gospa buba Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) jasmin buhic. i chiji je ortak na kraju? jamezdin kurtovic Edited March 22, 2016 by gospa buba
Hamlet Strašni Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Kod maticara. Podneses zahtev i jos neke dokumente. Redovnim putem traje nekoliko meseci...
gospa buba Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) pa koja je to armija bolida ne jamezdin, jamezdin je kralj -_- Edited March 22, 2016 by gospa buba
Lezilebovich Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Sigurno je dobio posao zato što tako dobro govori srpski :D.
hazard Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Ovo k'o ona epizoda Državnog posla gde se baba ženi gospodinom iz Austrije, a on ispada prevarant iz Torbicinog rodnog mesta
salerokada Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 za Blic koji prikrivanje krivičnog dela predstavlja kao neobičnu anegdotu i skicu naših naravi +1 Baš je dobio te silne poslove jer je promenio ime.
gospa buba Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 (edited) nashi vole kad stranac koji dobro govori srpski podrzi nashu stvar vishe nego leba da jedu. to je kao neki mali shamar svetu, svaki put. gico ubij se, mogo si bit gracki funkcioner Edited March 23, 2016 by gospa buba
Tihajeza Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 A šta je skrivio momak, osim što je prećutao zemlju porekla? Ne kažem da je zaslužio mesto finansijskog direktora, ali nije se sam zaposlio tamo, ima neku školu, nekome je pokazao diplome i dokumenta, licnu kartu, krštenicu... Hoću da kažem da se posao ne dobija na "majkemi sam strava", te je odgovoran onaj što ga je zaposlio. Da nije bilo tog nesrećnog menjanja imena i neobičnog izbora novog identiteta, taj bi direktorisao još dugo.... Dobro, Jasmin Buhić ne bi direktorisao... ali kao Dragan Petrivić bi.
ToniAdams Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Šta je Gradska uprava za cene? zajebana ekipa, ugl se bave pripremom predloga
beta Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 A šta je skrivio momak, osim što je prećutao zemlju porekla? Ne kažem da je zaslužio mesto finansijskog direktora, ali nije se sam zaposlio tamo, ima neku školu, nekome je pokazao diplome i dokumenta, licnu kartu, krštenicu... Hoću da kažem da se posao ne dobija na "majkemi sam strava", te je odgovoran onaj što ga je zaposlio. Da nije bilo tog nesrećnog menjanja imena i neobičnog izbora novog identiteta, taj bi direktorisao još dugo.... Dobro, Jasmin Buhić ne bi direktorisao... ali kao Dragan Petrivić bi. takav posao se jedino i isključivo dobija na osnovu partijske knjižice i burazerskih preporuka. završiti neki idimidođimi nazovi fakultet i odmah postati predsednik nadzornog odbora i finansijski direktor doduše, i ranije je bilo takvih slučajeva
Prokleto Djubre Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Pravio se da je Bwana a u stvari je Nigga.
Аврам Гојић Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 (edited) A šta je skrivio momak, osim što je prećutao zemlju porekla? Ne kažem da je zaslužio mesto finansijskog direktora, ali nije se sam zaposlio tamo, ima neku školu, nekome je pokazao diplome i dokumenta, licnu kartu, krštenicu... Hoću da kažem da se posao ne dobija na "majkemi sam strava", te je odgovoran onaj što ga je zaposlio. Da nije bilo tog nesrećnog menjanja imena i neobičnog izbora novog identiteta, taj bi direktorisao još dugo.... Dobro, Jasmin Buhić ne bi direktorisao... ali kao Dragan Petrivić bi. Taj lik je bez ikakve sumnje deo šire prevare, a ja se pitam koliko je još stranih eksperata dobilo posao na ovakav način. Alternativa je da je moguće dobiti posao u javnoj upravi Beograda, i to više puta, tako što predočiš svoje kvalifikacije na konkursu. Okam i tako dalje. Edited March 23, 2016 by Аврам Гојић
Frank Pembleton Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Taj lik je bez ikakve sumnje deo šire prevare, a ja se pitam koliko je još stranih eksperata dobilo posao na ovakav način. Alternativa je da je moguće dobiti posao u javnoj upravi Beograda, i to više puta, tako što predočiš svoje kvalifikacije na konkursu. Okam i tako dalje. Tako nekako...
akibono Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Fino je baš ovo, a i radi se zbog dece... mislite na decuuuuu... a ja najzad saznao koja je to tamo ulica gde svi ti ljudi žive od vajkada zajedno sa precednikom Tomom i decom - ulica "Jocina Ada" Srđan Urošević pobedijo i sistem i musavog srbina što se plaši "vode", a centar mu kvalitetan ima sve, đakuzi bazen, francusku plastičnu travu, kafić,...! Interes. Javni.DUŠAN ČAVIĆ·WEDNESDAY, MARCH 23, 2016Reka Sava protiče kroz Beograd. Izliva se pri velikim vodostajima. Zbog toga su osmišljene obaloutvrde - nasipi. One sprečavaju da voda pri plavljenju prodire dalje u tlo, npr. da Sava plavi Novi Beograd, kao što se redovno dešavalo do pre sedamdeset godina. Epicentar događanja je prostor između nasipa i regularnog toka Save, tzv. forland. Nakon bloka 45 ka Ostružničkom mostu. Tamo u poslednjih 10-15 godina niče sve veći i veći broj vikendica i kuća. Tamo sada nisu samo vikendice, tamo "ljudi oduvek žive". Tamo je ranije bila isključivo šuma. Tamo nije dozvoljena gradnja. Tamo je nelegalno. Tamo kuće ima i predsednik Tomsilav Nikolić. To tamo poprima sve veće razmere. Tamo je logično pre gradnje nasipati teren da voda pri plavljenju ne bi ugrožavala objekte u kojima "ljudi oduvek žive". Nasipanje terena u forlandu je izuzetno opasno po sigurnost obaloutvrde, još opasnije od opasnog kretanja vozila po kruni obaloutvrda - nasipa. Tamo ne niču samo vikendice i kuće u kojima "ljudi oduvek žive". Tamo je nikao i mini sportski centar sa sve balonom za fudbal. Za čitav ovaj centar je nasipana zemlja u forlandu kako bi bio zaštićen pri plavljenju. Ovo nije jedini mega projekat koji je nedavno tamo nastao. Upravo je u toku nasipanje još veće površine forlenda od ove. Javno vodoprivredno preduzeće Beograd vode koje bi trebalo da se brine o sigurnosti i bezbednosti i svemu ostalom čini jedno veliko ništa. Građani koji ga plaćaju ga prisiljavaju da učini barem nešto. Ovde nije samo u pitanju činjenica da neko nešto gradi nelegalno, u pitanju je konstantno ugrožavanje bezbednosti stanovništva, grada i građana. Da je jake države, u kojoj se zakoni poštuju a odgovorni snose posledice sistem bi zaštitio interes zakona i građana, a oni koji vode grad i odgovorna preduzeća bi odgovarali zbog ne činjenja. Ostaje nada da će svi koji svojim činjenjem i ne činjenjem zbog svega ovoga jednog dana odgovarati pred zakonom. Stvari su izmakle kontroli. http://savabien.net/index.php
Recommended Posts