April Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Jutros oko pola osam šampioni iz Gradske čistoće šmrkovima peru u Dimitrija Tucovića, malo ispred podvožnjaka, izgleda da im ova kiša cmizdrulja napolju nije dovoljna. Pozdrav za Dimitrijalu
đorđe geprat Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 stvarno, kada će da poprave rupu. više niko i ne pita. naviklo se. sada kad se prolepša vreme biće mi problem da sa Petkom na povodcu idem istim trotoarom sa biciklistima i pešecima. pričalo se da je problem sa tenderom. rešiše li to?
Mimix Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 @Namenski Nije da se svi grle I ljube, pomesao si sa Jehovinim Svedocima... -_-
Delija67 Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 ^^ Danas smo na Kriticnoj masi ostavili ovu poruku
Anonymous Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Ne zivim u Beogradu...Rodjen sam u njemu I ziveo 30 godina... Ljudi u BGD-u su neuroticni, a to moze da se vidi tek kada covek provede nekoliko godina negde drugde. Ako na semaforu ne krenem na zeleno onog trenutka kada se ono upalilo, u retrovizoru vidim nabrekle vratne zile vozaca ize mene koji mi psuje sve zivo. Sta bi on? Da me preskoci, da me pogura od pozadi, da me dezintegrise I da me nema na njegovom putu? Da, sve to... Pa onda,umisljeni I potpuno nesvesni samih sebe, nabildovani tinejdzeri, hodaju ljuti na svet oko sebe, moleci boga da ih neko popreko pogleda, ne bi li mu polomili neki deo tela, I tako bar delimicno naplatili nekakvu kosmicku nepravdu koju osecaju u sebi... Da ne idemo dalje... Ljudi u Srbiji mi kazu da sam previse kritican, kao da ne volim Beograd I Srbiju...A ja njima kazem da sam toliko kritican upravo zbog toga sto ih mnogo volim, pa mi tesko pada sve sto vidim. Kazem sebi da postoje razlozi zasto je sve tako kako je, ali ne mogu da ubedim sebe da su svi ti razlozi negde izvan nas samih.... Zato sto nisu, vecina ih je u nama samima. Prosetam tim Dablinom na dan parade ponosa, iako ne ucestvujem u njoj, pa vidim kako ucesnici posle parade odlaze u pab I sede I piju sa svima ostalima, jos uvek nasminkani, u svojim suknjicama I kostimima...Slikaju se zajedno, smeju se...A policija ne nosi oruzje... Ovo je, nazalost, oho-ho daleko od Beograda, ne u geografskom smislu... +1 za ovo u Beogradu, šta se u Dablinu dešava pojma nemam. Generalni sekretar Evropske golf asocijacije Ričard Hit uputio je pismo gradonačelniku Beograda Siniši Malom u kome je izrazio veliku zabrinutost zbog nacrta Plana detaljne regulacije Ade Ciganlije u kome se predviđa izmeštanje golf terena. Smeši nam se gigantski Cvetni trg. Neće ovde kamen na kamenu ostati.
gospa buba Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) bude trzni centar frantastichan. dozvoljen ulaz gologuzim. da ne dangubimo, i nije u redu toliki kapital narod defiluje, a nishta ozbiljno ne kupuje <_< Edited February 29, 2016 by gospa buba
katamaran Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Ko bi rekao da golf ima ovoliku tradiciju u Srbiji http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:593544-Beogradske-price-Golfisti-u-punom-zamahu
Kampokei Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Se secate Zahinog projekta za Beko? E pa izmenjen je, nije vise Zahin. Jezivo je. Link
levi Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Ko bi rekao da golf ima ovoliku tradiciju u Srbiji http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:593544-Beogradske-price-Golfisti-u-punom-zamahu Pa imamo naselje Golf u Košutnjaku
Frile Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Pa imamo naselje Golf u Košutnjaku odnosno, restoran Golf u košutnjaku koji je stariji od naselja... (da li je restoran u zgradi nekadašnjeg Golf kluba?)
Jimmy Kowalski Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Se secate Zahinog projekta za Beko? E pa izmenjen je, nije vise Zahin. Jezivo je. Link Katastrofa, ali ocekivano. Odustalo se od svakog najavljenog zanimljivog projekta koji bi odudarao od prosecnosti (oblak, muzej nauke...), dosao red i na Zahu..
beta Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Se secate Zahinog projekta za Beko? E pa izmenjen je, nije vise Zahin. Jezivo je. Link zar si ti očekivao da će zahino idejno rešenje stvarno da prođe i da se realizuje Edited March 2, 2016 by beta kentauri
Recommended Posts