Hella Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 đilas ima pravo da se kandiduje a vi pravo da uradite ono što se od vas očekuje da ponovo podržite sns laureata
đorđe geprat Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 gospon djordje, vi ste se kesali na trole i buseve? :o taj (i još neki) mračni deo moje prošlosti je razlog zbog čega moja majka nije vaspitavala moju decu. sada, kada im pričam, ćera kaže: "ali, taaata!?" posle lomljenja noge u savskoj krcunovoj, kešanje je prestao.
đorđe geprat Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 idealo za parking. nego, šta smo sve ovde zamerali đilasu? da počnem: platani, raseljavanje romvila.......
Frile Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 formiranje komunalne policije, apex, zabrana prodaje pića
Pontijak Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 dakle, svanulo je beogradu od kada mrski djitler nije gradonacelnik mada, nije covek blesav da se zajebava vise sa beogradskim narodom, evo im sinisa mali, gradonacelnik taman po meri beogradjana "Nemam nikakvu želju da se politički angažujem na bilo koji način na izborima koji slede. Svi moji planovi su vezani za učešće košarkaških reprezentacija Srbije na Olimpijskim igrama i postizanje što boljeg rezultata u Riju. Tom cilju sam u potpunosti posvećen", demantovao je danas navode pojedinih medija Dragan Đilas da će biti kandidat DS za gradonačelnika na beogradskim izborima
Frile Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 dakle, svanulo je beogradu od kada mrski djitler nije gradonacelnik ne imputiraj đilas je bio bolji
Pontijak Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 ne imputiraj đilas je bio bolji nesto nisam zakljucio da se tako misli citajuci gornje postove
Frile Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 nesto nisam zakljucio da se tako misli citajuci gornje postove na osnovu mog nabrajanja đilasovih grehova, ti zaključuješ da je meni OK ovo što radi mali? samo je helli dozvovoljeno da izvodi takve zaključke :)
Frile Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 uh, kako sam zaboravio đilasove lažne terazije kakav bedni amater
Frile Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 vežbamo za dan pravoslavnog mrmota. još 11 dana.
Pontijak Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 uh, kako sam zaboravio đilasove lažne terazije kakav bedni amater nista, slavi onda gradonacelnika malog, srusio je lazne terazije i uklonio tu sramotu (koje je inace smislio jedan lik koji je muljao u NBG a koji je posle bio u PR timu Lazara Krstica (31) dok je ovaj bio ministar i to je bila tipicna opstinska a ne gradska muljacina) i sada je tamo lepota multikuturalnosti i egzoticne trgovine necim sto je omaz radu leonida sejke koji se zove grad, djubriste
Recommended Posts