Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Napisao "nikako", i onda proverio bolje. Taksa se placa na isticanje firme na poslovnom prostoru, nebitno gde je.

Edited by Грешни Василије
Posted (edited)

dakle ipak sam bio u pravu sto se tice pretpostavke zasto se raselilo u gluvoj tisini romsko naselje uz prugu od gsp depoa pa do omladinskih brigada

Za petnaestak dana kreće nastavak rekonstrukcije pristupnih puteva mosta na Adi koje će raditi firma "AR gradnja“. 

U okviru projekta završetka severnih pristupnih puteva mosta preko Ade nalazi se i rekonstrukcija raskrsnice ulica Tošin bunar i Nikole Dobrovića.

Prethodne nedelje završen je tenderski proces za taj deo radova i posao na proširenju ove raskrsnice dodeljen je domaćem preduzeću AR Gradnja.

Rekonstrukcija na ovom delu Tošinog bunara dugo je bila odlagana zbog pravno imovinskih problema u prethodnim godinama, pa je deo ulice ostao nerekonstruisan izazivajući značajne saobraćajne i bezbednosne probleme. Projekat rekonstrukcije raskrsnice na Tošinom bunaru uključuje proširenje ulice u dužini od oko 200 metara, omogućavajuci nesmetano funkcionisanje buduće raskrsnice na ukrštanju Tošinog bunara i UMP-a. Ovo ukrštanje biće rekonstruisano u raskrsnicu sa punom četvorokrakom vezom i novom regulacijom, što će značiti i konačno uklanjanje ovog uskog grla, piše Beobuild.

Radiće se i temeljna zamena vodovodnih i kanalizacionih instalacija, radovi na elektroenergetskim vodovima i nadzemnim instalacijama. Vrednost ugovorenih radova je 107.504.390 dinara i finansira se iz budžeta Direkcije za izgradnju grada. Rok za izvođenje radova je 149 dana od uvođenja izvođača u posao. Sada je u toku pribavljanje odgovarajućih saglasnosti, a očekuje se da radovi počnu u drugoj polovini decembra.

Edited by Pontijak
Posted

ko je vlasnik preduzeća?

ne mogu da ne kažem da sam srećan što će se to konačno realizovati...

Posted (edited)

ko je vlasnik preduzeća?

ne mogu da ne kažem da sam srećan što će se to konačno realizovati...

raskrisnica u tosinom bunaru se radi ali valjda je to u okviru plana da se most poveze sa tosinim bunarom

vlasnik je neki aca radonjic ali ja ionako ne pratim ko je ko

sada citam da je ta firma izmedju ostalih objekata radila i vojvodjansku ulicu

Edited by Pontijak
Posted

Ako misliš na "pravno imovinske probleme" koji se spominju u tekstu, to nema veze sa raseljavanjem Roma, nego se radi o objektima na uglu Nikole Dobrovića i Tošinog bunara. Zbog tih kuća nije bilo moguće proširiti Tošin bunar na tom mestu.

Posted

Ako misliš na "pravno imovinske probleme" koji se spominju u tekstu, to nema veze sa raseljavanjem Roma, nego se radi o objektima na uglu Nikole Dobrovića i Tošinog bunara. Zbog tih kuća nije bilo moguće proširiti Tošin bunar na tom mestu.

ma jasna je meni ta vest i sta u njoj pise ali s obzirom da su vec izgradjene saobracajnice do zeleznicke stanice nbg i da nastavak mora da ide pored pruge ocito je da je to romsko naselje raseljeno zbog toga, verovatno ce sledece godine poceti i tu da rade

Posted (edited)

ma jeste zbog toga raseljeno, ali nisu zbog njega kasnili radovi

edit: obaška što su ovi radovi na raskrnici pre nastavak (završetak) proširivanja vojvođanske i tošingo bunara, nego deo radova u vezi mosta.

disclaimer: i jedno i drugo onako zdravorazumski kontam, nemam insajderskih informacija

Edited by Frile
Posted

raskrisnica u tosinom bunaru se radi ali valjda je to u okviru plana da se most poveze sa tosinim bunarom

vlasnik je neki aca radonjic ali ja ionako ne pratim ko je ko

sada citam da je ta firma izmedju ostalih objekata radila i vojvodjansku ulicu

vojvođansku ulicu je radio strabag

Posted (edited)

ma jeste zbog toga raseljeno, ali nisu zbog njega kasnili radovi 

ma jasno je i to meni da nisu kasnili radovi zbog tog romskog naselja nego su kasnili jer im je trebalo par godina da shvate da ce ipak morati da zavrse te pristupne saobracajnice omrazenom djilasovom™ mostu :lolol:

@singer

pa ovi su valjda nesto tu prckali kao podizvodjac? evo stoji im vojvodjanska u referencama na sajtu a radili i na orlovaci i lescu :s_w:

Edited by Pontijak
Posted

gledao sam, vidim da pošten nadvožnjak nisu napravili... nadam se da znaju šta rade ili će da daju strabagu da to završi kad je već sve odradio :dry:

Posted

Napisao "nikako", i onda proverio bolje. Taksa se placa na isticanje firme na poslovnom prostoru, nebitno gde je.

To će uskoro krenuti tako kreativno da se tumači da će ti naplaćivati kaznu za kompanijski logo na zidu kancelarije, ako može da se vidi kroz prozor

Posted (edited)

a tek kompanijski logo na hemijskim olovkama koje zaposleni imaju na stolovima, i to se vidi i tu mora taksa

Edited by Pontijak
Posted

Reče Vesić kreće rekonstrukcija Kalenić pijace

Posted

Još ne. Za 75 dana

...poslato sa najbolje verzije tt....