Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Jel ima iko ideju zasto su poceli da greju celi dan i noc, bez prestanka? Zima je prilicno blaga za sada.

Posted

Jel ima iko ideju zasto su poceli da greju celi dan i noc, bez prestanka? Zima je prilicno blaga za sada.

Moje informacije su , da su debelo u crvenom sa zalihama, da zato trube na sva zvona da će da greju i noću, pa će posle da pričaju na pola zime kako su izašli u susret građanima i sad nema više...
Posted

https://www.google.com/maps/@44.796556,20.4841998,3a,75y,36.76h,67.65t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAPYtl5lHBVeDNqxq_YKurQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

Овако је некада изгледала Бојанска улица на Врачару у делу код Дома здравља и 2 суда. Улица није зонирана, нити има знака за забрану паркирања. Једног даан дошао је паук и редом почео да купи кола паркирана на троторау (она паркирана са сва 4 точка на коловозу испред ДЗ не дирају) и тако у наредних неколико дана. Сада нема паркираних кола на тротоару, ретки се ту заустављају и то обавезно возач остаје у возилу.

Та саобраћајна ситуација од раније је метафора парализе државе. Парадоксално - у радно време судова вршило се масовно кршење прописа (паркинг + кретање возила у недозвољеном смеру), док се престанком рада судова у околним улицама смањивало кршење саобраћајних прописа. Земља у којој рад судова генерише повећање саобраћајних прекршаја испред самих судова. 

Posted (edited)
:rolf: 

Lepa Brena i Sigal za NG, Ražnatovićeva za reprizu

Stiven Sigal sa bendom i Lepa Brena nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Skupštine, a dan kasnije će tu biti Svetlana Ražnatović, najavile su gradske vlasti.

IZVOR: TANJUG  PONEDELJAK, 14.12.2015. | 12:46

Foto: Beograd.rsGradski menadžer Goran Vesić je rekao da će u noći između 31. decembra i 1. januara nastupiti i Tropiko bend, a najavio je i ukupno četiri koncerta u okviru proslave dočeka Nove godine - od 29. decembra do 1. januara.

"Na bini ispred Doma Narodne skupštine organizovaćemo četiri koncerta. U utorak, 29. decembra Beograđani i naši gosti imaće priliku da uživaju u koncertu grupe Miligram, a u sredu 30. decembra nastupiće grupa Van Gog i Željko Joksimović", rekao je Vesić, predsednik Odbora za proslavu Nove godine u Beogradu

Edited by darling
Posted (edited)

dupli...

Edited by Friend
Posted

Vesić, predsednik Odbora za proslavu Nove godine u Beogradu

To je taj ogroman potencijal za kreiranje novih funkcija :fantom:

Posted

Цеца за дочек НГ наступа у Крушевцу. Демонстрација моћи Бате Гашића :fantom:

Posted (edited)

:rolf: 

Lepa Brena i Sigal za NG, Ražnatovićeva za reprizu

Stiven Sigal sa bendom i Lepa Brena nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Skupštine, a dan kasnije će tu biti Svetlana Ražnatović, najavile su gradske vlasti.

Tesko da moze bolje od ovoga...

Očekujem izmedju 500.000-850.000 ljudi na dočeku...

Edited by Apollo Creed
Posted

ovaj clanak u b92, stetocina™ je zver!

Vesić Zagrebu: Gledajte kako to Vučić radi

Posted

Ako sam dobro razumeo, još uvek NIKO ne zna gde izlazi koridor 11?!  Molio bih upućene, mislim da ih ima na forumu, da mi rastumače šta je 'Surčin' u deonici Surčin - Obrenovac.

Dakle, za sada znamo da pomenuta deonica košta preko 200 miliona nečega i to na 18km preko ravnog Srema. Ne bih se upuštao u procenu cifre da me ne bi bolela glava, ali me zato stomak zaboleo kad sam saznao da se ceo taj posao izgleda završava na beogradskoj obilaznici sa koje možeš da siđeš skoro pa nigde. Drugim rečima, Koridorom 11 moći ćeš jako brzo da stigneš na Petlovo brdo, ali ne i u Blok 45 i obrnuto. Pre-ge-ni-jal-no.

Posted

Sinoć oko 19 časova, sam prošla pored Cvetnog trga. Onoliko radnika nije bilo za svih 200 dana rekonstrukcije, razmileli se mali mravi, rade, boje ograde, kamioni i ostala vozila naparkirali se u žutoj traci , ma vri. Da su tako radili od početka završili bi sve za 30 dana. 

Izgleda da će danas biti svečano otvaranje. Da li će i plemeniti Vučić da svrati?

Posted

naslovna-16122015-1450220958-805197.jpg

Kurir prešao u mod "dobar je on nego ovi oko njega..."