Pontijak Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 dekoracija kod mene izaziva depresiju. ne znam da li je to samo povod ili uzrok, pre ce biti neka nova kategorija jer ova dekoracija je samo 1 pravi odraz stetocina i njihovog uticaja na okolinu
kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Dekoracija nikad gora. Knez Mihajlova full osvetljena tamo negde do Platoa, posle ide sve manje i manje, i staje tamo negde kod Kralja Petra gde bukvalno jedna "svetiljka" (što je okačena od jedno do druge strane ) svetli do pola, a pola ne radi.+1000 i oni idiotski češljevi u kneza miloša
bigvlada Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Kaže Mali jutros kod Dušice da nam dolazi 150k Bugara za novu godinu A zato se u vojsci uvek uvežbava rat sa Bugarima. ^_^
Frank Pembleton Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Meni su ipak hit oni čaršavi i peškiri prebačeni preko žice na Slaviji... Poslato sa WC šolje by BVK
gospa buba Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Možda će Bugare privući ova nova dekorativna svetla, pa će zato doći u većem broju. Video sam u "Opstanku" da Bugare privlače jaka svetla. sinoc su mi objasnili, zagreb je pobedio u nechem adventskom, tipa najpozeljnija evropska destinacija, kaze chovek da svetli kao da svi zaradjuju po 3 tisuce evara koje troshe svako veche. otud ovo panichno popaljivanje ovde, sa invazijom bugara ali bugara
vathra Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Možda će Bugare privući ova nova dekorativna svetla, pa će zato doći u većem broju. Video sam u "Opstanku" da Bugare privlače jaka svetla. Морао сам два пута да проверим да ово није писао Миралем, исти он.
Dr Arslanagić Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Možda će Bugare privući ova nova dekorativna svetla, pa će zato doći u većem broju. Video sam u "Opstanku" da Bugare privlače jaka svetla. Sad je prilika da se osvetimo za Slivnicu.
Kampokei Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 (edited) A sta kazete na dekorativno osvetljenje u Zemunu (fotka je sa Skyscrapercity foruma)? Edited December 24, 2015 by Kampokei
radisa Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 A sta kazete na dekorativno osvetljenje u Zemunu (fotka je sa Skyscrapercity foruma)? Ja imam u dnevnoj sobi spektakularniju novogodišnju rasvetu... Koliko se tu para opralo, da mi je znati...
gospa buba Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 (edited) kazemo munze pokraden -_- tako biva sa chuvarima vatre, vrlo chesto... Edited December 24, 2015 by gospa buba
Pontijak Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Ja imam u dnevnoj sobi spektakularniju novogodišnju rasvetu... Koliko se tu para opralo, da mi je znati... gradjanine, ne budite zlonamerni! to je specijalno novogodisnje osvetljenje proizvedeno tehnikom ubacivanja led dioda u svarovski kristale, znate li koliko je komplikovana ta tehnologija i koliko kosta?
vathra Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 A sta kazete na dekorativno osvetljenje u Zemunu (fotka je sa Skyscrapercity foruma)? Ови у Земуну покушавају да избегну талас туриста из Бугарске. :(
radisa Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Ови у Земуну покушавају да избегну талас туриста из Бугарске. :( O ne, naprotiv, ko je jednom video Sofiju, jasno mu je da je ovo urađeno da bi se Bugari osećali kao kod kuće... :(
Recommended Posts