Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

uvek možemo da se vratimo radikalskom urbanizmu viđenom u zemunskoj opštini. svaki kiosk celina za sebe, a dobri trgovci će ga apgrejdovati u čvrstu gradnju u zavisnosti od levela veze u stranci.

da se diskutovti o izgledu kioska, ali sam uvek za unificiranost takvih objekata. plus je što neće biti odvojenih frižidera za piće i sladoled

A minus je sto ce te frizidere ugurati prodavcima iza ledja...

Posted

uvek možemo da se vratimo radikalskom urbanizmu viđenom u zemunskoj opštini. svaki kiosk celina za sebe, a dobri trgovci će ga apgrejdovati u čvrstu gradnju u zavisnosti od levela veze u stranci.

da se diskutovti o izgledu kioska, ali sam uvek za unificiranost takvih objekata. plus je što neće biti odvojenih frižidera za piće i sladoled

Ja sam se samo osvrnula na boju kioska, koja je u najmanju ruku, grobljanska. Mislim da je trebalo da bude neke vedrije boje. Inače pozdravljam uklanjanje tri četiri frižidera(u proseku) koja su bila strateški raspoređena oko kioska na prometnijim lokacijama.

Posted

A što vam smetaju ti frižiredi?

Mis'im, meni je svejedno da li ih ima ili nema, ali ne uspevam da nadjem koje bi razloge mogli imati oni koji su eksplicitno protiv, ili za.

Posted

Ulice izgledaju užasno. Znam da za (veliku većinu) nije radni dan ali kroz Kneza Miloša i Kralja Milana vozila idu 10kmh zboh snega. Ulice izgledaju kao neki lokalni putevi prvog snežnog dana.

Posted

Da ne ispadne da branim gradske vlasti.

Ovakav suv sneg (+košava+temperatura) teško je čistiti, već posle 10minuta kao da nije prošao kamion Beograd puta raonikom i posipačem.

So na asfaltu uz ovakav sneg ima minimalan efekat,

Posted

NIsam video niti jednu mašinu za čišćenje na ulicama. 

Posted

Ne mogu da dođu do njih i da ih pokrenu zbog snega i vetra.

Posted

kolaps u gradu od centra ka brdu, i dalje ka ibarskoj, a i sama ibarska izgleda katastrofalno

Posted (edited)

Evo ih i istorijske snezne padavine

Edited by San Epifanio
Posted

A jutros na TV Pink jutarnjem programu voditeljka u društvu nekog gradskog funkcionera apeluje da se ne izlazi iz kuće bez preke potrebe

Pa jebote. 

Posted

Sačekamo još malo da nadođu smetovi, još je to slabo, onda će da izađe Premijer na čelu mehanizacije da joj lično raščisti i utaba put!

Preneće usput neki mali bager na rukama kad zaglavi...

smetovi.jpg

Posted

Do kraja januara biće otvoreno osam perona na železničkoj stanici Prokop, najavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

"Prvi put od sedamdesetih godina, taj projekat je pokrenut i to ćemo rešiti u narednih nekoliko godina. Do kraja januara imaćemo otvorenih osam perona, a nakon toga krećemo u izgradnju stanične zgrade, kao i pristupnih puteva kako bi Prokop mogao da funckioniše kao nova centralna železnička stanica Beograda", rekao je Mali u intervjuu Tanjugu.

odlično. biće peroni otvoreni, šta god to značilo, ali je sigurno izvanredno.