December 25, 20159 yr A sta kazete na dekorativno osvetljenje u Zemunu (fotka je sa Skyscrapercity foruma)? Mada, na Brdu nema ni ovoliko "dekoracije"... :(
December 25, 20159 yr pa trg pobede je lepo ukrashen, ili bar taj peshachki deo, nije loshe, da kazem standardno, da kazem ko i proshle godine. a za glavnu su bili u minimalistichkom maniru tog dana, svi na kamionu ^_^
December 25, 20159 yr O ne, naprotiv, ko je jednom video Sofiju, jasno mu je da je ovo urađeno da bi se Bugari osećali kao kod kuće... :( Прошао шест пута, али све по дану.
December 25, 20159 yr O ne, naprotiv, ko je jednom video Sofiju, jasno mu je da je ovo urađeno da bi se Bugari osećali kao kod kuće... :( pa dobro, ima sofija i lepih delova, istina, ja sam subjektivan jer sam tamo ziveo tri godine u detinjstvu :)
December 25, 20159 yr Beograd je ukrašen u stilu 'svetleće sline' Msm sve ste u pravu ali upišaću se što od smeja što od muke...
December 26, 20159 yr idemoooo... Kneza Miloša sa šest traka i mega podzemnom garažom! Prestonička saobraćajna "žila kucavica" trebalo bi da dobije i šestu traku, po sredini ulice nalazilo bi se ostrvo sa cvećem, a grad Beograd i "Parking servis" imaju ambiciozan plan da naprave i ogromno podzemno parkiralište koje bi se protezalo od Nemanjine ulice sve do Višegradske. - Španci i Katalonci u urbanim jezgrima imali su velikih saobraćajnih problema. Izgradnjom garaža ispod kolovoznih traka rešili su nedostatak mesta za automobile - za "Novosti" priča gradski menadžer Goran Vesić, koji je, uz direktora "Parking servisa" Andriju Čupkovića, na ovu ideju došao prilikom obilaska Barselone i Madrida.
December 28, 20159 yr "U Beogradu će 1. januara pevati Haris Džinović, umesto najavljene Svetlane Cece Ražnatović, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić." Bugari u neverici...
December 28, 20159 yr Bugarima je Nis mnogo blize... Prvo je Gasic bukirao Cecu za Krusevac umesto za Beograd, a sada ovo. Inace ovde se verovatno peru nadrealno velike pare, ako pevaci dobijaju i 15 posto love od one koja stoji u budzetu, tu me seci.
December 28, 20159 yr U Beogradu će 1. januara pevati Haris Džinović, umesto najavljene Svetlane Cece Ražnatović... ...Prvo je Gasic bukirao Cecu za Krusevac umesto za Beograd, a sada ovo... Вучић клекнуо пред Гашићем
December 28, 20159 yr Haris Slinović i Srpska majka i Baba Brena i Lepi Sigal. Kakva dominacija smeća u Srbiji. Istorijski momenti se dogadjaju ovde, nemojmo se zavaravati.