj fotke crvenog pevca, tu se vide estetske smernice sredjivanja trga
Lancia Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 evo, gledaj fotke crvenog pevca, tu se vide estetske smernice sredjivanja trga gde da vidim?
Pontijak Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 gde da vidim? evo https://mobile.twitter.com/preslicavanje/status/714839971434270720/photo/1 '> https://mobile.twitter.com/preslicavanje/status/714839971434270720/photo/1 Kako su uboli ovog dizajnera, vajara, štagod što je smišljao česmu? Što nisu pozvali lika koji je 87-e redizajnirao delijsku česmu? Neko loše kapira retro i skroz je omašio fudbal.
Lancia Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Fala. Ima moja komsinica Ruskinja nesto slicno u dvoristu + gipsane orlove i sove na kapiji.
gospa buba Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 pa dooobro, ima da pochadjavi za par meseci pa ce da bude podnoshljivije
Pontijak Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Fala. Ima moja komsinica Ruskinja nesto slicno u dvoristu + gipsane orlove i sove na kapiji. mozda ce i ovi da stave gipsane orlove, sacekajmo da vidimo :D
Аврам Гојић Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 ovo je nešto sasvim novo, ugradili su render direktno u beton
Jimmy Kowalski Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 https://mobile.twitter.com/preslicavanje/status/714839971434270720/photo/1 '> https://mobile.twitter.com/preslicavanje/status/714839971434270720/photo/1 Kako su uboli ovog dizajnera, vajara, štagod što je smišljao česmu? Što nisu pozvali lika koji je 87-e redizajnirao delijsku česmu? Neko loše kapira retro i skroz je omašio fudbal. Zapravo, isti covek koji je redizajnirao delijsku cesmu, dizajnirao je i ovu. Brana Jovin naravno. Ne ulazeci u pitanje estetike (meni se licno ne svidja taj stil), ovo se izvodi prema originalnom Jovinovom projektu pretvaranja centralnih gradskih ulica u pesacke zone od pre 30-ak godina.
akibono Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 (edited) mozda ce i ovi da stave gipsane orlove, sacekajmo da vidimo :D Ide crven' petao na vrh, verovatno od nekog crvenkastog mermera... Izgled česme štajaznam, ali ovaj potpuno beo i uglačan grobljanski mermer jeste sranje - nešto 'kamenitije' bi bilo mnogo prikladnije. Sve okolo je ili sivo ili tamno sivo. Nego je meni sama njena pozicija besmislena, stavljena je po sred srede na ivicu malog stepeništa. Očigledno je prvo vlasnik/zakupac kafane 'Pevac' odredio dokle će da mu ide "njegovo" pa onda za česmu šta ostane. Drugim rečima sve će ovo biti pod stolovima... Edited March 30, 2016 by akibono
palikaris Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 nego sta ce, grad dao pare da se sredi basta privatne kafane, public-private partnership
Tihajeza Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Zapravo, isti covek koji je redizajnirao delijsku cesmu, dizajnirao je i ovu. Brana Jovin naravno. Ne ulazeci u pitanje estetike (meni se licno ne svidja taj stil), ovo se izvodi prema originalnom Jovinovom projektu pretvaranja centralnih gradskih ulica u pesacke zone od pre 30-ak godina.Nisam znala ovo.Zaradio se sa ovom petlovskom (I stvarno oni pipci liče na ptičje kljunove).
ajgor Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 (edited) Zapravo, isti covek koji je redizajnirao delijsku cesmu, dizajnirao je i ovu. Brana Jovin naravno. Ne ulazeci u pitanje estetike (meni se licno ne svidja taj stil), ovo se izvodi prema originalnom Jovinovom projektu pretvaranja centralnih gradskih ulica u pesacke zone od pre 30-ak godina. Hmmm, čini mi se da je ovde reč o gđi Jovin, Mariji, ne o mučenom Brani. Edited March 30, 2016 by ajgor
Jimmy Kowalski Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Branu si mogao da vidis kako nadgleda radove ovih dana. To je njegovo delo..
J-♣ Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 ... Sad je najnovije lupetanje kako ce da sire Bulevar oslobodjenja ka Fransu od Slavije. Posto su vec onako krasno uredili V.Stepe i Autokomandu pa saobracaj samo klizi. Kao krvotok samoupravljackog direktora iz 1978. u Ljigu sto je dan zapocinjao slaninom a zavrsavao pecenjem uz kilo belog vina, sve na racun preduzeca... Da nije možda neka ideja sa izmeštanjem tramvajskih šina na sredinu Bulevara? Eto im sjajna prilika da saobraćajnicu sa tri trake svedu na dve + seča platana, al' bez novih. Bila je ranije (70', 80'...) neka ideja da grade tunel, 'iskop u otvorenom', počnu kod veterinarskog fakulteta tako što bi prvo promašili postojeći železnički tunel, a izašli tačno na Slaviju, u varijanti bila i direktna rampa iz pravca Slavije za autoput ka NBG.. Odustali, mnogo košta, a sporo se gradi, tj. ne može za jedan mandat.
Recommended Posts