Sestre Bronte Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Juče sam se vozikao po gradu nešto duže od 2h, i turski i aus deo, za ta dva sata sam video jedno vozilo za čišćenje snega. Išao sam isključivo autobuskim trasama.
teacher Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 U četvrtak je ceo dan kuljalo kod Orla u 29og i na raskrsnici 29og i Džordža Vašingtona. Jutros kažu da je pukla cev kod Cvetka. #Raspad sistema lako je kritikovati iz tople fotelje
Đipalo Junuz Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 U Kaliforniji kad pukne cev umre 20 ljudi -_-
Hella Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 istina je da mali poseduje šarm veneričnog oboljenja ali ovde je ipak u pravu -> nemojmo zaboraviti da je tzv narod pravio frku čak i kad je dva puta zaredom ubo sedmicu na izborima ali je ubrzo kao i za vreme ante markovića podivljao od previše novca pa rešio da izdejstvuje neke Promene povratkom u Dekadu Ekstremnog Opstanka
nautilus Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 isao do crkve da kupim svijecu za slavu i kalendar, nista nije ocisceno osim bulevara, ljudi padaju po cesti. a za veceras su najavili ledenu kisu, nece biti ocisceno do februara ako okuje led. nisu normalni.
Hamlet Strašni Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Za 16,00 zakazana sednica gradskog štaba za vanredne situacije!!! Stop the press!!!
akibono Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Za 16,00 zakazana sednica gradskog štaba za vanredne situacije!!! Stop the press!!!
Downforce Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Red bi bio da se sednica prenosi na Studiu B...
hazard Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Narode, majku ti jebem: Pa bice sve cisto, cim otopli i sneg se otopi.
hazard Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Juče sam se vozikao po gradu nešto duže od 2h, i turski i aus deo, za ta dva sata sam video jedno vozilo za čišćenje snega. Išao sam isključivo autobuskim trasama. lako je kritikovati iz toplog automobilskog sedista priznaj i da imas grejana sedista, priznaj! Zaključak je da botovi primaju plate iz budžeta. To je valjda sada vec aksiom, s obzirom na to da je svrha botovanja da se domogne plate iz budzeta.
Tresko Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Pa bice sve cisto, cim otopli i sneg se otopi. Pa da. A narod stoka, pizda im materina hoće i grejanje da ima. Pa gde su to videli. Ulice su očišćene, nego se to ne vidi od snega.
Bujodrag Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Ulice su očišćene, nego se to ne vidi od snega.
gospa buba Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Pa da. A narod stoka, pizda im materina hoće i grejanje da ima. Pa gde su to videli. misle da imaju pravo na grejanje samo zato shto su se rodili -_-
Pontijak Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Ulice su očišćene, nego se to ne vidi od snega.
Tale Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 lako je kritikovati iz toplog automobilskog sedista priznaj i da imas grejana sedista, priznaj! To je valjda sada vec aksiom, s obzirom na to da je svrha botovanja da se domogne plate iz budzeta. Mislim da je ovo prvi put da je uhvaćeno da je bot zapravo zaposleni u gradskoj upravi i administrira zvanični nalog. TT
Recommended Posts