đorđe geprat Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 mogu i ovde da pitam: jel' dobio neko račun za struju za januar? i tamo u selu nisu dobili.
gospa buba Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 ne josh januar. mada je kod mene i rano, nikad ne dolazi u prvoj polovini meseca.
renne Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Počeli danas da stižu online, znači sutra, prekosutra preko pošte Nisu umeli u sapu da implementiraju 150 kinte
radisa Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Počeli danas da stižu online, znači sutra, prekosutra preko pošte Nisu umeli u sapu da implementiraju 150 kinte Jbg, SAP je čudo, treba imati konsultante koji actually znaju svoj posao...
Hamlet Strašni Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Dri je u svoj izvestaje o reviziji beogradskih opština stavila da je sap sranje
radisa Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Jeste, kad ga implementira onaj ko ga je implementirao... Treba znati sa tim sokoćalom, a tu u Srbiji imaš najviše dve ozbiljne firme...
renne Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Treba znati sa tim sokoćalom, a tu u Srbiji imaš najviše dve ozbiljne firme... +1
ajgor Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Počeli danas da stižu online, znači sutra, prekosutra preko pošte Nisu umeli u sapu da implementiraju 150 kinte Polako bre, nema dostave pošte subotom i praznikom još od devedesetih :) Pošta je državna firma i uredno slavi praznike, a ovlašćeni su dostavljači računa za struju, ukratko poštonoše ih neće raznositi do srede pre podne.
Utvara Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 a shta je to? svojim rechima :D Neko švapsko sranje koje umeju da implementiraju samo 2 firme u Srbiji. Enterprise resource management softver, služi za logistiku, plaćanja, sve ono što se i nekada radilo bez konpujtera, sada samo konpujterizovano pa ne radi kako treba.
salerokada Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Osim sto ne zna da racuna srpske plate. tj. bar je tako bilo dok sam ja bio u toj materiji.
salerokada Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Počeli danas da stižu online, znači sutra, prekosutra preko pošte Nisu umeli u sapu da implementiraju 150 kinte Jeste li sigurni da se radi u SAPu. Jer, ja nisam.
renne Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Polako bre, nema dostave pošte subotom i praznikom još od devedesetih :) Pošta je državna firma i uredno slavi praznike, a ovlašćeni su dostavljači računa za struju, ukratko poštonoše ih neće raznositi do srede pre podne. Da, zajebah se, zaboravio na praznike
Arkadija Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Zar te sve račune za komunalne usluge (struja, info-stan i sl) ne donose sada neke uslužne firme, a ne Pošta?
Recommended Posts