katamaran Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Meni Pjongjang manje strci. Ovo dole je zanimljivo al nikako ispod Kalemegdana. edit: al garant ni od ovog projekta nece biti nista pa dzabe habamo tastature. Edited March 3, 2016 by katamaran
gospa buba Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 mene sad ova zaha shecer u poredjenju sa pjongjangom
Barti66 Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 hehe, šta je to, sada nema ni onog mučenog drapšinaKako nema?Tu je, na ćošku i dalje
Marcus Wulffings Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Kako nema?Tu je, na ćošku i dalje uopšte nisam primetio, pomislio sam da više neće biti onih aviona da se klinci uče budćem poslu u jat tehnici
darling Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 ja bih zivela na tom mestu, u donjem desnom cosku slike, na zadnjem spratu, s pogledom na usce i velikom terasom. inace, kojim tempom se do sad gradilo na toj lokaciji (za sve ove godine skinuli su lepe prozore s lepe zgrade beka i to je to), ovaj kompleks ce izrasti na kukovo leto, tu negde kad i naselje marina dorchol.
Marcus Wulffings Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 živela bi u takvom kompleksu zgrada, kao u nekom utvrđenju?
gospa buba Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) gledam kako sad lepo moze zgrada svaka da se ubudzi na bilo koju sliku, skoro da ni nema potrebe da se gradi, odlichno je na slici, to je dovoljno. i ova i svaka druga a i ovako je sve big mek arhitektura, nikad nije kao na slici :p Edited March 4, 2016 by gospa buba
Marcus Wulffings Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 da, u reali svaki taj kompleks zgrada izgleda nekako splačinasto....
darling Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) živela bi u takvom kompleksu zgrada, kao u nekom utvrđenju? ja sam s novog beograda taj cosak s pogledom na usce, zadnji sprat, velika terasa. Edited March 4, 2016 by darling
Marcus Wulffings Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 a ti bi u sam špic, da ne bi možda posadila i neko dekorativno drveće i žbunje?
Pontijak Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 ja sam s novog beograda taj cosak s pogledom na usce, zadnji sprat, velika terasa. 1. 2. dobar izbor stana i sprata :)
Barti66 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Ni po meni to nije loša lokacija i pozicija...kališ, ušće...pa još kada raščiste Karađorđevu, to će olabaviti Donjogradski b. i eto miline. Ed: mada je kompleks kompleksno odvratan Edited March 4, 2016 by Barti66
Recommended Posts