Apollo Creed Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 A sta kazete na dekorativno osvetljenje u Zemunu (fotka je sa Skyscrapercity foruma)? Mada, na Brdu nema ni ovoliko "dekoracije"... :(
gospa buba Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 pa trg pobede je lepo ukrashen, ili bar taj peshachki deo, nije loshe, da kazem standardno, da kazem ko i proshle godine. a za glavnu su bili u minimalistichkom maniru tog dana, svi na kamionu ^_^
Mr.Mxyzptlk Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 meni je ipak najludje ono zuto govno po krosnjama u centru grada....
vathra Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 O ne, naprotiv, ko je jednom video Sofiju, jasno mu je da je ovo urađeno da bi se Bugari osećali kao kod kuće... :( Прошао шест пута, али све по дану.
akibono Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Beograd je ukrašen u stilu 'svetleće sline'
Takeshi Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Ide neko na Brenu i Sigala? glavno je pitanje, ko odbrojava?
Pontijak Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 O ne, naprotiv, ko je jednom video Sofiju, jasno mu je da je ovo urađeno da bi se Bugari osećali kao kod kuće... :( pa dobro, ima sofija i lepih delova, istina, ja sam subjektivan jer sam tamo ziveo tri godine u detinjstvu :)
Barti66 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Beograd je ukrašen u stilu 'svetleće sline' Msm sve ste u pravu ali upišaću se što od smeja što od muke...
Takeshi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 idemoooo... Kneza Miloša sa šest traka i mega podzemnom garažom! Prestonička saobraćajna "žila kucavica" trebalo bi da dobije i šestu traku, po sredini ulice nalazilo bi se ostrvo sa cvećem, a grad Beograd i "Parking servis" imaju ambiciozan plan da naprave i ogromno podzemno parkiralište koje bi se protezalo od Nemanjine ulice sve do Višegradske. - Španci i Katalonci u urbanim jezgrima imali su velikih saobraćajnih problema. Izgradnjom garaža ispod kolovoznih traka rešili su nedostatak mesta za automobile - za "Novosti" priča gradski menadžer Goran Vesić, koji je, uz direktora "Parking servisa" Andriju Čupkovića, na ovu ideju došao prilikom obilaska Barselone i Madrida.
Lezilebovich Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 i metro ispod garaže, i žičara iznad svega toga .
Apollo Creed Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 "U Beogradu će 1. januara pevati Haris Džinović, umesto najavljene Svetlane Cece Ražnatović, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić." Bugari u neverici...
Аврам Гојић Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Bugarima je Nis mnogo blize... Prvo je Gasic bukirao Cecu za Krusevac umesto za Beograd, a sada ovo. Inace ovde se verovatno peru nadrealno velike pare, ako pevaci dobijaju i 15 posto love od one koja stoji u budzetu, tu me seci.
dekki Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 U Beogradu će 1. januara pevati Haris Džinović, umesto najavljene Svetlane Cece Ražnatović... ...Prvo je Gasic bukirao Cecu za Krusevac umesto za Beograd, a sada ovo... Вучић клекнуо пред Гашићем
Bujodrag Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Haris Slinović i Srpska majka i Baba Brena i Lepi Sigal. Kakva dominacija smeća u Srbiji. Istorijski momenti se dogadjaju ovde, nemojmo se zavaravati.
Recommended Posts