howitzer Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 I otkad se za tramvaj kaže ćira!? Ćira vam je dragi debilni novinari na Mokroj gori, bilo ga je na raznoraznim drugima mestima ali sigurno ne po beogradskim ulicama. Ćira...sledeći debilni konstrukt je dakle Španac Ćira. Pravi Ćira na pruzi uskog koloseka je nekada prolazio kroz donji deo Žarkova, tamo ispod Vodovodske u Milorada Jovanovića još postoji stanična zgrada. Dalje je išao uz Savu preko Ostružnice i Umke, čak do Obrenovca.
đorđe geprat Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 kada bi bar osvetlili drum/ulicu od trgovačke do orlovačke. to, verovatno neće da rade na parče nego kada sve "osmisle" da krenu.
howitzer Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 (edited) Znam, i kakve to veze ima sa tramvajem Reminiscencija na "žarkovačkog Ćiru", nista pretenciozno. Daleko za toliko nerviranje. Edited November 28, 2015 by howitzer
notenoughreasonsforclaire Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Preporučite dobrog obućara.
I*m with the pilots Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Preporučite dobrog obućara. Dalmatinska, ne znam koji broj niti ime radnje, ali lako ces prepoznati, to je jedna ~stracarica na potezu izmedju Knez Danilove i Stanoja Glavasa na parnoj strani ulice.
Hamlet Strašni Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Izgleda da toma nije još potpisao zakon. Da li daje rok da se još ponešto sagradi dok ne stupi zakon na snagu ili vraća nekome, ne znam. Neko danas reče da je zorana izjeavila dabi ona povukla zakon ali da se ne pita ona. Jel primetio to neko?
Tale Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Imaš dve vesti ovde: http://predsednik.rs/ u 13:05 objava vesti da je potpisao zakone. u 13:10 objava vesti da sumnja u ustavnost zakona Zašto je potpisao zakon ako sumnja u ustavnost?
Аврам Гојић Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 (edited) edit: greška, zanemariti Edited November 30, 2015 by Аврам Гојић
akibono Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Evo kako izgleda 'SNSmandrisanje' izbornih rezultata za predstojeće lokalne BG izbore... Domaćinstva koja imaju starije objekte, 2016. godine će plaćati manji porez, odlučila je Skupština grada Beograda.Na današnjoj sednici su izmenjene i granice pojedinih zona. Tako će žitelji delova Čukarice, Novog Beograda, Zvezdare i Surčina ubuduće biti u niže rangiranoj zoni i plaćati manji porez na imovinuOdbornici Skupštine grada usvojili su i strateški plan kojim je predviđeno da sva beogradska domaćinstva do 2025. godine dobiju priključak na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.U te svrhe iz gradskog bužeta biće izdvojeno oko 575 miliona evra. ... a pola milijarde evra za vodovod i kanalizaciju u sledećih 10 godina, tj. 50 miliona godišnje :0.6:Uz taj silni vododov & kanalizaciju, biće i pet fabrika za preradu vode! Imaju keša ko salate - Mi ćemo taj novac obezbediti iz budžeta, iz doprinosa Direkcije za građevinsko zemljište, od budžeta Beogradskog vodovoda i kanalizacije i, ukoliko bude potrebno, možemo da razmotrimo da uzmemo kredit, ali samo ako bude potrebno - kazao je Mali na sednici Skupštine grada.
teacher Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 bravo tale :) +1 inače radiš neverovatan posao, svaka čast
Alphons Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Dalmatinska, ne znam koji broj niti ime radnje, ali lako ces prepoznati, to je jedna ~stracarica na potezu izmedju Knez Danilove i Stanoja Glavasa na parnoj strani ulice. Smiljanic. Neugledna radnja, ali lik radi kao car. Hvala drugari! Nisam znao da si to ti. Svaka cast!
Recommended Posts