Jump to content

Beograd

Featured Replies

Pa ti si Mali Vesić, zar ne?

Čisto da znaš, tradicionalna pešačka subota je umrla još dok su vaši prethodnici bili na vlasti.

Nisam Mali Vesić, naravno. Jednostavno, dopada mi se novi izgled Cvetnog trga, to je sve. Ne bi trebalo da te hvata napad besa zbog toga.    

ta tradicija je prekinuta pre par godina. 

Hvala za info, nisam znao da su je prekinuli. Jbg, prenaglio sam sa odgovorom djeneralchetu.  

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

pamtim samo pešačke subote od pre tridesetak godina uz nezaobilazne girice iz poleta ili viršle iz crvenog kioska kod hotela balkan, behu li(?) i lepo me puca nostalgija :(

oće li ih biti ponovo, zna li ko?

chega, subota ili girica.

ja te subote uopshte ne povezujem sa ovim vekom. mozda ima veze shto sam prestala da prelazim most :unsure:

subota.

ne volim kad kažu da ne prelaze most. meni to nekako klaustrofobično.

Jbo ih konzum, navali na džabe makar i po cenu života

Neki genije se setio da na kolovoz kod Beograđanke posade stari crveni kiosk i dele Zvijezda Dijamant majonez. Iz tramvaja se video red od pedesetak ljudi.

Edit: Sa otvaranjem radnje se Todorić guzio mesecima, na tabli o građevinskim radovima je onomad pisalo da je rok 1.12.2015. Kako vele Agrameri, žurili su kao gladan na zahod.

Edited by ajgor

Crveni kiosk nije služio da bi se delio Dijamant majonez, već su deljene viršle u zemički.

I da, oformio se dugačak red ispred njega.  

Edited by Willow

subota.

ne volim kad kažu da ne prelaze most. meni to nekako klaustrofobično.

pa kad ima mesta kodnas kolko ocesh :D

Samo toga vala i ima... -_-

shta sad ti ocesh :lolol:

A, je l se seća neko Vrućeg Papa?

Цветни трг је одвратан, а корзо је за паланке.

Baš, kome je do šetnje postoje lepša i zdravija mesta

Цветни трг је одвратан, а корзо је за паланке.

ondak trgovačku proglasiti pešačkom prvim subotama u mesecima :D

Edited by ordi

pa kad ima mesta kodnas kolko ocesh :D

vise nema, nazalost. 

ondak trgovačku proglasiti pešačkom prvim subotama u mesecima :D

+1

ovi sa malo boljom kondicijom mogu stići domora

-_-