gospa buba Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) meni su posebno dragi ukrasi u zemunu, voleo bih da ostanu pa kad nishta ne troshe, a i ako troshe chega, to je nama kikiriki, neka ostanu -_- mozda cemo u tako lepom okruzenju josh i vishe da protestancki radno etikujemo*** ^_^ pa josh kad olista -_- *** ili etichimo? koje cemo tachno da radimo? Edited February 4, 2016 by gospa buba
Singer Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 moze li neko da mi preporuci knjigu o arhitekturi beograda, ukljucujuci i novi beograd po mogucnosti? http://pulse.rs/%E2%80%9Egraditelji-beograda-1815-1914%E2%80%9C/
FERNOUX H Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 idealo za parking. nego, šta smo sve ovde zamerali đilasu? da počnem: platani, raseljavanje romvila....... ..pederi izazivaju rušenje grada.. :0.6:
teacher Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 idealo za parking. nego, šta smo sve ovde zamerali đilasu? da počnem: platani, raseljavanje romvila....... šta sa platanima?
đorđe geprat Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 šta sa platanima? pa bila je akcija da se spreči seča platana. i nama ovde nije bilo pravo da se seku.
teacher Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 pa bila je akcija da se spreči seča platana. i nama ovde nije bilo pravo da se seku. interesuje me da li si prošao bulevarom posle "seče", kao i da li možeš da uporediš bulevar pre i posle toga?
Tihajeza Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 pa bila je akcija da se spreči seča platana. i nama ovde nije bilo pravo da se seku.Platani su kao lutke, ogromni su porasli za samo pet godina od onih bebica. Sa starih je padalo granje i korenje im je virilo iz trotoara po dvadesetak i više cm.
Pontijak Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 (edited) stvarno, i s moje strane je bila šala mala to da se podsetimo đilasa. generalno, za njegovog mandata urađeno je dosta. i, najvažnije, zaista urađeno i završeno. mislim na bulevar (i to sa platanima je, na kraju, ispalo OK), najnoviji most i na gazelu. kenjali smo mu jer so perfekcionisti. što se ovih sada tiče, već miriše na muku živu. a sta cu kada su dosla vremena pa se sve manje salim a sve vise me truje sopstveni cinizam kada vidim smer u kojem se krecemo Jebi ga pontijače, po toj logici kandidat za predsednika bi trebalo da bude Bota, a za premijera Mirko Cvetković. pogresno. moj stav je bio da je apsurdno baviti se djilasom kao da je on sada gradonacelnik i kritikovati ga kao da se zahteva njegova smena. on je politicka proslost, uradio je sta je uradio, neko misli da je uradio vise loseg nego dobrog, neko misli da je uradio vise dobrog nego loseg, nebitno to sve sada a tek za ova dva primerka koja pominjes, apsurdno je i njima se baviti, iskreno se nadam da ih nikada necemo videti na bilo kojoj javnoj funkciji makar to bila i funkcija predsednika mesne zajednice dakle, pominju se platani, ja se samo secam don makaronea i njegovog performansa sa platanima :D i sto rece teacher, svakome na volju da uporedi bulevar pre i sada i da donese svoj sud Edited February 5, 2016 by Pontijak
J-♣ Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Da zahvalimo tim platanima i posečenim i novim što su izazvali toliki izliv histerije i pakosti kod nekih ljudi. Dugo ne bi znali kakvi su zapravo.A Rambu zaista svaka čast jer je jedini ljudski pojeo govno priznao da se zajeb'o sa onim performansom zaleganja na asfalt Bulevara.
J-♣ Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Sa novim platanima doći će novi, mlađi, pristojniji gačci, vaspitaniji od predhodnih koji će srati samo po zelenim površinama.
jms_uk Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 http://pulse.rs/%E2%80%9Egraditelji-beograda-1815-1914%E2%80%9C/ Koliko Novog Beograda je izgradjeno do 1914?
Delija67 Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Gotovo nista. Selo Bezanija, pruga za Zemun i jos po neka pojedinacna kuca. Aerodrom je izgradjen desetak godina kasnije, a tek tridesetih godina Most Kralja Aleksandra i Sajmiste. Tad je vec bila i funkcionalna plaza i naselje na obali.
Pontijak Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 pa kada austrougarska nije imala interes da gradi na toj granici sa srbijom :(
bigvlada Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 ima li ikakvog benefita od prebacivanja autobuske stanice na novi bgd? ozbiljno pitam. Ideja je bila da se napravi kombinovana autobusko-železnička stanica koja bi bila na pljuvomet od autoputa. Lokacija postoji i slobodna je ali nema projekta. Ako te ne mrzi da čitaš, na Beobuildu imaš raspravu na više desetina strana o toj problematici.
Recommended Posts