Alphons Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Braćo i sestre po glavnome gradu, jedno pitanje : kakvo vam je stanje sa kontejnerima ? Ja, naime, imam 2 jata kontejnera koja su starteški postavljena u odnosu na moju zgradu, jedan na 200 metara ka jugu, drugi na 150 metara ka severu. Jel tako i kod vas ?
Shan Jan Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Kod mene su u grupama po 3 ispred svakog ulaza. Dakle jedna grupa tacno ispred mog ulaza, druga 10 metara dalje.
luba Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 pih, niznji, kod mene rulaju podzemni kontejneri.pre njih smo imali one fensi sto se otvaraju kad stanes nogom dole na neku sipku, ali pretpostavljam da smo svi u komsiluku gojazni, jer su sipke brzo pukle.
kgmr Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Mrzim te. Nekada je bilo tako lako mrzeti Đilasa. A onda si se pojavio Ti. :lol:
Alphons Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 znači crknite nije ono što je nekad bio... kome smeta jak krug dvojke ?!
gospa buba Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Braćo i sestre po glavnome gradu, jedno pitanje : kakvo vam je stanje sa kontejnerima ? Ja, naime, imam 2 jata kontejnera koja su starteški postavljena u odnosu na moju zgradu, jedan na 200 metara ka jugu, drugi na 150 metara ka severu. Jel tako i kod vas ?ih. ima ih ko djubreta i udajeni su lepo, da se nanosash krsha onoliko.al to je sad tako dizajnirano, da bude teze tebi, a lakshe djubretarima.zato ja delegiram djubre u kante obliznjeg velikog drzavnog monopoliste ^_^
Hella Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 (edited) Грађани највећег срца ће поново бити солидарни са суграђанима најмањих примања и платити заостале дугове уместо њих: Grejanje bi moglo da poskupi 40%7. septembar 2010. | 10:06 | Izvor: NovostiBeograd -- Beograđani bi daljinsko grejanje ove zime mogli da plaćaju i po 40 odsto većim cenama nego lane, a iz Beogradskih elektrana navode da je poskupljenje neophodno. Наравно, напредњачки ботови не мирују па користе чак и хуманитарне акције да уберу који поен, најављујући отпис дугова кад се домогну фотеља:MOja troclana porodica ima 42000din primanja i nemogu da pratim poskupljenja ulja, mleka, hrane, struje,razne pretplate, gasa, nafte, poreza na mob i jos ako grejanje poskupi ja odbijam da pokrivam neke troskove u buduce.Ionako ce neka sledeca vlast da ih otpise zbog ove teske sirotinjske ekonomske situacije.Preporučujem (+94) Ne preporučujem (-8) Edited September 7, 2010 by Hella
Shan Jan Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Grejanje bi moglo da poskupi 40%7. septembar 2010. | 10:06 | Izvor: NovostiBeograd -- Beograđani bi daljinsko grejanje ove zime mogli da plaćaju i po 40 odsto većim cenama nego lane, a iz Beogradskih elektrana navode da je poskupljenje neophodno. Ja vec dajem 3000 mesecno na (ne)grejanje. Da toga nema infostan bi mi se smanjio 6 puta. Ajmo, koja je procedura za ukidanje grejanja?
Kelt Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja vec dajem 3000 mesecno na (ne)grejanje. Da toga nema infostan bi mi se smanjio 6 puta. Ajmo, koja je procedura za ukidanje grejanja?baš gledam, godišnje ode gomila para na grejanje, a zimi opet mora da se dogreva jer je hladno u kući. Otprilike mi dođe da uradim etažno da se ratosiljam bede, ne može da skuplje od ovoga sada.
Shan Jan Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Struja je valjda sada 4 puta jeftinija nocu nego danju, tako da bi tea pec bila najbolje resenje. Ali i sa grejanjem klimom (pod uslovom da ti ne smeta hladno kupatilo) ne bi smelo da ti dodje vise od par hiljada mesecno. Ovako, ako ja racunam sadasnje moje grejenja dodje mi za 3 zimska meseca 12 000 mesecno a uz poskupljenje od 40% bi bilo 17 000. Sta reci osim odavno poznatu istinu: "grejanje preko toplana je najisplativije"
Kelt Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 kako tri meseca? Grejanje počinje oktobra a završava se negde aprila
kapetanm Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Čitam o vašim troškovima sa ciničnim poluosmehom. Grejem se na struju. Moj dug EDB je konstanta koja se vrti 120-150. tisuća dinara koja nikako da padne. Ja sam hipster čime da se grejem ?
pacey defender Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Grejem se na struju i da mi sutra besplatno podare centralno grejanje, istog trenutka bih ga odbio.
Parsons Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Grejem se na struju i da mi sutra besplatno podare centralno grejanje, istog trenutka bih ga odbio.zasto?zdravlje?
Recommended Posts