Tale Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Drugari, previše očekujete od "ovih" da urade sami. Ono što rade sami je konstantna namera i sprovođenje ideje da Beograd funkcioniše nezavisno od države i republičkih zakona. Za sada im ide kako su zamislili.
Topola Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Jes vala, do pre neku godinu, u vreme žutih, non stop su se krpile iste rupe i ulice, taman zavše, prođe mesec 2 , ko da nisu ni radili, pa ponovo. To se zove izvlačenje para iz budžeta. Ovi izvlače na druge načine. a, ok, izvini, nisam znao da diskutujem sa ekspertom za pranje novca i nezakonite transakcije sa budžetskim sredstvima. ništa, onda ulice na stranu, nego, šta kažeš, gde odoše ti silni naši novci?
akibono Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Svaka im čast na behatonizaciji rekonstrukciji Cvetnog trga, uspeli su i da takoreći proteraju cveće sa istog... od one 4 betonsko-staklene kocke cvećare će da budu u samo dve, dok će u jednoj da bude turistička organizacija Beograda a u jednoj 'antikvarna knjižara' :ziga: Realno se sumnjalo koje će, kakve i čije da uopšte budu cvećare dok je bila priča da će ih biti 4, ali sad sa ovom najsvežijom Vesićevom najavom i kombinacijom za očekivati je da će biti baš opak konkurs
beta Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) te betonsko staklene rugobe su neverovatan idiotluk. nit lepe nit funkcionalne. cveće u njima neće preživeti 2 dana. Edited December 7, 2015 by beta kentauri
Arkadija Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 A kakve ono stubove postavljaju kod zaštićenog drveta na Cvetnom trgu? Stubovi su metalni, visoki koliko i samo drvo i "ulaze" u krošnju drveta, ja sam mislila da će se kloniti te starine, ali izgleda da štetočine ne mogu da se smire, dok sve ne pretvore u beton, ili ga toliko oštete da će umreti lagano. Čujem da ne odustaju od unificiranih suncobrana za kafiće. Dragi moji,bojim se da nam se bliži dan kada će nam obznaniti kojih 5 tipova frizura mogu da imaju muškarci i kojih 10 tipova frizura mogu da imaju žene.
akibono Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 A kakve ono stubove postavljaju kod zaštićenog drveta na Cvetnom trgu? Stubovi su metalni, visoki koliko i samo drvo i "ulaze" u krošnju drveta, ja sam mislila da će se kloniti te starine, ali izgleda da štetočine ne mogu da se smire, dok sve ne pretvore u beton, ili ga toliko oštete da će umreti lagano. Ima stubova i na rednerima, ima i krova... a sve će biti baš ko na njima, zar ne :)
pbg12345 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 nisam prolazio odavno, ali ovako na fotografiji deluje zaista impresivno jos ako se iz onog kamionceta prodaju lubenice kupus, onda je to to
Tale Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) A kakve ono stubove postavljaju kod zaštićenog drveta na Cvetnom trgu? Stubovi su metalni, visoki koliko i samo drvo i "ulaze" u krošnju drveta, ja sam mislila da će se kloniti te starine, ali izgleda da štetočine ne mogu da se smire, dok sve ne pretvore u beton, ili ga toliko oštete da će umreti lagano. Čujem da ne odustaju od unificiranih suncobrana za kafiće. Dragi moji,bojim se da nam se bliži dan kada će nam obznaniti kojih 5 tipova frizura mogu da imaju muškarci i kojih 10 tipova frizura mogu da imaju žene. mnogo je 10 -_- Khm.. BG: Kiosci svi isti, nema sladoleda napoljuGradska uprava objavila je da se uvodi standardizacija izgleda kioska u Beogradu, što znači da će postojati samo jedan tip kioska na teritoriji grada. IZVOR: B92, TANJUG PETAK, 27.11.2015. | 11:32 Foto: Thinkstock Predsednik gradskog parlamenta Nikola Nikodijević je izjavio da će kiosci biti unifikovani, u različitim veličinama, među kojima će najveći imati 10,5 kvadratnih metara. Tri centralne opštine - Savski venac, Vračar i Stari grad tu odluku će morati da sprovedu do kraja sledeće godine, a ostalim opštinama se ostavlja rok do kraja 2018. "Beograd će imati jednoobrazne kioske vrlo modernog dizajna", naglasio je predsednik Skupštine grada, ističući da frižideri za sladoled i za pića više neće moći da stoje ispred kioska, već samo u njemu. Ovo nije prva odluka uprave Beograda o uvođenju pravila za standardizaciju u prestonici. Edited December 8, 2015 by Tale
Takeshi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 jedino efikasno u rekonstrukciji cvetnog trga je veci prostor za baste kafica. tu je negde i pocetak i kraj estetskih zahteva.
Pontijak Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 i stetocinama je bilo potrebno pola godine da ovako razjebu cvetni trg i naprave ovu nakazu?
Pontijak Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 pre je bio oaza ljepote pa vidi ovako, bolje da nista nisu dirali, tj. da su samo ocistili taj deo cvetnog trga sa cvecarama, ovako su ulupali puno para i pola godine drndali da bi napravili ovo sranje, valjda je i cilj bilo lapanje tokom ulupavanja + da pokazu da oni nesto i rade a ne samo laprdaju stetocine
garcia Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 sve si u pravu ali je i pre bio sranje a bice i posle. u BG-u zivim od '99 i ne secam se da sam se ikada osvrnuo na 'cvetni trg' koliko je taj plato neugledan vazda bio.
Pontijak Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 pa kada je vec cvetni trg bio takav kakav je meni je idiotski to ulupavanje para + gradjevinski krs pola godine da bi se dobila ova nakaznost. u bg zivim gotovo ceo zivot sa prekidima kada sam ziveo negde drugde i slazem se, cvetni trg nije neka lepota, meni se svidelo kada su izbacili saobracaj i postavili one baste kafica, dovoljno je bilo odrzavati sve cistim i urednim, oprati/ofarbati onaj deo gde cu bile cvecare i to bi sigurno mnogo, mnogo manje kostalo
Recommended Posts