Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Samo da pohvalim genija koji je doneo odluku da istovremeno zatvori celu Vojvode Milenka i pola Miloša Pocerca na potezu između Resavske i Kneza Miloša. Može li to malo da se planira majka mu stara? Tamo je ludnica!

Posted
Posted (edited)

ja ne znam kome "vama", ti si izgleda uvrteo u glavu da je ovo neko steciste anti-djilasovstine po svaku cenu i sistematski ignorises postove koji govore suprotno.kako god, evo: nacin na koji je Bulevar sredjen je primer efikasnog rada. vizuelno - ulica izgleda fantasticno*. videcemo da li su sine dobro postavljene, naravno, i da li ce se kocke razglavljivati, ali za sada - sve pohvale, osim za ono jedno drvo za koje je sam doneo akt o pretvaranju u park povrsinu, pa ga posle posekao u zoru. Djilas je fundamentalno odurno ljudsko bice ali je Bulevar dobro uradjen.a sad pazi da ti mozak ne eksplodira, u nemogucnosti da procesira da nekome Djilas bude duboko odvratan, a da ipak misli da je i takav Djilas kadar da povremeno (i cesce od toga) uradi nesto korisno za Beograd. tvoja opsesija dnevnom politikom je ponekad jako iritantna, a posto si sto puta naglasio da ne zivis u Beogradu (nije to bas neka ogromna tajna) mene zaista zanima koja je tvoja motivacija da se toliko pomno bavis time. pretpostavljam da je za tebe odnos prema Djilasu neka vrsta lakmusa za dualitet gradjanskog - prvosrpskog i njegove manje racionalne pojavne oblike? ako je to u pitanju, lako cemo se sloziti.*osim gnusnih fasada, ali za njih odgovaraju stanari i vlasnici, a ne grad...

Edited by vasudeva418
Posted (edited)

Danas sam isprobala novi podzemni kontejner u Bulevaru. Sve je super, al’ ima jedna mana za nas rasejane, kojima se dešava da zajedno sa smećem bace i korisnu stvar npr. tašnu ili torbu koju nose sa pijace. Iz kontejnera sam je mogla izvući, ali odavde ne znam kako ću.

Edited by halloween
Posted (edited)
Danas sam isprobala novi podzemni kontejner u Bulevaru. Sve je super, al’ ima jedna mana za nas rasejane, kojima se dešava da zajedno sa smećem bace i korisnu stvar npr. tašnu ili torbu koju nose sa pijace. Iz kontejnera sam je mogla izvući, ali odavde ne znam kako ću.
Ja video slicnu situaciju sa zbunjenom starijom cigankom koja drzi shtap i otvara taj novi kontejner ali joj nista nije jasno. Pa pokusava da ga otvori na pola ali ni tako ne ide. Prvo mi bilo smesno a posle tuzno. Edited by pavllle
Posted

Primetio sam u mojoj varoši kada se parkiraju bg table često je to na trotoaru, vako-nako iako mesta za parking uvek ima i obeležena su. Valjda je to refleks koji su stekli u beogradskim gužvama.

Posted

Pa umesto te 3. trake napravljena su ta kosa parking mesta. 3. traku na tom delu Bulevara cemo videti tek kada jednog lepod dana za 20 godina (mozda) metro ispod bulevara zameni tramvaj na bulevaru. Inace, ne mislim da su trotoari presiroki. Tesno je brate na trotoaru bulevarskom tokom dana, tesno. Narocito ce biti sada kada su ga i zvanicno "zakinuli" za parking mesta.

Posted (edited)
Ako iz bulevara nestane parkiranje u desnoj traci, naplata i zoniranje će itekako imati smisla. Ja se ne bi bunio zbog 500 dinara mesečno za nalepnicu ako će to da znači uvođenje reda u moj kraj.
Ne treba ti nikakva nalepnica, odeš u Parking servis i platiš oko 5500 din, godišnje, niko ti ne brani da plaćaš mesečno, ne dobija se nikakav popust za godišnje plaćenje nego je smor da ideš svakog meseca, ali ako nemaš da platiš odjednom može i tako.Stave ti broj tablica u kompjuter, a to povežu sa onim spravicama koje nose službenici Parking servisa.I možeš da parkiraš u 20-ak ulica u okolini, bar na mom primeru, pokušaću da skeniram da vidite.E sad su se setili da zelenu zonu, u kojoj sam ja, podele na više njih, zelena zona je i u Cara Dušana i okolnim ulicama, ali tamo moram da platim.Nego htela sam da ostavim link, da vidite kako se Bg. razvijo vremenom ;) .http://www.urbel.com/default.aspx?ID=uzb_BG_planovi&LN=srlEdit :37733772.jpg Edited by Krotka
Posted (edited)
odeš u Parking servis
Misliš "u Parkig servis"? Edited by papapavle
Posted

Разуму непризвани се могу поново уверити како Ђики има разумевања и за оне који нису те среће да живе у најбољем српском граду.

Чак и напредне јањичарске будалчине немају образа да закерају.
Nema komentara.
Posted
...
Mrzim te. Nekada je bilo tako lako mrzeti Đilasa. A onda si se pojavio Ti.
Posted

Lako je i dalje, samo idi na APR i pogledaj bilanse firme pomenutog.

Posted
da samo da pojasnim. nijednom recju nisam optuzio ove institucije za kasnjenje i zastoje. problemi u realizaciji nastaju na relaciji minKul i NIP. bas je ugricic imao jedan zabavan dijalog sa brajovicem na sastanku direktora institucija kulture nakon sto je tihi postao ministrar. naime sretenu je dokurcilo da tihi stalno govori: nama je vlada dala ovako i ovoliko pa cemo sada mi (minKul i direktori institucija) tu bedu da podelimo i tome slicno. ugricic mu je sasvim lepo skrenuo paznju da je on (tihi) ministar u toj vladi te da ako misli da ista ne radi dobar posao ondak odma neka podnese ostavku ili makar to javno kaze. tihi je zatim nesto citirao sekspira. mislim da je bio kralj lir. dakle chemer & jad.inace ovo za fontanu su lepe vesti.
sve znas, sve ti je savrseno jasno :) uricic je pametan i vest igrac. stvarno je uspeo da digne kvalitet nbs, da mu je tok novca iz budzeta jaci, mislim da bi uradio mnogo vise. cist taoizam, za njega se retko cuje, mislim na ugricica mada se retko cuje i za taoizam laugh.gif i radi dobro svoj posao
Posted
Разуму непризвани се могу поново уверити како Ђики има разумевања и за оне који нису те среће да живе у најбољем српском граду.Чак и напредне јањичарске будалчине немају образа да закерају.
kad bi samo znao koliko je dosadna i besmislena ova tvoja kampanja...