Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

valjda će krajcovati nauštrb parking mesta koja će biti pod zemljom

:s_w:

Posted

Plan im je da značajno suze trotoare

Posted

to je jasno. al sramota je da to rade na uštrb bici staze. svi normalni gradovi gradovi ih prave samo se mi pravimo pametni. a beograd jedan od najzagađenijih gradova. 

meni je u principu svejedno, pošto ja vozim po kolovozu (dobro, tu baš i ne, al to više zbog sentimentalnih razloga), ali mnogo više ljudi bi vozilo bajs da postoji infrastruktura. 

Posted

koji su prenatrpani automobilima. u nekoliko kolona.

da li neko zna jel rekonstrukcija ulice počinje od ugla sa takovskom, londona ili ugla sa nemanjinom

Posted (edited)

pa kad su toliko zabrinuti zbog nedostatka podzemnih parkirališta, kako to da još uvek nisu realizovali ni jednu od podzemnih garaža o kojima su toliko trubili protekle 2 godine.

kako to da još uvek nisu igradili garažu u kosovskoj, kod narodne biblioteke, na studentskom trgu itd. koliko se sećam, bilo je ili garaže ili kolaps u gradu.

to sad više puj pike ne važi, daj da razvalimo k.miloša i napravimo usko grlo u delu između oneulicekojojneznamsadašnjeimeabilajemaršalatita i krunske.

muka mi je, zaista mi je muka :puke:

rekonstrukcija je planirana od višegradske do nemanjine, počinje od nemanjine.

Edited by beta kentauri
Posted

Ja mislim da počinje od čarobnog luga sa jednorozima a završava se kod kiklopove pećine...

Posted

jel ostalo da ce biti trzni centar na mestu zgrade mup-a u kneza milosa? eto zasto prvo tu parking.  :fantom:

Posted

eh, da, na taj super fantastični projekat sam potpuno zaboravila.

:lol:

Posted

A šta će biti sa gomilom betona zvanom Generalštab, u toj priči sa jednorozima i dugama?

Posted

Za savezni mup se gura izgradnja kule od 20tak spratova. Taj plan ce uskoro na javni uvid. Veliki problem toga je studija koja pokazuje da bi doslo do zagusenja saobracaja. Milim da zbog toga pustaju pricu o prosirenju kneza milosa

Posted

svaka čast [emoji106]

Ovo je za reality check: jesmo li zaista toliko anestezirani da ovo ne smeta većem broju ljudi?

Zašto je nemoguće od opozicije dobiti reakciju na ovo? (a nije da nisam direktno pitao)

TT

Posted

attachicon.gifimage.jpeg

novi izgled kneza miloša, podzemna garaža u jednom nivou, 6 traka...

a rekonstrukcija slavije počinje posle maratona. neka nam je dobri bob upomoć

Podzemna garaza? Zar ne rece Vesic da se gradjani plase podzemnih prolaza? Zvrjace prazni parkinzi

Posted

ovo sa kneza miloša ulicom. ako idu na "značajno sužavanje trotoara" moraće da poseku ceo postojeći drvored. onda će moći da uz postojećih pet traka ubace još jednu pa čak i da ostave proširenja za sajališta. tada, za parkiranje automobila nema mesta. desiće se zaustavljanje sa 4 migavca i parkiranje na trotoaru. sa novim drvoredom i parkiranjem između trotoara za pešake i žute trake desiće se isto što se mi rekli vezano za šine uz trotoar. kad čovek reši da se (is)parkira između dva drveta pa manevriše po žutoj traci......

sutra idem da obiđem prokop. da vidim da li se kreč održao posle prokišjavanja i da se provozam tridesetčetvorkom. jel' krenula nova trasa?