Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Posle praznika.

Ta odluka, kako se navodi, stupiće na snagu osam dana od objavljivanja u službenom listu Grada Beograda. 

Posted

:0.6:

Pa mora da se zaradi za novi sajt.

14lq8pc.jpg

A troškovi su veliki...

CXT_GKeWsAANy0s.jpg

Posted (edited)

tja™ a taman sam se navikao da manje pijem kasno uvece :lolol:

nego, ovo za pirotehnicka sredstva, znaci sada cemo moci da kupujemo i petarde i vatromete u 3 noci i lepo ih aktiviramo onako veseli

Edited by Pontijak
Posted

OK slavlje na stranu, ali kakve veze imaju pirotehnička sredstva sa ovim?

Posted

Zbog povećanja BDPa!

Sigurno je neka nova vizija, a možda je Andrej postao i ekskluzivni uvoznik svih vrsta pirotehnike za Srbiju  :fantom:

Posted

:0.6:

Par meseci pred lokalne izbore, odlican tajming. Iznenadio bi se da nisu namerno cekali 2016., da mogu da masu s tim kao velikim doprinosom naprednjacke vlasti.

Kako god, dobro je sto je neko napokon ukinuo taj debilizam. Sad cekamo sledecu vlast da ukine zakljucavanje parkova koji su ovi uveli. I standardizovane suncobrane i trafike.

Posted

to se i ja pitam :lolol:  bolje da su legalizovali marihuanu, to bi imalo vise smisla od pirotehnickih sredstava

Posted

Zbog povećanja BDPa!

Sigurno je neka nova vizija, a možda je Andrej postao i ekskluzivni uvoznik svih vrsta pirotehnike za Srbiju  :fantom:

I ne znaš koliko si blizu, ali nije moje da pričam o tome.

Posted

znaci da ocekujemo da nam na trafikama i u marketima prodavacice i prodavci po duznosti postavljaju pitanje tipa, komsija hocete li mozda petarde, topovske udare, vatromete?

Posted

I ne znaš koliko si blizu, ali nije moje da pričam o tome.

daj bar link ka apru da vidimo ko mu je ukrao ličnu kartu ...

Posted

daj bar link ka apru da vidimo ko mu je ukrao ličnu kartu ...

Zapravo ti i nije potreban, pošto su preuzeli kafansku industriju, splavarsku industriju, i svadbarsku industriju, onda je sasvim logično da upotpune i sa vatrometno-prangijaškom industrijom - sve to spaja ljubav ka noćnom rokanju... :D

Nego, u Beogradu ukinuše sve te zabrane (donete da zaštite mlade), ali će sad da ih uvode u Novom Sadu (zbog povećanog noćnog kriminala)  :lolol:

Posted

Da obavestim ljaksea da se na drugom stepeniku odlomila ploca, strana gde je DM, pa nek pripazi gde staje.

Posted

RIP Beograd :(

Na osnovu svedočanstava mučenika koji danas moraju da izlaze iz kuće, zaključujem da su automobili naređani od Mirijeva do Galenike.

Posted

RIP Beograd :(

Na osnovu svedočanstava mučenika koji danas moraju da izlaze iz kuće, zaključujem da su automobili naređani od Mirijeva do Galenike.

lebe mekani

sad sam pustio one gradske kamere

pa tu nema igla gde da padne, a još kad stigne 100k bugara