teacher Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 E pa pošto stoka bezobrazna nije ni primetila da nešto nije u redu jer su štekali i nisu palili grejanje, sad kad su grunuli sad su videli.... Kažem lepo Toplane najveći lopovi kad se uzme u obzir šta se plaća a šta isporučuje... Poslato sa... pa ne, ovo danas će da naplate, a ima da uštede dan i po goriva. zapravo, ko zna dokle će ovo da traje. po mom proračunu više od 50k ljudi je danas bez grejanja, a vest je stigla sinoć da će danas da popravljaju, iako je očigledno da je popravka bila planirana danima unazad.
Frank Pembleton Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Pa to ti kažem... Koliko će ljudi sad da ide da se aka da istera da im ne naplate taj remont... Poslato sa...
svashtabezneshto Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) Jebem im ja mater! Tanjug kaže da će grejanje proraditi tek sutra: http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=214357 Bez grejanja potrošači u zoni Zelenog venca i VračaraZbog popravke kvarova na delovima toplovoda toplane ''Konjarnik" i ''Dunav" danas će bez grejanja ostati pojedini potrošači u zoni Zelenog venca i na Vračaru, saopšteno je iz JKP ''Beogradske elektrane''. BEOGRAD - Zbog popravke kvarova na delovima toplovoda toplane "Konjarnik" i "Dunav" danas će bez grejanja ostati pojedini potrošači u zoni Zelenog venca i na Vračaru, saopšteno je iz JKP "Beogradske elektrane". Ekipe za Hitne intervencije će tokom cele noći obavljati radove, pa se očekuje da potrošači iz navedenih ulica grejanje dobiju u ponedeljak, 23. novembra godine u toku jutarnjih časova. Kako je navedeno, zbog sanacija kvarova na delovima magistralnih toplovoda toplana bez grejanja će biti manji deo potrošača sa grejnog područja toplane "Dunav", u zoni Zelenog venca, i deo korisnika toplane "Konjarnik", pretežno na Vračaru. Radovi na grejnom području toplane "Dunav" biće obavljani u Ulici kraljice Natalije, kod broja 72, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena ta ulica od Balkanske do Dobrinjske. Takođe, Ulica kraljice Natalije biće zatvorena u jednom smeru, od okretnice autobusa na Zelenom vencu do Balkanske ulice. Zbog tih radova bez grejanja će biti potrošači u Kraljice Natalije od 62 do 72 i neparna strana od 37 do 45, zatim Dobrinjska, Kneza Miloša 12 i 16, Kralja Milana 22 i Admirala Geprata. Na grejnom području toplane "Konjarnik" obavljaće se sanacija dela magistralnog toplovoda na uglu ulica Jovana Rajića i Gružanske ulice, kod Beogradskog dramskog pozorišta. Zbog tih radova bez grejanja će biti pojedini potrošači u Timočkoj, Sazonovoj, Cerskoj, Šumatovačkoj, Ulici gospodara Vučića, Generala Horvatovića, Trebinjskoj, Davida Pajića, Garibaldijeva, Tikveškoj, Miklošićevoj, Tetovskoj, ulici Đorđa Kratovca, Braće Kovač, Vojvode Prijezde, Rada Končara, Cankarevoj. Bez grejanja će biti i potrošači u ulici Sime Igumanova, Vojvode Šupljikca, Vojvode Dragomira, Branka Krsmanovića, Mileševskoj, Cara Nikolaja drugog, Radoslava Grujića, Tomaša Ježa, Vukice Mitrović, Vardarskoj, Trnskoj, Mlatišuminoj, Kursulinoj, Baba Višnjinoj, Koče kapetana, Molerovoj, Mutapovoj, Novopazarskoj, Mačvanskoj, Dubljanskoj, kao i u okolnim ulicama. Edited November 22, 2015 by svashtabezneshto
đorđe geprat Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Zbog tih radova bez grejanja će biti potrošači u Kraljice Natalije od 62 do 72 i neparna strana od 37 do 45, zatim Dobrinjska, Kneza Miloša 12 i 16, Kralja Milana 22 i Admirala Geprata. mi smo svojevremeno odbili ponudu o uvođenju centralno grejanja u zgradu. mi i susedi. pametna odluka. inače, Tanjug kaže da će grejanje proraditi tek sutra: http://www.tanjug.rs...aspx?izb=214357 zar tanjug nije ugašen/ubiven?
đorđe geprat Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 sad naleteh na ovo SVI vlasnici nekretnina u zgradama koje imaju više od 30 stanova moraće da izdvoje od 200 do 350 dinara za profesionalnog upravnika. Istu obavezu imaće i građani koji nisu uspeli da se dogovore ko će se brinuti o zajedničkoj imovini u zgradi. Na to će ih obavezati novi zakon o stanovanju čija je javna rasprava počela pre nekoliko dana. Aleksandar Ribać, vlasnik firme "Moj upravnik", veruje da će to ipak moći lako da se organizuje.- Zgrade će biti proglašene javnim dobrom i ako se stanari sami ne dogovore, opština će im po javnom postupku odabrati upravnika - kaže Ribać. - Nije tačno određeno koliko može trajati prinudna uprava, ali će osoba koja dobije taj zadatak imati rok da održi sednicu skupštine stanara. Na njoj će biti izabran jedan od vlasnika nekretnina ili će se odlučiti da angažuju profesionalca. Ukoliko zgrada ima više od 30 stanova, neće imati taj izbor. stanar 22. novembar 2015. 11:09 #3776469 Sa ovim Ribacem je moja zgrada potpisala ugovor o oglasavanju u liftovima (firma ISEE MEDIA) i nikada nismo dinar dobili... Ne javlja se na telefon, ne moze se doci do njega, svasta obecava pa nista ne bude... Sada sa novoosnovanon firmom hoce opet gradjane da pravari! STRASNO!!! Ocenite Preporučujem 14 Ne preporučujem 0 Odgovorite na komentar prevareni 22. novembar 2015. 11:39 #3776489 Postavani stanaru, i ja sam sa ovim takozvanim direktorom Aleksandrom Ribacem sklopio ugovor o poslovnoj saradnji na osnovu kojih je moja zgrada trebala da ostvari odredjena sredstva, ali sve je ostalo mrtvo slovo na papiru - nikada ni jedan dinar nismo dobili. Obzirom da sam bio izigran, uradio sam malo istrazivanje o ovom Ribacu - ima nekoliko firmi, bavi se klasicnom prevarom, obecava svasta, a ne ispunjava nista... Toliko... Ocenite Preporučujem 6 Ne preporučujem 0 Odgovorite na komentar Sanja 22. novembar 2015. 11:50 #3776502 Moja zgrada je podnela tuzbu protiv istog za naplatu. Dve godine je reklamirao druga pravna lica, a novac nikad nije uplatio. Isto sam predlozila i prijateljima cijim zgradama takodje nikad nije platio. Ocenite Preporučujem 7 Ne preporučujem 0 Odgovorite na komentar
pacey defender Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Izgleda da je ozbiljan prevarant u pitanju, a pored toga se istakao i u pružanju specifične vrste podrške porodicama koje imaju LBGT članove. Tako LGBT dete iz verujuće porodice padne u šake pripadnika druge grupe "Aktivista za prava LGBT koji često nisu LGBT". MONDO je proverio na čije ime su registrovana ova tri sajta i došao do podatka da se radi oAleksandru Ribaću. Na njegovo ime registrovan je i sajt navijači na paradu.info, koji takođe nije u funkciji. Ribać, koji na sajtovima o kojima pišemo poziva porodice sa LGBT članovima da se jave za pomoći uz svo razumevanje za gej osobe koje su se, kako priznaje "takve rodile, a nisu to postale svojom odlukom" na Facebooku iznosi znatno ratobornije i diskriminatorske stavove. Tako je na svojoj Facebook stranici postovao: "Dakle svi na Prajd (SNP) 1389, SNP Naši i SNP 1389. Ponesite aparat! Slikamo zvezde analnog seksa da im roditelji budu ponosni." "Ponosni zbog analnog seksa? Dođite na Paradu ponosa da vas roditelji vide (Sledeći bilbord)".
frit Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) Pa ako je kvar ondak je regularno, samo bi to moglo mozda malo brze. Sad sam raspravljao ono za upravnika. Stare zgrade gde su otkupljeni stanovi. Vlasnici imaju pod vlasnistvom samo zgradu, a ostale povrsine iza regulacije su opstinske, ali ne javne. Sta god se radi van objekta pita se opstina. Nove zgrade gde su se kupovali stanovi. Vlasnici stanova su vlasnici i povrsine iza regulacije. E sad ako neko hoce nesto da izmeni na nekom zajednickom prostoru, svi se pitaju i neka licna razmirica moze biti prepreka. Tu mu dodje taj licencirani upravnik kao neko ko ce profesionalno da radi u interesu svih. E sad licenciranja, clanarine, gomila upravnika sto kod nas moze ispasti naopako. Stvarno je stambeno najbolja solucija. Veci novac je u pitanju pa moze da se resavaju krupniji problemi. Svojevremeno su recimo svake godine sanirali jedan po jedan ravni krov. A vojnostambeno jos funkcionise u bgu. Edited November 22, 2015 by fritifrut
akibono Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Izgleda da je ozbiljan prevarant u pitanju, a pored toga se istakao i u pružanju specifične vrste podrške porodicama koje imaju LBGT članove. Potpuno je neverovatno šta sve ispada za ovog Ribaća... i gde sve stigne... čak i do Ukrajine! 300 šema momak vozi, što domaćih što međunarodnih.
Hamlet Strašni Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Pa ako je kvar ondak je regularno, samo bi to moglo mozda malo brze. Sad sam raspravljao ono za upravnika. Stare zgrade gde su otkupljeni stanovi. Vlasnici imaju pod vlasnistvom samo zgradu, a ostale povrsine iza regulacije su opstinske, ali ne javne. Sta god se radi van objekta pita se opstina. Nove zgrade gde su se kupovali stanovi. Vlasnici stanova su vlasnici i povrsine iza regulacije. . Ovo nije tacno. Vlasnici posebnih delova zgrade su suvlasnici parcele na kojoj se zgrada nalazi, bez obzira na koji način su postali vlasnici stanova... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
frit Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) tacno je ali vidis nisam bio siguran za one koji nisu imali gruntovnicu mozda je u tome stvar to je iz perioda privatizacije stranova nastalo, tako je i kod moje bivse zgrade i sadasnje Edited November 22, 2015 by fritifrut
đorđe geprat Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 kada je u pitanju to suvlasništvo nad parcelom: kako stoje stvari ako jedan broj suvlasnika hoće na jedan način da uredi tu parcelu, drugi hoće nešto drugo, treći treće....... mislim: parking, cveće, igralište za decu, koš, klupe.........
bigvlada Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Pa ako je kvar ondak je regularno, samo bi to moglo mozda malo brze. Sad sam raspravljao ono za upravnika. Stare zgrade gde su otkupljeni stanovi. Vlasnici imaju pod vlasnistvom samo zgradu, a ostale povrsine iza regulacije su opstinske, ali ne javne. Sta god se radi van objekta pita se opstina. Nove zgrade gde su se kupovali stanovi. Vlasnici stanova su vlasnici i povrsine iza regulacije. E sad ako neko hoce nesto da izmeni na nekom zajednickom prostoru, svi se pitaju i neka licna razmirica moze biti prepreka. Tu mu dodje taj licencirani upravnik kao neko ko ce profesionalno da radi u interesu svih. E sad licenciranja, clanarine, gomila upravnika sto kod nas moze ispasti naopako. Stvarno je stambeno najbolja solucija. Veci novac je u pitanju pa moze da se resavaju krupniji problemi. Svojevremeno su recimo svake godine sanirali jedan po jedan ravni krov. A vojnostambeno jos funkcionise u bgu. Njih da ne poželiš ni najgorem neprijatelju.
Frank Pembleton Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Njih da ne poželiš ni najgorem neprijatelju.Jeeel meni neki ortak koliko se sećam ima samo reči hvale...
Frank Pembleton Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Picka smrdljiva , vadi se na "nesretni narod"... Nikolić: Grehota da zbog vikendica mojih sinova ruše druge Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da, ukoliko zakon to predviđa, treba srušiti vikendice njegovih sinova, ali je zamolio da se rušenje zaustavi posle njih."Ne znam da li može po zakonu. Ali, ako je zakon napravljen tako da budu srušene, grehota je da se zbog njih (vikendica mojih sinova) poruše kuće hiljada ljudi. Možda im je to jedina imovina u životu. Meni nije", rekao je Nikolić za dnevni list Kurir.POVEZANE VESTIMihajlović: Vikendice pored vodotokova biće srušeneZakon pomaže Vlastimiru, Nadi, a možda i Tomislavu Nikoliću?Usvojen zakon o legalizaciji nelegalnih objekataPovodom kritika opozicionih stranaka da novi Zakon o ozakonjenju objekata direktno štiti" sojenice predsednikovih sinova", Nikolić je kazao da onaj ko je izgradio "bilo šta u životu" ne može da se raduje rušenju tudjih kuća, posebno kada ne smetaju nikome."Što se tiče vikendica mojih sinova, molim da se rušenje zaustavi posle njih da ne bi bile srušene hiljade kuća kojima su gradjani uredili divlje deponije", naveo je predsednik.
Recommended Posts