djeneralche Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Jel ima iko ideju zasto su poceli da greju celi dan i noc, bez prestanka? Zima je prilicno blaga za sada.
Frank Pembleton Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Jel ima iko ideju zasto su poceli da greju celi dan i noc, bez prestanka? Zima je prilicno blaga za sada.Moje informacije su , da su debelo u crvenom sa zalihama, da zato trube na sva zvona da će da greju i noću, pa će posle da pričaju na pola zime kako su izašli u susret građanima i sad nema više...
dekki Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 https://www.google.com/maps/@44.796556,20.4841998,3a,75y,36.76h,67.65t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAPYtl5lHBVeDNqxq_YKurQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Овако је некада изгледала Бојанска улица на Врачару у делу код Дома здравља и 2 суда. Улица није зонирана, нити има знака за забрану паркирања. Једног даан дошао је паук и редом почео да купи кола паркирана на троторау (она паркирана са сва 4 точка на коловозу испред ДЗ не дирају) и тако у наредних неколико дана. Сада нема паркираних кола на тротоару, ретки се ту заустављају и то обавезно возач остаје у возилу. Та саобраћајна ситуација од раније је метафора парализе државе. Парадоксално - у радно време судова вршило се масовно кршење прописа (паркинг + кретање возила у недозвољеном смеру), док се престанком рада судова у околним улицама смањивало кршење саобраћајних прописа. Земља у којој рад судова генерише повећање саобраћајних прекршаја испред самих судова.
darling Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) Lepa Brena i Sigal za NG, Ražnatovićeva za reprizuStiven Sigal sa bendom i Lepa Brena nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Skupštine, a dan kasnije će tu biti Svetlana Ražnatović, najavile su gradske vlasti. IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 14.12.2015. | 12:46 Foto: Beograd.rsGradski menadžer Goran Vesić je rekao da će u noći između 31. decembra i 1. januara nastupiti i Tropiko bend, a najavio je i ukupno četiri koncerta u okviru proslave dočeka Nove godine - od 29. decembra do 1. januara. "Na bini ispred Doma Narodne skupštine organizovaćemo četiri koncerta. U utorak, 29. decembra Beograđani i naši gosti imaće priliku da uživaju u koncertu grupe Miligram, a u sredu 30. decembra nastupiće grupa Van Gog i Željko Joksimović", rekao je Vesić, predsednik Odbora za proslavu Nove godine u Beogradu Edited December 14, 2015 by darling
Friend Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) dupli... Edited December 14, 2015 by Friend
Friend Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Vesić, predsednik Odbora za proslavu Nove godine u Beogradu To je taj ogroman potencijal za kreiranje novih funkcija
dekki Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Цеца за дочек НГ наступа у Крушевцу. Демонстрација моћи Бате Гашића
Apollo Creed Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) Lepa Brena i Sigal za NG, Ražnatovićeva za reprizuStiven Sigal sa bendom i Lepa Brena nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Skupštine, a dan kasnije će tu biti Svetlana Ražnatović, najavile su gradske vlasti. Tesko da moze bolje od ovoga... Očekujem izmedju 500.000-850.000 ljudi na dočeku... Edited December 14, 2015 by Apollo Creed
Pontijak Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 ovaj clanak u b92, stetocina je zver! Vesić Zagrebu: Gledajte kako to Vučić radi
April Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Ako sam dobro razumeo, još uvek NIKO ne zna gde izlazi koridor 11?! Molio bih upućene, mislim da ih ima na forumu, da mi rastumače šta je 'Surčin' u deonici Surčin - Obrenovac. Dakle, za sada znamo da pomenuta deonica košta preko 200 miliona nečega i to na 18km preko ravnog Srema. Ne bih se upuštao u procenu cifre da me ne bi bolela glava, ali me zato stomak zaboleo kad sam saznao da se ceo taj posao izgleda završava na beogradskoj obilaznici sa koje možeš da siđeš skoro pa nigde. Drugim rečima, Koridorom 11 moći ćeš jako brzo da stigneš na Petlovo brdo, ali ne i u Blok 45 i obrnuto. Pre-ge-ni-jal-no.
Arkadija Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Sinoć oko 19 časova, sam prošla pored Cvetnog trga. Onoliko radnika nije bilo za svih 200 dana rekonstrukcije, razmileli se mali mravi, rade, boje ograde, kamioni i ostala vozila naparkirali se u žutoj traci , ma vri. Da su tako radili od početka završili bi sve za 30 dana. Izgleda da će danas biti svečano otvaranje. Da li će i plemeniti Vučić da svrati?
Frank Pembleton Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Kurir prešao u mod "dobar je on nego ovi oko njega..."
Recommended Posts