Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

A sta ako nekomtm padne na pamet da zvanicno promeni ime u Владимир Путин - Волођа?  :fantom:

taj ce odmah dobiti znacajno mesto u tominom kabinetu, zna se da grobi voli ruse

Posted

Jos ako podnese na uvid sve diplome i priznanja Sluzbitm :fantom:

Posted

a pocasni gost - paspalj  :happy:

Весић: Београд воли плоче - 16. априла на Цветном тргу!

Градски менаџер Горан Весић најавио је да ће поводом 16. априла, Светског дана винилних плоча, на Цветном тргу бити организована манифестација  „Београд воли плоче”. У оквиру ове манифестације, биће организована берза плоча и стрипова, концерти, стрип радионица, изложба и ди-џеј програм.

–Пре неколико месеци позвао сам неколико пријатеља и предложио им да организујемо берзу винилних плоча и стрипова у Београду. Срећан сам зато што ћемо ову идеју остварити 16. априла на Светски дан винилних плоча. Уверен сам да ће ова манифестација бити успешна, да ће постати традиционална као и да ће се љубитељи плоча и стрипова окупљати сваког 16. априла на Цветном тргу – рекао је Горан Весић и додао да ће поред размене винила и стрип издања посетиоци моћи да посете изложбу нацртаних омота плоча, бесплатну стрип радионицу као и да присуствују ди-џеј програму и концертима џез, блуз и рок бендова.

Током берзе винилних плоча и стрипова Београђани ће имати прилике да уживају у наступима ВЛАДА ЏЕТ БЕНДА, који обележава 50. година рада, нео-етно састава ЧУДЕСМО који чува традицију наше изворне музике на креативан начин, наше чувене соул и џез певачице БЕТИ ЂОРЂЕВИЋ и блуз састава ДИ ЛУНА БЛУЗ БЕНД.

Горан Весић је позвао Београђане да „16. априла заједно обојимо Цветни трг ведрим, пролећним бојама, да се дружимо, размењујемо плоче и стрипове, уживамо у концертима и да тако Београд буде део светске манифестације посвећене винилним издањима и тако покажемо да БЕОГРАД ВОЛИ ПЛОЧЕ!”

Posted

A sta ako nekomtm padne na pamet da zvanicno promeni ime u Владимир Путин - Волођа?  :fantom:

mislim ne znam dal bi ga matichar pustio :d

ali volodja bi sigurno lajkovao.

Posted

da mi svi za pocetak promenimo nikove u neke skandinavske, i naziv foruma da se promeni u neku norvesku rec, posle odmah u opstine da promenimo imena i prezimena u skandinavska pa da zauzmemo ministarstva i upravne odbore i tako preuzmemo vlast iznutra

dakle, nisam vise pontijak nego saab volvoson

Pærapsykøpåtologien™

Posted

mislim ne znam dal bi ga matichar pustio :d

ali volodja bi sigurno lajkovao.

Ja mislim da bi onaj Mrđa na NBG svima sve dozvolio!
Posted

e, ne znam njega, ja sam sve imenovla na savskom vencu...

Posted

Ovaj luuud ko struja....

...shit has hit the fan...

Posted

a pocasni gost - paspalj  :happy:

tesko

ne lici on na takve

Posted

tesko

ne lici on na takve

samo asociram odakle im ideja za akciju.  ^_^

postaje jasno zasto samo izbore za beograd nisu raspisali. a vesic je izgleda dobio zadatak da ispegla u kampanji koliko moze.

Posted (edited)

Sanduce za struju ispred Ateljea 212

Bio sam ubedjen da je proslo mnogo vise al ga sredise posle nepunih godinu dana od prijave :)

struja.jpg

Obrisane su stare slike jer je riknuo dodaj.rs :(

Potpuno truo orman sa zicama koje su visile na izvolte a majstori su ga sredili tako sto su ga izlepili selotejpom :)

idiocracy.jpg

Edited by katamaran
Posted

Sedim danas na Gardošu... Jebote, kako brutalno dorćolska toplana dominira, uvek se ponovo šokiram. Kao nuklearka u "Simpsonima"

26067232.jpg

(fotka sa beobuilda)

Posted

Bio sam ubedjen da je proslo mnogo vise al ga sredise posle nepunih godinu dana od prijave :)

struja.jpg

Obrisane su stare slike jer je riknuo dodaj.rs :(

Potpuno truo orman sa zicama koje su visile na izvolte a majstori su ga sredili tako sto su ga izlepili selotejpom :)

:0.6:

Posted

Sedim danas na Gardošu... Jebote, kako brutalno dorćolska toplana dominira, uvek se ponovo šokiram. Kao nuklearka u "Simpsonima"

26067232.jpg

(fotka sa beobuilda)

moj bivsi kraj :) smesno, i na dorcolu sam bio blizu toplane i tramvajskog depoa a i sada u nbg sam blizu toplane i tramvajskog depoa