Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

http://www.zatamnjivanjestakala.com/kontakt.html

Super je, narocito kad je guzva, drustvo kao da si na onom protestu :)

@Tale: koliko znam, pravi se razlika izmedju zatamnjivanja i toniranja koje nude kao opciju i proizvodjaci ali strogo kontrolisanu.

Tranzicijsko zatamnjivanje je dostiglo apsurdne razmere i oblike.

Svakako, protestuju i prednja stakla presvlače folijama ovi koji na svojim automobilima nemaju fabrički toniranu UV zaštitu (koja nikada nije full tamna i neprozirna)

TT

Edited by Tale
Posted

Svakako, protestuju i prednja stakla presvlače folijama ovi koji na svojim automobilima nemaju fabrički toniranu UV zaštitu (koja nikada nije full tamna i neprozirna)

TT

Tako sam i ja shvatio.

Posted

Pa da, smejao sam se kada sam pročitao vest o ovom protestu: mogao sam da zamislim ko bi sve trebalo da se pojavi na tom protestu. Delovalo je da bi tu policija mogla sita da se porazgovara sa od ranije starim poznanicima ali i da proveri par desetina brojeva šasije i motora.

Propisi ne zabranjuju 100% neprozirna stakla ali samo za putnike na zadnjem sedištu.

Stakla vozača i suvozača kao i vetrobran mogu da budu samo tonirana.

TT

Posted

čitam ovo i pomislih da sam greškom otišao na automobilski podforum. vasa dobro kaže: zatamnjena stakla su 1 džiberluk.

Posted

i kolika je ta cena atesta za zatamljena stakla?

Posted

čitam ovo i pomislih da sam greškom otišao na automobilski podforum. vasa dobro kaže: zatamnjena stakla su 1 džiberluk.

zatamnjena zadnja stakla su sasvim uobičajena stvar kod velikog broja novijih automobila. funkcionišu po istom principu kao naočare za sunce. kroz njih se savršeno dobro vidi ali na mnogo prijatniji način, pogotovo kad je sunčano vreme. naročito su korisna kad pozadi vozite decu. teško mi je da razumem u kom je to svetu džiberluk. 

Posted

Naravno da znamo ko se buni oko tih stakala, samo šta da rade ljudi koji su kupili takav automobil? Mislim, gleda se kojom budžetom se raspolaže kada se kupuje auto a sad da li auto ima tonirana stakla ili nema mp3 cd player ko te pita ako je očuvan i nije skupa registracija...

...poslato sa najbolje verzije tt....

Posted

postavljena novogodisnja rasveta?!

zar nije bilo da se kaci oko sv. nikole?

ili su to videli na zapadu™, pa da budemo u trendu.

Posted

i prosle godine su je u ovo vreme postavili, ali je nisu palili do decembra, ako se dobro secam

Posted

i prosle godine su je u ovo vreme postavili, ali je nisu palili do decembra, ako se dobro secam

takoe :sleep:

Posted

Jeeel meni neki ortak koliko se sećam ima samo reči hvale...

Treba im 2+ meseca da se nakane da poprave vodovodnu infrastrukturu u komšiluku za koji su nadležni. Zbog stručnosti liftove ovde ne održavaju dobrih 15 godina. Ranije su isto kao Infostan pokušavali da hvataju ljude na foru da nisu platili održavanje u recimo februaru 2002, junu 1997 i novembru 1995. godine. Ali zato uredno šalju račune za dva meseca unapred.  

Posted

Znači prsnuće...

Poslato sa...

Posted (edited)

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas svečanom obeležavanju početka gradnje prve faze poslovnog kompleksa "Sirius Offices", koji će se nalaziti na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Ulice antifašističke borbe u Bloku 42. 

On je takođe podsetio i na nove gradske projekte, poput izgradnje nove autobuske stanice u neposrednoj blizini "Sirius" kompleksa.

- Preko puta ovog placa, u Bloku 42 nići će nova centralna autobuska stanica grada Beograda. Planiramo da do kraja sledeće godine krenemo sa odabirom partnera, i radi se o celom bloku poslovnih i stambenih zgrada koji će potpuno promeniti ovaj deo Novog Beograda. To će biti novi centar Novog Beograda kroz koji će prolaziti milioni putnika, tako da će vrednost ovog kompleksa u budućnosti samo rasti.

kretenoidne stetocine™ u punom pogonu, hajd sto se ljigavac ubacuje na sva gradilista kao da grad investitor a ne privatna kompanija ali ovo u boldu, sjajan ce to biti poslovni centar pa jos kada se izradi stanica i presele se sav ljudski inventar sa stare stanice, dakle klosari, pijanci, kurve i ostali olos, to ce narocito podici vrednost objekata na toj lokaciji.

makar je za jedno u pravu, njihovi planovi ce zaista promeniti ovaj deo novog beograda, zasrace ga i usrace ga tako da se decenijama novi beograd od toga nece oporaviti

Edited by Pontijak
Posted

shta mislish posle ce beskrajno da odlazu uvodjenje teleporta da ne bi ugrozili prometniost novog centra grada :lolol: