Аврам Гојић Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 A koja je druga? Konjski rep sredina levo. Možda je i ona novinarka, šta znam.
FERNOUX H Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 E hvala. Ali moram da ti kažem ovo što si napisao je čista anti-narodna propaganda.
Аврам Гојић Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 (edited) E hvala. Ali moram da ti kažem ovo što si napisao je čista anti-narodna propaganda. E pa neka je Edited November 23, 2015 by Аврам Гојић
Garnirung Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 A jedno "glupo" tj "naivno" pitanje. Šta ljudima smetaju kola sa zatamnjenim staklima? ...poslato sa najbolje verzije tt.... Nemam naročiti pik na takva vozila, ali u gradskoj vožnji su problem kao i sva neprozirna vozila (kombi, kamion). Smanjuju preglednost kada voziš iza takvih vozila. Istina, nešto manje nego kombiji, zbog aerodinamike, ali opet, stresiraju. Mada, pretpostavljam da ceo slučaj ima više veze sa drugim stvarima
namenski Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 No, poenta mog posta bila je u nečem drugom, što je potpuno jasno bez posebnog objašnjavanja. Inače ako neko želi da priča o prednosti tamnih folija i stakala, to će da se odvija bez mene, ja jednostavno mrzim tu pojavu toliko da bih je potpuno zabranio, bez ikakvog izuzetka, uz drakonske kazne. +1Opasna po bezbednost kako vozaca tako i onih spolja, kada su Srbija/Mne u pitanju dziberluk najnize sorte, cesto i ortopedsko pomagalo likovima koji sebi ne mogu da priuste BMW/Audi, obaska sto se folije lepe po supama, od svake sorte i bez ikakvog reda i sistema.
Кристофер Лумумбо Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 ja hocu da zatamnim zadnja stakla. gde to uraditi i koliko kosta?
Garnirung Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Da, i ovo što reče namenski "spolja". Kad sam u ulozi pešaka, volim kad regularno prelazim ulicu (zebra) da vidim vozača u kolima koja se približavaju, jer mogu da procenim da li me vidi ili uopšte gleda i prati situaciju ili bleji negde bezveze ili šta god. Džaba mi prednost, ako me obogalji na pešačkom prelazu.
Tale Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Da dodam da nisu nelegalna tamna stakla, pa ni folije sa atestom, na putničkim prozorima i zadnjem staklu. Nelegalna su tamna stakla (i folije) na prozorima vozača i suvozača i vetrobrana. Ta stakla inače i tim vozačima pravi brdo problema u noćnim uslovima, pri slaboj vidljivosti i vožnji unazad - pogotovo noću. Više puta sam gledao kako voze otvorenih prozora po kiši ili otvorenih vozačkih vrata, gledajući samo jednu stranu. TT
namenski Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 ja hocu da zatamnim zadnja stakla. gde to uraditi i koliko kosta? http://www.zatamnjivanjestakala.com/kontakt.html Super je, narocito kad je guzva, drustvo kao da si na onom protestu :) @Tale: koliko znam, pravi se razlika izmedju zatamnjivanja i toniranja koje nude kao opciju i proizvodjaci ali strogo kontrolisanu. Tranzicijsko zatamnjivanje je dostiglo apsurdne razmere i oblike.
Кристофер Лумумбо Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Beba se vozi na zadnjem sedistu i kad je voznja duga moram stalno da eksperimentisem sa raznim krpama koje padaju u toku voznje i smeta joj sunce. Ovo je odlicno resnje, ako nije preskupo.
SleeperSleep Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Beba se vozi na zadnjem sedistu i kad je voznja duga moram stalno da eksperimentisem sa raznim krpama koje padaju u toku voznje i smeta joj sunce. Ovo je odlicno resnje, ako nije preskupo. imaš one zastore sa vakuum lepljenjem da kupiš gde hoćeš. odlično rade posao, plus imaju neki bebeći dizajn, pa im bude interesantno.
Кристофер Лумумбо Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 imaš one zastore sa vakuum lepljenjem da kupiš gde hoćeš. odlično rade posao, plus imaju neki bebeći dizajn, pa im bude interesantno. vidis, to nisam ni znao. hvala, to cu da pazarim.
SleeperSleep Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 meni su zadnja stakla zatamnjena, fabrički. e sad, kad su mi onomad razlupali zadnje desno da bi mi digli torbu sa laptopom, isto sam zamenio u nekom glass servisu ili tako nešto na zvezdari, jer se za originalno mazdino moralo čekati 21 dan (budući da dični mazdin diler u srbiji ništa od mazda 5 delova nema na lageru). kako ja sad da znam je li ta folija (koja je nešto tamnija od originalnog tamnog stakla koje je na drugim vratima) atestirana? ubr, toliko malo pratim medije da sam celu ovu frku sa staklima propustio :D
Sestre Bronte Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 presretači su imali zatamnjena stakla
ivy Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 vidis, to nisam ni znao. hvala, to cu da pazarim. tipa
Recommended Posts