beta Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 opa, zauzimamo i bezistan. ovo je otimacina grada na veliko. uskoro ce od beograda da ostane samo ime ukoliko I to ne promene. tuga
gospa buba Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) bezistan? radikalska posla -_- Edited December 23, 2015 by gospa buba
gospa buba Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 meni se povraca svaki put kad prodjem pored mermernog cvetnog trga. odavno nesto besmislenije nije bilo u centru grada. cemu onaj nagib? jel nije moglo barem da se isprojektuje da bude ravno!? nije. to je otvaratnje prema ostatku sveta. ne pratish fabulu ^_^
Arkadija Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 A odakle uđu u Bezistan? Sa Terazija ili preko trga Marksa i Engelsa? Ni jedan pravac nije baš komotan za prolazak automobila.
Kampokei Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Kao da je ideja bila da se Cvetni trg izgledom uklopi sa JDP. Odnosno, jedino ta pomisao moze da mi opravda ovakav izgled trga.
gospa buba Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 A odakle uđu u Bezistan? Sa Terazija ili preko trga Marksa i Engelsa? Ni jedan pravac nije baš komotan za prolazak automobila. nije to njima problem. ref. zemun, devedesetih, sad, a kako stvari stoje - uvek. vole ljudi
Friend Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 i tako... Kontam da je ovo nocu, u radno vreme Kasine koja je sada fensi klabing mesto.
garcia Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 vozis mecku i ides u kasinu na open buffet. i elita nam je sirotinjska
J-♣ Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Bilo juče ujutru na indexu o ovome. Dragan Ilić komentarisao vest sa nekog medija, a akcenat mu bila komunalna policija koja imala objašnjenje da je za ovo šatro nemoćna, kao da mogu samo da napišu prijavu ako zateknu vozača poreda automobila!?! Saobraćajna policija problem prebacuje na komunalnu i tako to. Ta vozila ulaze sa platoa trga M&E, a gosti su kasine, navodno ima lanac koji sprečava pristup Bezistanu, ali ga neko stalno kida kad postave novi.
Takeshi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Kao da je ideja bila da se Cvetni trg izgledom uklopi sa JDP. Odnosno, jedino ta pomisao moze da mi opravda ovakav izgled trga. ili da se supermarket stilizuje kao ustanova kulture. ^_^ a meni je jdp mozda i najbolje rekonstruisana zgrada u beogradu.
renne Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Kaže Mali jutros kod Dušice da nam dolazi 150k Bugara za novu godinu
gospa buba Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 a meni je jdp mozda i najbolje rekonstruisana zgrada u beogradu. da, +200. u toj rekonstrukciji je bio 1 vishak pameti, definitivno -_-
akibono Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Kaže Mali jutros kod Dušice da nam dolazi 150k Bugara za novu godinu Biće desant nevidljivih Bugara, koji su se 'najavili' da dolaze - za rezervacije nisam čuo da se hvale Lolek i Bolek. Zanimljive su te priče Malog kako će da se iz čista mira više nego duplira broj poseta u odnosu na prošlu NG (sa 60 na 150 hiljada, zbog tih 90 hiljada Bugara) pa se nešto mislim kako će neki od novih hotela da imaju popunjenost i po 300% u odnosu na kapacitet - kao i da će upotreba grickalica i unučića iz mini-fridžova po sobama nadmašiti ždranje po kafanama
Аврам Гојић Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 (edited) Možda će Bugare privući ova nova dekorativna svetla, pa će zato doći u većem broju. Video sam u "Opstanku" da Bugare privlače jaka svetla. Edited December 24, 2015 by Аврам Гојић
Lezilebovich Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Dekoracija nikad gora. Knez Mihajlova full osvetljena tamo negde do Platoa, posle ide sve manje i manje, i staje tamo negde kod Kralja Petra gde bukvalno jedna "svetiljka" (što je okačena od jedno do druge strane ) svetli do pola, a pola ne radi.
Recommended Posts