Аврам Гојић Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 ali bilo je preagresivno, napadno... to kod nas ne može da bude. ovako je baš lepo. umerena investitorska arhitektura :) da ne bode oči
Jimmy Kowalski Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 ali bilo je preagresivno, napadno... to kod nas ne može da bude. ovako je baš lepo. umerena investitorska arhitektura :) da ne bode oči Pa da. Tranziciona arhitektura je za nas, sto neupadljivije, to bolje..
gospa buba Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) pa ovo je bash glupost :( ono, nije da mi se zaha uopshte svidela, ali sam bila sposobna da razumem. ovo je palanka u punoj snazi. i pretpostavljam neko burazerstvo i vesheraj 2u1 <_< Edited March 2, 2016 by gospa buba
Kampokei Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 zar si ti očekivao da će zahino idejno rešenje stvarno da prođe i da se realizuje Pa nisam ocekivao, ali vise zbog otpora i korupcije u Srbiji. A i da mi je neko rekao da ce projekat biti izmenjen, i dalje bih se nadao necemu pristojnijem od ovoga.
morgana Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 isuse... zahin projekat je bio bas lijep, a za ovo nemam rijeci
bigvlada Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Se secate Zahinog projekta za Beko? E pa izmenjen je, nije vise Zahin. Jezivo je. Link
Marcus Wulffings Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 hehe, šta je to, sada nema ni onog mučenog drapšina
Takeshi Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 ima na sajtu ovo. bas se lepo uklapa u kalemegdan i centar grada.
katamaran Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Vidim da sam u ogromnoj manjini al meni ovo i ne izgleda tako lose. Zar tu nije trebalo da bude nesto jos grandioznije sto bi skroz blokiralo pogleda na Dunav? edit: Edited March 3, 2016 by katamaran
Hella Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 da ali to je bilo rešenje iz doba demokratije a do kalifata će se furati pjongjang zidarstvo
Recommended Posts