bigvlada Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ni Beograd nije neko oličenje lepote i čistoće i svega ostalog, ali ga ne bi trebalo štetočinskim delovanjem činiti još grđim no što jeste. Cvetni trg je bio zreo za pranje, sređivanje cvećara i to je to. Od kako je popločana Njegoševa u tom delu, sasvim je pristojno izgledao sa svim onim kafićima i klupama gore kod prodavnice, da penzioneri predahnu. Sada dobijamo neki betonski sarkofag za prodaju cveća, ko da je božemiprosti, radioaktivno. Prokop za cveće.
akibono Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Predsednik gradskog parlamenta Nikola Nikodijević je izjavio da će kiosci biti unifikovani, u različitim veličinama, među kojima će najveći imati 10,5 kvadratnih metara.Tri centralne opštine - Savski venac, Vračar i Stari grad tu odluku će morati da sprovedu do kraja sledeće godine, a ostalim opštinama se ostavlja rok do kraja 2018. "Beograd će imati jednoobrazne kioske vrlo modernog dizajna", naglasio je predsednik Skupštine grada, ističući da frižideri za sladoled i za pića više neće moći da stoje ispred kioska, već samo u njemu. Vidim ovu vest da će sad morati da bude samo jedan tip kioska u celom gradu, pa mi se javlja da će biti i samo jedan proizvođač istih - Cane 'Moj Kiosk' Subotić - taman se fino uklapaju u propagirani 'novi dizajn'. Verovatno će do proleća da se naštancuje dovoljno za ekipu iz Surčina, Pazove, Kaluđerice, pa da ulete sa spremnim objektima u ove tri centralne opštine. Još kad iste preuzmu sad na izborima, biće još lakše za dozvole, a kod njih u lokalu će kasnije, nije frka ima fore do 2018. :D
belch Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 pa tolko su se raširili kud god su mogli, da negde nema mesta ni za pešake ni za bicikliste. pozdravljam unifikaciju (kad bi bilo sve legalno i pošteno)
Frank Pembleton Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Inače kod mene u bloku su tako "rebrendirali" jedan kiosk na ćošku i ova dvostrana varijanta je kvalitetna glupost. Prodavci oće da izlude kad ljudi u isto vreme nagrnu na obe strane. A tek kad zahladni ovako ko da su napolju a ne u kiosku... Poslato sa...
ajgor Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Vidim ovu vest da će sad morati da bude samo jedan tip kioska u celom gradu, pa mi se javlja da će biti i samo jedan proizvođač istih - Cane 'Moj Kiosk' Subotić - taman se fino uklapaju u propagirani 'novi dizajn'. Verovatno će do proleća da se naštancuje dovoljno za ekipu iz Surčina, Pazove, Kaluđerice, pa da ulete sa spremnim objektima u ove tri centralne opštine. Još kad iste preuzmu sad na izborima, biće još lakše za dozvole, a kod njih u lokalu će kasnije, nije frka ima fore do 2018. :D Zar ovo nisu samo spoljnje nadgradnje na odavno postojeće konstrukcije "Štampinih" kiosaka? U vreme Limenka Čovića, sada temeljno propali "Metal" sa Konjarnika je cvetao na proizvodnji tadašnjih "unificiranih" kiosaka, red je da vidimo koja štanc firma će sada ubosti glavni premijski zgoditak.
gospa buba Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 ja otkad se secam sebe i beograda, rebrendiranje kiosaka je top tema svako nekoliko
Pontijak Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 ja otkad se secam sebe i beograda, rebrendiranje kiosaka je top tema svako nekoliko pa kiosci su najbitniji za vizuelni identitet grada! eto recimo, kada ste bili u rimu, sta je na vas ostavilo najveci utisak? forum? koloseum? renesansne palate? ne! kiosci! imacemo bljestavije i lepse kioske od rimljana i iz celog sveta ce da hrle u nas lep, sredjen i cist grad a i domacem zivlju ce svaki dan da bude kao praznik, pa pogledajte to bljestavilo tih novih kioska, pa cigarete, unucici metil akohola, pa ti divni poucni naslovi tabloida! bice na grad najlepsi na svetu!
Pontijak Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 poceli i usred bela dana a ne samo nocu Muškarac Vladimir B. (37) upucan je jutros oko 10 sati u Mileševskoj ulici kod broja 50. U pitanju je kriminalac sa krivičnim dosijeom, osuđivan za više razbojništava i pljački.
ObiW Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 pa kiosci su najbitniji za vizuelni identitet grada! eto recimo, kada ste bili u rimu, sta je na vas ostavilo najveci utisak? forum? koloseum? renesansne palate? ne! kiosci! imacemo bljestavije i lepse kioske od rimljana i iz celog sveta ce da hrle u nas lep, sredjen i cist grad a i domacem zivlju ce svaki dan da bude kao praznik, pa pogledajte to bljestavilo tih novih kioska, pa cigarete, unucici metil akohola, pa ti divni poucni naslovi tabloida! bice na grad najlepsi na svetu! riddle me this, Batman: Preko puta gradskog katastra, sa one strane ulice gde je posta, se nalazi kiosk koji prodaje alkohol. Koliko sam mogao da vidim, samo alkohol ima u ponudi. Radi 24 sata, a alkohol se ne prodaje od 22-6. Sta prodaju u to vreme?
belch Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 rade kao menjačnica. čak i prvog januara, za uskrs i za božić
decak Kejt Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) poceli i usred bela dana a ne samo nocu ja mislim da je ovo udar na premijera Vucica, jer je ubica pucao i na saradnicu Vlade Srbije (naslov linka) a kad se ode na vest samo se vidi da je saradnica u stvari devojka ubijenog. khm khm. edit - zaboravila da stavim izvor http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/612708/UBISTVO-NA-VRACARU-Ubica-pucao-i-na-saradnicu-Vlade-Srbije Edited December 9, 2015 by decak Kejt
Pontijak Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 ja mislim da je ovo udar na premijera Vucica, jer je ubica pucao i na saradnicu Vlade Srbije (naslov linka) a kad se ode na vest samo se vidi da je saradnica u stvari devojka ubijenog. khm khm. edit - zaboravila da stavim izvor http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/612708/UBISTVO-NA-VRACARU-Ubica-pucao-i-na-saradnicu-Vlade-Srbije sve se slaze! zato je tajkunsko-mafijaski lobi smestio aferu ministru odbrane a vojska je zaduzena da brine o bezbednosti premijera! ocekujem serijal nastupa vucicevica na pinku gde ce nam potanko objasniti ovu monstruoznu zaveru
ObiW Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 rade kao menjačnica. čak i prvog januara, za uskrs i za božić Misterija resena! Hvala!
hazard Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Inače kod mene u bloku su tako "rebrendirali" jedan kiosk na ćošku i ova dvostrana varijanta je kvalitetna glupost. Prodavci oće da izlude kad ljudi u isto vreme nagrnu na obe strane. A tek kad zahladni ovako ko da su napolju a ne u kiosku... Poslato sa... +1 Oni kiosci na Terazijama npr., pola puta se osecas kao budala jel shvatis da stojis na pogresnom ,,salteru"...mislim OK jednom u 100 godina sam video da radi dvoje unutra, ali kada je jedan, debilno je.
Pontijak Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 kakvih sve dilera ima u ovom gradu kuku nama UHAPŠEN KOMUNALNI POLICAJAC Dilovao čak 16 kilograma duvana na Novom Beogradu nije preprodavao, nije svercovao, ne, on je d i l o v a o tu opasnu drogu, taj duvan On je zaposlen u komunalnoj policiji od septembra 2011. godine, a u trenutku izvršenja dela bio je na bolovanju koje je otvorio 4. decembra. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo oba lica su privedena u policijsku stanicu Novi Beograd na dalje postupanje u okviru nadležnosti MUP-a Republike Srbije - kažu u komunalnoj policiji. Zbog ovog kriminalnog dela komunalnom policajcu preti žestoka kazna. - Najstrožije osuđujem ovakav postupak pripadnika komunalne policije. Protiv J.D. ću podneti zahtev za pokretanje disciplinskog postupka uz predlog za suspenziju, koju sprovodi Gradska uprava - ističe Nikola Ristić, načelnik komunalne policije. eto, zaposlen za vreme zlikovacke djilasove vlasti, takvi i ruse ugled komunalne policije bokte, komunalna policija se uci spinovanju, ko bi rekao
Recommended Posts