Razzmatazz Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Barem za četničke kasete i zastave neće morati ljudi da prelaze reku.
Pontijak Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 (edited) Barem za četničke kasete i zastave neće morati ljudi da prelaze reku. mada, lako je tebi da se smejes, ne moras ti da zivis u novom beogradu :cercil: shta mislish posle ce beskrajno da odlazu uvodjenje teleporta da ne bi ugrozili prometniost novog centra grada pa stetocine su najgore kada nesto pocnu da rade, dok samo trtljaju i kupuju apartmane na bugarskoj rivijeri manja je steta od njih ali to njihovo ludilo, svako ko zivi u novom beogradu vidi svakodnevno na sta lici saobracaj u jurija gagarina i svim ulicama kojima se ide prema gazeli i mostu na adi, samo fali jos glavna autobuska stanica pa da picvajz bude kompletan Edited November 26, 2015 by Pontijak
Frank Pembleton Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 (edited) Vidim da ću ja iz 45-og morati da tražim alternativne pravce ;) Npr. žičara....Ali realno ako oni "sledeće godine kreću sa traženjem partnera" onda to ne kreće još 2 sigurno?Mislim, ja to zbog pontijaka... Poslato sa... Edited November 26, 2015 by Frank Pembleton
Pontijak Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Vidim da ću ja iz 45-og morati da tražim alternativne pravce ;) Npr. žičara....Ali realno ako oni "sledeće godine kreću sa traženjem partnera" onda to ne kreće još 2 sigurno?Mislim, ja to zbog pontijaka... Poslato sa... a trasa zicare pravo kroz dalekovode u jurija gagarina, misle da nbg pocetna stanica bude na onom placu u na cosku agostina neta i jurija gagarina pored novog bloka 67A a vidim gde je dalekovod i prosto mi nije jasno kako su stetocine to zamislile da izvedu, bitno je da su zamislile 18 miliona evra koliko po njihovom ta idiotarija treba da kosta lako je tebi u 45-om a sta ja da kazem koji sam takoreci na izvoru tog kretenlutka u najavi
đorđe geprat Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 (edited) kretenoidne stetocine u punom pogonu, hajd sto se ljigavac ubacuje na sva gradilista kao da grad investitor a ne privatna kompanija ali ovo u boldu, sjajan ce to biti poslovni centar pa jos kada se izradi stanica i presele se sav ljudski inventar sa stare stanice, dakle klosari, pijanci, kurve i ostali olos, to ce narocito podici vrednost objekata na toj lokaciji. makar je za jedno u pravu, njihovi planovi ce zaista promeniti ovaj deo novog beograda, zasrace ga i usrace ga tako da se decenijama novi beograd od toga nece oporaviti dakle, dok nekom ne smrke, drugom ne svane. vraćaj se pontijače na dortjol. Edited November 26, 2015 by djordje geprat
Frank Pembleton Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 O pa ja sam gledao neki plan gde će žičara na okretnici u gandijevoj 70-44 blok? A zar žičara dovaća do gagarina? Ja mislio ulaz izlaz odma posle nasipa Poslato sa...
Razzmatazz Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Vidim da ću ja iz 45-og morati da tražim alternativne pravce ;) Npr. žičara....Ali realno ako oni "sledeće godine kreću sa traženjem partnera" onda to ne kreće još 2 sigurno?Mislim, ja to zbog pontijaka... Kajakom se spustiš do Voterfronta, uđeš u njega kao gondola u Veneciju i tu privežeš na svoj vez. I tada si de facto i de jure u centru grada i odatle možeš i peške (osim ako ne nosiš opremu).
Pontijak Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 O pa ja sam gledao neki plan gde će žičara na okretnici u gandijevoj 70-44 blok? A zar žičara dovaća do gagarina? Ja mislio ulaz izlaz odma posle nasipa Poslato sa... e pa ja video plan da pocetna stanica bude na cosku agostina neta i gagarina, tacno preko puta delte a pored bloka 67A a znas i sam gde je tamo dalekovod. ma sve se nadam da ce stetocine ostati samo na trljanju i lapanju iz budzetske kase, takvi su kakvi su, stetocine ali strasno je da krenu bilo sta da rade sa svojim sposbnostima da pokvare i nakovanj @djordje geprat ma, ja naivan mislio pre 4 godine da se necu seliti ali kako je krenulo izgleda da cu morati negde dalje a na truli dortjol se ne vracam nikako, dosta je bilo 32 godine zivota tamo
Hamlet Strašni Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Oni počinju da divljaju i da se ruši sve na potezu od užica do dafa i iza da bi se tu sagradila auutobuska stanica bgd-jug
Pontijak Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Oni počinju da divljaju i da se ruši sve na potezu od užica do dafa i iza da bi se tu sagradila auutobuska stanica bgd-jug pa to je to sto stalno ponavljam. stetocine su jezive kada bilo sta pocnu da rade. dok su samo trljajli i lapali nekako se dalo istrpeti ali sve sto urade pa grad se od toga nece oporaviti decenijama
beta Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 (edited) plan detaljne regulacije za blok 42 još uvek nije na javnom uvidu a bilo je planirano da se usvoji do kraja 2015. teško da će izgradnja nove austobuske i žel stanice početi do kraja 2016. a i ako počne biće to neki skarabudž uz pomoć štapa i kanapa jer nema para. Edited November 26, 2015 by beta kentauri
Hamlet Strašni Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Insistiraju na rušenju objekata sa privremenom dozvolom, u sklopu priprema za izgradnju. Mislim da hoće da počnu što pre da pomeraju BAS i Lastu. Hvala na infu za plan. :)
beta Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 uređeno je tek idejno rešenje nove bus stanice ali ne i projekat za dozvolu i projekat za izgradnju. njih nije moguće izraditi dok se ne usvoji planski akt. tako je bar do sada bila praksa. naravno za rušenje privremenih objekata nije neophodno postojanje plana, to se radi hajdučki.
Pontijak Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 plan detaljne regulacije za blok 42 još uvek nije na javnom uvidu a bilo je planirano da se usvoji do kraja 2015. teško da će izgradnja nove austobuske i žel stanice početi do kraja 2016. a i ako počne biće to neki skarabudž uz pomoć štapa i kanapa jer nema para. znaci nesto slicno kao tzv. bus terminal za autobuse turistickih agencija na parkingu kod buvljaka. malo bele farbe po betonu, nekoliko bandera cije sijalice dobijaju struju preko kabla koji je razvucen u gornjem delu bandera, nekoliko klupa i kanti za djubre i to je to znaci, nista infrastruktura za bus stanicu, gde ce biti parking za buseve medjugradskih linija itd. prodaja karata iz nekog skarabudzenog fensi kioska i slicno.
beta Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 meni se čini da će baš tako da bude, izuzev ukoliko ne kapne neka šuška iz neke prijateljske zemlje...
Recommended Posts