Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

A koja je druga?

Konjski rep sredina levo.

Možda je i ona novinarka, šta znam.

Posted

E hvala. Ali moram da ti kažem ovo što si napisao je čista anti-narodna propaganda.

Posted (edited)

E hvala. Ali moram da ti kažem ovo što si napisao je čista anti-narodna propaganda.

E pa neka je  :lolol:

Edited by Аврам Гојић
Posted

A jedno "glupo" tj "naivno" pitanje.

Šta ljudima smetaju kola sa zatamnjenim staklima?

...poslato sa najbolje verzije tt....

Nemam naročiti pik na takva vozila, ali u gradskoj vožnji su problem kao i sva neprozirna vozila (kombi, kamion). Smanjuju preglednost kada voziš iza takvih vozila.

Istina, nešto manje nego kombiji, zbog aerodinamike, ali opet, stresiraju.

Mada, pretpostavljam da ceo slučaj ima više veze sa drugim stvarima

Posted

No, poenta mog posta bila je u nečem drugom, što je potpuno jasno bez posebnog objašnjavanja.

Inače ako neko želi da priča o prednosti tamnih folija i stakala, to će da se odvija bez mene, ja jednostavno mrzim tu pojavu toliko da bih je potpuno zabranio, bez ikakvog izuzetka, uz drakonske kazne.

+1

Opasna po bezbednost kako vozaca tako i onih spolja, kada su Srbija/Mne u pitanju dziberluk najnize sorte, cesto i ortopedsko pomagalo likovima koji sebi ne mogu da priuste BMW/Audi, obaska sto se folije lepe po supama, od svake sorte i bez ikakvog reda i sistema.

Posted

ja hocu da zatamnim zadnja stakla. gde to uraditi i koliko kosta?

Posted

Da, i ovo što reče namenski "spolja".

Kad sam u ulozi pešaka, volim kad regularno prelazim ulicu (zebra) da vidim vozača u kolima koja se približavaju, jer mogu da procenim da li me vidi ili uopšte gleda i prati situaciju ili bleji negde bezveze ili šta god.

Džaba mi prednost, ako me obogalji na pešačkom prelazu.

Posted

Da dodam da nisu nelegalna tamna stakla, pa ni folije sa atestom, na putničkim prozorima i zadnjem staklu.

Nelegalna su tamna stakla (i folije) na prozorima vozača i suvozača i vetrobrana.

Ta stakla inače i tim vozačima pravi brdo problema u noćnim uslovima, pri slaboj vidljivosti i vožnji unazad - pogotovo noću. Više puta sam gledao kako voze otvorenih prozora po kiši ili otvorenih vozačkih vrata, gledajući samo jednu stranu.

TT

Posted

ja hocu da zatamnim zadnja stakla. gde to uraditi i koliko kosta?

http://www.zatamnjivanjestakala.com/kontakt.html

Super je, narocito kad je guzva, drustvo kao da si na onom protestu :)

@Tale: koliko znam, pravi se razlika izmedju zatamnjivanja i toniranja koje nude kao opciju i proizvodjaci ali strogo kontrolisanu.

Tranzicijsko zatamnjivanje je dostiglo apsurdne razmere i oblike.

Posted

Beba se vozi na zadnjem sedistu i kad je voznja duga moram stalno da eksperimentisem sa raznim krpama koje padaju u toku voznje i smeta joj sunce. Ovo je odlicno resnje, ako nije preskupo.

Posted

Beba se vozi na zadnjem sedistu i kad je voznja duga moram stalno da eksperimentisem sa raznim krpama koje padaju u toku voznje i smeta joj sunce. Ovo je odlicno resnje, ako nije preskupo.

imaš one zastore sa vakuum lepljenjem da kupiš gde hoćeš. odlično rade posao, plus imaju neki bebeći dizajn, pa im bude interesantno.

Posted

imaš one zastore sa vakuum lepljenjem da kupiš gde hoćeš. odlično rade posao, plus imaju neki bebeći dizajn, pa im bude interesantno.

vidis, to nisam ni znao. hvala, to cu da pazarim.

Posted

meni su zadnja stakla zatamnjena, fabrički. e sad, kad su mi onomad razlupali zadnje desno da bi mi digli torbu sa laptopom, isto sam zamenio u nekom glass servisu ili tako nešto na zvezdari, jer se za originalno mazdino moralo čekati 21 dan (budući da dični mazdin diler u srbiji ništa od mazda 5 delova nema na lageru). kako ja sad da znam je li ta folija (koja je nešto tamnija od originalnog tamnog stakla koje je na drugim vratima) atestirana?

ubr, toliko malo pratim medije da sam celu ovu frku sa staklima propustio :D

Posted

presretači su imali zatamnjena stakla

Posted

vidis, to nisam ni znao. hvala, to cu da pazarim.

tipa

auto4.jpg