Hamlet Strašni Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Bez brige, njima cemo kod pirota da priredimo vatromet...
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 samo da ne ponesu one duge noževe, u bugara se kaže 5 srba na jedan nož :(
Hamlet Strašni Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Uzecemo im to na granici na carini, kao ne treba vam to. Bratja i to. Pa ih pustimo malo napred i onda im pokazemo kako izgleda kad se udara sa ledja
Topola Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Da li ja jedini uviđam ironiju što se na topiku o Beogradu piše o Bugarima?
Frank Pembleton Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Vi sa VIP propusnicama se ne računate! Poslato sa WC šolje by BVK
akibono Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Odlično nam ide, evo biće više mesta za nevidljive Bugare Disko voz sa Slovencima prvi put ne dolazi u SrbijuDisko voz koji je svake godine dovozio po nekoliko hiljada Slovenaca u Beograd na novogodišnji provod, ove godine će izostati, a mladi Slovenci će doputovati autobusima.Kako nam objašnjava Nenad Stanisavljević iz Železnica Srbije, ovo je prvi put da Slovenačke železnice nisu uputile dopis da najave voz....- Na doček u Beograd stiže 1.000 Slovenaca koji će biti smešteni u hotel "Slavija" i "Slavija garni" - kažu u agencija "Supratravel".
Pontijak Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Beograd -- Svi kiosci na opštinama Vračar, Savski venac i Stari grad u Beogradu moraće da budu crni do kraja 2016. godine. bravo za forumase koji su pogodili da je u pitanju onaj tip kioska dvostrano orijentisan :)
Pontijak Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 nekako podseca na nadzemni deo neke grobnice, omakla se stetocinama njihova podsvest sta misle da urade sa ovim gradom
Arkadija Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Ali što, brate, crni? Jel da se slažu uz one tri propisane boje suncobrana? Smejali ste se kada sam pisala da će nam odrediti mogući broj frizura, a mi se sve brže bližimo tome.
kud u maglu Simoviću Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Ali što, brate, crni? Jel da se slažu uz one tri propisane boje suncobrana? Smejali ste se kada sam pisala da će nam odrediti mogući broj frizura, a mi se sve brže bližimo tome. uvek možemo da se vratimo radikalskom urbanizmu viđenom u zemunskoj opštini. svaki kiosk celina za sebe, a dobri trgovci će ga apgrejdovati u čvrstu gradnju u zavisnosti od levela veze u stranci. da se diskutovti o izgledu kioska, ali sam uvek za unificiranost takvih objekata. plus je što neće biti odvojenih frižidera za piće i sladoled
Recommended Posts